reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Maciejka78 no wlasnie czasami to mam wrazenie ze nie wiem do kogo mowie bo tlumacze a on nie rozumie tak samo mam wrazenie ze czasem po prostu to lubi jak sie zdenerwuje a przeciez musze sie wyciszyc. W ciazy tez mialam talie nerwy na niego ze myslslam ze go udusze ale go i tak kocham. Na wczasach nic sie nie klocilismy byl spokoj i dopiero teraz moze jakis stres znowu za duzo zajec itp.

reklama
@Magda 1208 jestem, czuwam. Wez nospe magnez luteinke i lez. Wierze, ze bedzie dobrze. Do konca wierze. W domku najlepiej. Caluje [emoji8][emoji8][emoji8]

@Funia90 teraz Sofii jest po 68. To najtansza jaka widzialam. 18 cm i bez udziwniaczy. A kupilam sobie jak to beatka pisze. Przyda sie na karmienie [emoji3] Moze przy gwiazdce beda promocje wieksze, ale juz nie bede wtedy myslec.

@Kwiatuszekk23 za badanie [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jesteście wielkie naprawdę... czytam tak was i macie w sobie tyle empatii, tyle wsparcia dla drugiej osoby... ❤️ Wy wszystkie macie chyba za sobą poważne doświadczenia... ja mam za sobą jedna stratę i nie wiem czy mialabym na tyle sił (nie daj Boze) przeżyć to jeszcze raz ...

Dodatkowo pracuje z dzieciakami w przedszkolu, był moment ze miałam w sobie tyle złości ze nie nawidzilam siebie w pracy... wierze,ze to wszystko ma jakiś głębszy sens...

@magda1208 trzymam za ciebie kciuki ❤️❤️❤️

@olaa90 jestes swiezo po stracie to zrozumiale u mnie juz prawie rok zlecial od pierwszej straty od drugiej 8 miesiecy tez mialam zlosc ale nie przelewam tego na dzieci bo uwielbiam :) jak moge to chodze do siostrzenicy mojej ktora ma 2 latka bawimy sie razem:p a od stycznia bede miala kontakt z dziecmi w szpitalu od tego sie nie ucieknie po co rzucac cos co wczesniej sie lubilo. Mysle ze potrzebujesz czasu ;) i sily do tej walki;)

@olaa90 tu dziewczyny są niezniszczalne :) idą jak tarany. Poczytaj historie udanych ciąż ba drugim wątku - po ilu stratach się wreszcie udało :). Dziewczyny to najprawdziwsze fighterki :)
Ja po pierwszej ciąży trochę płakałam, ale po tylu latach starań cieszyłam się, ze w ogole zaszłam. Liczyłam, ze druga będzie udana. Po drugiej powiedziałam "nigdy więcej, bo nie przeżyję". Teraz jestem po czwartej stracie, odczekam ile trzeba i znów będę walczyć :)
Tobie życzę, żeby teraz się udało.
@Kwiatuszekk23 kciuki za połówkowe :)

reklama
Kochane dziękuję za wsparcie leżę i odpoczywam . Nie lękam się ponieważ wiem , że zrobiłam wszystko co w mojej mocy i wciąż powtarzam to sobie może tylko tą luteinę za płytko aplikowałam. Zdaję sobie sprawę ,że zdrowa ciąża się uttzymuje.Zastanawiam się raczej co nie gra w moim organiźmie ,że wciąż się nie udaje.Czy immunologia jest aż tak skopana ,że upośledza komórki.Czy jest coś jeszcze o czym nie wiem. Czy wada genetyczna. Chciałabym wytrzymać do poniedziałku i pójść na wizytę nie nawidzę szpitala.
@kwiatuszek23 Cieszę się z dobrych wieści.

Do góry