reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Liluli to ja mieszkam około 10km od Domaradza :p także zapraszam jak będziecie w okolicy ;** mam taka nadzieje , jesteście wszystkie przykładem , że cuda się zdarzają :**

reklama
@Ilis91 Kochana jestem po 30 minutowej telefonicznej rozmowie z doktor mam brać luteine i duphaston 2x2 nospe3x1 i paracetamol na ból. W szpitalu powiedziała że nic więcej bym nie dostała poza nospą w kroplówce i lek na plamienie. Czuję się bezpieczniej w domu. W poniedziałek na 10 jadę na dyżur do niej . Trochę mniej boli dzięki nospie i paracetamlowi. Krwawienia nie mam silnego raczej plamienie ciemnobrązowe pewnie dlatego że biorę duphastone i luteine. Nogi mi drętwieją i jajnik prawy ciągnie aż do biodra uczucie jak kolka. W macicy czasami zakłuje lub piecze czuję rozpieranie pewnie to skurcze leżę nic więcej nie da się zrobić.[/USER]

Ostatnia edycja:
@olaa90 , to mlody lekarz,dopiero konczyl specjalizacje. Ale pisal mi wszystko co potrzebowalam. Z tego co mowil mial kilka przypadkow z mutacja.

@roxie123 sama widzisz ile tu cudow [emoji3]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Ilis91 dziękuję że pytasz z Auri już lepiej :) w dzień nawet bym powiedziała bardzo dobrze ale oczywiście idzie noc i młoda musi matke postresowac trochę :D
A Ty jak się czujesz <3 ?

@magda1208 dzielna jesteś bardzo. Ofiaruje dzisiaj za Ciebie modlitwę do bl. Karoliny Jeż.

Ja jestem prawie z Rzeszowa a kto wie czy kiedyś nie z Rzeszowa jak tak Tadzio będzie go powiększal :)

@Funia90 od kilku dni was nie ogarniam ale błagam nie mów nikomu :D

Co do samego projektu to wiecie ja mam taką wadę ze nie umiem odmawiać. Niestety jak to z unijnymi środkami bywa ma być tak jak oni chcą co do kropki, oni czyli biuro projektów które ma za to placone- nie my. No ale jak szkoła może zgarnąć taka kasę to jak ja mogę powiedzieć dyr ze jej nie pomogę jak ona z finansów nic a nic nie kuma ;) no to siedzi świstak i zawija w te sreberka :D dobrze ze mam super nianie

Aaa ja wam już mówiłam ze idę w grudniu na sparig z Chodakowska, już nie mogę się doczekać jak się wyzyje

reklama
Do góry