reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 nie mogło być inaczej :) niech brzuchol ładnie rośnie [emoji110]️[emoji110]️
@magda1208 tak czytam twoje posty i strasznie dużo w nich smutku i pesymizmu. Rozumiem dziewczyno, że przeszłaś wiele ale trzeba zacząć myśleć pozytywnie. Pamiętaj, robimy zawsze co w naszej mocy by ciąże utrzymać. A czy ona będzie trwać 38 czy 40 tygodni, tego możemy być pewne dopiero po porodzie :) Także, wierzyć trzeba do końca i choćby nie wiem co było, nie można tracić nadziei. Za jutrzejsze usg [emoji110]️[emoji110]️
@Funia90, @Destino czy wy tak zawsze seksownie wyglądacie... [emoji51][emoji41]

reklama
Wy tu o cyckach a ja przez nie spać nie mogę ani się dotknąć xD
M przyszedł wczesniej to moze coś się poogląda , wczoraj musiałam z siostrą oglądać " wielką stopę " bo ona tylko bajki kinowe ogląda ...pół przespałam za to M przyszedł w połowie i się wciągną :D a dzieci w domu nie ma jakby co haha

@magda1208 @llis91 kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] za jutrzejsze usg, walczcie do końca i czuję ze obraz jutro u Was sie diametralnie zmieni, czego Wam z całego serducha życzę[emoji173]

@Porzeczka1234 @kas90 jakie te Wasze córunie słodkie do schrupania[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny sorki, że nie w temacie wątku ale jest sprawa :)
Na wątku o IVF mamy parę, która walczy o dziecko i dodatkowo z rakiem. Jeśli macie możliwość to prosiłabym o udostępnienie linku gdzieś na swoich profilach np FB, ewentualnie jeśli pozwala Wam sytuacja finansowa to może uda się Wam chociaż trochę wesprzeć. Dzięki w imieniu Asi i Damiana.
Link do: Kliknij tutaj i wesprzyj Rak i Terapia Ostatniej Szansy | Joanna Damian Pasternak na Pomagam.pl
Jeśli któraś z Was miałaby możliwość dotrzeć do kogoś znanego to byłoby super.

@edloteh hahah jasne,zawsze sexu ale sexow M nie widzial od 4tc[emoji23]

@anetkruczek ale Ci sie zrymowalo z tymi blizniakami[emoji16]

@dżoasia udostepnilam na fb i moge przelac kilka zlotych,miejmy nadzieje,ze uzbieraja potrzebna kwote.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tymek w poniedziałek skończył 7 miesięcy. Ogólnie w ciągu dnia potrafi być nieznośny ale nocki ok. Budzi się bardzo rzadko. Dziś np tylko raz przed 4 (a zasnął o 19). Ale w dzień grymasi przy jedzeniu, nieważne czy owocki, czy obiadki, czy cycek...umęczę się przy tym okrutnie. I to nie jest kwestia głodu, czy nie. On jest taki uparciuszek, że jak się zaweźmie to nie odpuści. Potrafi pół dnia nic nie jeść. Dlatego cuduje...Rozwojowo też ok. Podnosi pupę do raczkowania i kołysze przód-tył. Ale nie jest jakiś ambitny, czasem poprostu chce mieć wszystko podane na tacy i nie rusza się wcale. Takie indywiduum mi rośnie [emoji12]. A jak moja słodka imienniczka?

Do góry