reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
matulkaa
Jak najbardziej można wykonać badania przy pustym jaju. Bada się kosmówkę, a nie tkanki zarodka. Nie wiem jak jest w innych laboratoriach, ale ostatnio moja koleżanka miała problemy z oddaniem próbki w Prokocimiu. Wymagali żeby materiał został wyodrebniony przez patomorfologa. A ona mimo że poroniła w szpitalu, to odmówiono jej tam odpowiedniego zabezpieczenia próbki, więc sama zalała ją solą fizjologiczną i w takiej formie chciała oddać. I tu zaczęły się schody. Szukała prywatnie miejsca gdzie przygotują próbkę zgodnie z wytycznymi laboratorium.
@Ilis91 kariotypy zrobisz w Prokocimiu na Nfz. Weź dla siebie i męża skierowanie z dopiskiem pilne, to naprawdę przyśpiesza wizytę. Ja czekałam ok. 3 miesięcy, ale czas uzależniony jest od ilości chętnych, warto zapytać.
@Funia90, @Destino brzuszki cudowne [emoji7]
@Maciejka78 nóżki, rączki [emoji7] to już taka miniaturka człowieczka, a nie krewetka [emoji13] super, że wszystko ok
@Porzeczka1234 Zosieńka przepiękna [emoji8] fajnie, że z oczkami troszkę lepiej.
@Liluli kawaler jak się patrzy [emoji4]
@magda1208, @Ilis90 czekamy razem z wami na jutrzejsze usg.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ilis91 kariotypy zrobisz w Prokocimiu na Nfz. Weź dla siebie i męża skierowanie z dopiskiem pilne, to naprawdę przyśpiesza wizytę. Ja czekałam ok. 3 miesięcy, ale czas uzależniony jest od ilości chętnych, warto zapytać.
@Funia90, @Destino brzuszki cudowne [emoji7]
@Maciejka78 nóżki, rączki [emoji7] to już taka miniaturka człowieczka, a nie krewetka [emoji13] super, że wszystko ok
@Porzeczka1234 Zosieńka przepiękna [emoji8] fajnie, że z oczkami troszkę lepiej.
@Liluli kawaler jak się patrzy [emoji4]
@magda1208, @Ilis90 czekamy razem z wami na jutrzejsze usg.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Medela na mnie nie działała. Za to Avent już tak. Najlepiej kupić elektryczny. Ja kupiłam ręczny i strasznie się namęczyłam. Tymoteusz odrzuca prawego cycka, dlatego dopiero jak jest na połśnie mogę mu go wcisnąć jak się uda. Jak nie to muszę odciągać.@Liluli piękny ten Twój mały kawaler
@Maciejka78 cudownie że wszystko jest OK! Niech Cię maleństwo juz wiecej nie straszy tylko sobie spokojnie rośnie
@Funia90 @Destino cudowne brzuszki Widać że żyrafka już się nie może doczekać małego i my też
@Porzeczka1234 Zosia jest najcudowniejsza na świecie Wzruszyłam się....
@kas90 mojej siostrze pielęgniarki na Kopernika poleciły laktator Medela podobno drogi ale wart swojej ceny. Ale to odciąganie to cięzka praca jak widziałąm
@magda1208 @Ilis91 wierzę że u Was wszystko jest dobrze tylko za wczesnie poszłyście na 1 wizytę
Warto kupić nawet jeśli nie planuje się dłuższych wyjść bez dziecka. Często pomaga rozkręcić laktacje podczas kryzysów.
agatush
Moderatorka
Hura!! No widzisz :-) sukces :-) cieszę się że pomogło :-*@agatush, wybawco! odciągnęlam 60 ml jak mala jadla z drugiej piersi. Szok jak leciało. Jak tylko przestawala ssac, to nie lecialo.
Czyli u mnie to kwestia psychikiki
Oj tam doradca od razu :-) staram się trochę pomóc ile wiem a jeśli tylko będę mogła pomóc to tylko serducho się raduje [emoji8] [emoji4]
Porzeczka1234
Funia90
@agatush @Porzeczka1234 mam nadzieje,ze moje cycuszki to bedzie mleczna kraina hihi[emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
agatush
Moderatorka
Porzeczka [emoji7] [emoji8] [emoji8]
I tego Ci życzę [emoji480] [emoji480]@agatush @Porzeczka1234 mam nadzieje,ze moje cycuszki to bedzie mleczna kraina hihi[emoji1]
Podziel się: