reklama
magda1208
Fanka BB :)
@Ilis91 Kochana jestem po 30 minutowej telefonicznej rozmowie z doktor mam brać luteine i duphaston 2x2 nospe3x1 i paracetamol na ból. W szpitalu powiedziała że nic więcej bym nie dostała poza nospą w kroplówce i lek na plamienie. Czuję się bezpieczniej w domu. W poniedziałek na 10 jadę na dyżur do niej . Trochę mniej boli dzięki nospie i paracetamlowi. Krwawienia nie mam silnego raczej plamienie ciemnobrązowe pewnie dlatego że biorę duphastone i luteine. Nogi mi drętwieją i jajnik prawy ciągnie aż do biodra uczucie jak kolka. W macicy czasami zakłuje lub piecze czuję rozpieranie pewnie to skurcze leżę nic więcej nie da się zrobić.[/USER]
Ostatnia edycja:
roxie123
Fanka BB :)
@magda1208 bedzie dobrze,musi byc [emoji8]
@olaa90 rodzilam w Rzeszowie na Szopena. On tam pracuje i jeszcze w jakiejsc przychodni. No i w Kolb.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
@olaa90 rodzilam w Rzeszowie na Szopena. On tam pracuje i jeszcze w jakiejsc przychodni. No i w Kolb.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
@Ilis91 dziękuję że pytasz z Auri już lepiej w dzień nawet bym powiedziała bardzo dobrze ale oczywiście idzie noc i młoda musi matke postresowac trochę
A Ty jak się czujesz <3 ?
@magda1208 dzielna jesteś bardzo. Ofiaruje dzisiaj za Ciebie modlitwę do bl. Karoliny Jeż.
A Ty jak się czujesz <3 ?
@magda1208 dzielna jesteś bardzo. Ofiaruje dzisiaj za Ciebie modlitwę do bl. Karoliny Jeż.
Ja jestem prawie z Rzeszowa a kto wie czy kiedyś nie z Rzeszowa jak tak Tadzio będzie go powiększal@roxie123 Mielec a Ty?
@Funia90 od kilku dni was nie ogarniam ale błagam nie mów nikomu
Co do samego projektu to wiecie ja mam taką wadę ze nie umiem odmawiać. Niestety jak to z unijnymi środkami bywa ma być tak jak oni chcą co do kropki, oni czyli biuro projektów które ma za to placone- nie my. No ale jak szkoła może zgarnąć taka kasę to jak ja mogę powiedzieć dyr ze jej nie pomogę jak ona z finansów nic a nic nie kuma no to siedzi świstak i zawija w te sreberka dobrze ze mam super nianie
Aaa ja wam już mówiłam ze idę w grudniu na sparig z Chodakowska, już nie mogę się doczekać jak się wyzyje
reklama
Podziel się: