reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 przytulam Cie bardzo mocno i oby to jednak nie było to :*

@olaa90 witaj, u nas będzie Ci dobrze. Wszelkie formalne wątpliwości możesz do mnie zgłaszać. Ja też straciłam aż 4 ciąże i wszystkie z widocznym serduszkiem. Jedną z nich w grudniu i chyba wole nie pamiętać dokładnie co kiedy się wydarzyło bo by się okazało, ze z jakiś powodów każdy miesiąc jest smutny. Nie rozpamiętuj bardzo choć wiem, ze boli. Zajrzyj na nasz pomocny wątek i nakreśl plan na którym skup uwagę :)

Dziołchy moje kochane, mało ostatnimi czasy foczki w foczce ale wiecie co pochłania prawie cały mój czas. Nie żegnam się bo jestem z Wami ale chyba coraz trudniej znaleźć mi na to czas :*

reklama
@olaa90 gratuluje w takim razie i oby się pięknie rozwijało ;*
@zosiak ja dzisiaj miałam cioci córeczkę , robiłam rosołek już na jutro od razu i krokiety z mięskiem i pieczarkami :) na wieczór będę robić pizzę ...uwielbiam gotować chociaż dzisiaj organizm nie dał mi zbyt długo deptać przy kuchni :p

@magda1208 trzymam za Was kciuki [emoji8]
Kazda ciaza jest inna i teraz bol wcale nie musi oznaczac najgorszego. Lez duzo i odpoczywaj.

@Maciejka78 jakby o moim czytala. Tez mi ciagle powtarzal jak ma byc dobrze to bedzie dobrze,ale ja nie moglam przestac sie martwic.

@Kwiatuszekk23 super ze wszystko dobrze [emoji6]

@bea25ta , @Destino juz nie moge sie doczekac waszych Skarbkow [emoji7]
Ale niech spokojnie czekaja na bezpieczny czas [emoji5]

Witaj Olaa90 [emoji5]
@olaa90 ja tez z M.jestem i lekarzy stad omijam szerokim lukiem i szpital tak samo. A Ty do jakiego gin chodzisz?

@nafoczka Foczusia [emoji8]

My od wczoraj walczymy z goraczka po szczepieniu. Ale jest coraz lepiej.
Wczoraj dowiedzialam sie tez ze moja siostra stracila 2 ciaze. Teraz bedzie zaczynala badania. U niej dodatkowo problem z zajsciem.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino noo 68 to mega sie oplaca bo normlanie 100[emoji4]moze jutro zajade jak bedzie czas

@Kwiatuszekk23 piekne wiadomosci,inne nie mogly byc[emoji8]

@magda1208 kochana ja wierze ,ze sie uda [emoji8]

@nafoczka ja nie wiem jak Ty ograniasz watki i jeszcze prace i dzieciaczki[emoji15]wielki szacun .
Chyba ,ze Ty nie sypiasz,przyznaj sie[emoji16]

@Liluli szybkiego pokonania goraczki zycze[emoji8]przykro mi z powodu siostry ehhh

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 zamow przez internet z dostawa do sklepu wtedy nie placisz za pszesylke. Ja mam odbior 20 listopada

@magda1208 wiem, jak wtedy dziala rozum. Pozwol nam wierzyc ze bedzie dobrze dopoki jest szansa. Pamietaj o nospie. Wolno w takim momencie nawet 3x2 zwykla brac. I magnez tez 3x2. Z czasem brzuch sie wyciszy mam nadzieje. Nie pociesze cie w tym, bo u mnie mimo lekow do 10tc byl mocny bol brzucha okresowy i skurcze. A zobacz gdzie jestem. Oby i u ciebie to byl objaw rozwijajacej sie pieknie fasolinki.

@Liluli jak czytam o poronieniach to mnie muruje. Masz dluga droge za soba. Na pewno wesprzesz siostre. Zdrowka dla was

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny słyszeliście może o tym że kto ma mutację MTFHR 1298C a bierze steryd encorton to NK mu się zwiększy a nie obniży? Właśnie chce znac potwierdzenie w tej teorii.

reklama
Do góry