reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 Kochanie no wiem, ze ta niepewnosc daje nam sie we znaki i do 12 tyg. sporo w nas bedzie emocji roznych ale musisz wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze bo taka torbielka to lekarze daja z tym rade. Znajoma moja musiala lezec i jej sie wchlonelo. Przytulaski ❤

reklama
Właśnie wracamy jestem wykonczona na 22 bd w domu więc tak na szybko pisze przepraszam jutro będę nadrabiać gratulowac itd . bo dzisiaj ciężki dzień akcja z babka i wg nic na oczy nie widzę śpi w w aucie no ale już mi lepiej bo M mnie wziąć na zakupy takie domowe [emoji4]
No iii 12dc pęcherzyki mam 2 jeden 19mm a drugi 19,3mm mówił że na razie nie będzie mi wciskal pregnylu bo powinny same pęknąć bo są odp wielkości endo powiedzial bardzo lade grubiutkie nie wiem ile ale dzidzi ma się gdzie przykleić [emoji4] kazał pojutrze atakować męża wg usmialam się mówił żeby głowa była wolna to się uda . U mnie z tym kiepsko bo babka nerwy no ale zobaczymy owulacja w końcu będzie tak jak ma być [emoji4] mam nadzieję ze pekna mówi że sobie poradzą same bez wspomagania gdyby widział potrzebę to by mi kazał przjechać na razie jak nie zaskoczę za 2 cykle to wtedy kolejny krok .
No także dobrze jest [emoji4] dziękuję za kciuki [emoji8] teraz aby do przodu [emoji4] buziaki dobranoc [emoji25][emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka78 pięknie [emoji7][emoji7][emoji7] nudnej ciąży babo [emoji8]
@llis91 ja kupowałam utrogestan 100mg, w opakowaniu 30tab. Z tej recepty chyba wynika że masz mieć 180tabletek, wyjdzie wiec 6 opakowań. A zatem [emoji51] wyślij maila na adres z tej strony Link do: Lékárna ALMUS Możesz popytać w innych aptekach przy granicy, i wybrać te najtańsza. Ta z linka została przeze mnie przetestowana [emoji14] Najpierw pytasz co potrzebujesz i ile opakowań (możesz wysłać skan recepty wtedy nie będzie wątpliwości). Jak Ci odpisza ze maja to wysylasz recepte i czekasz na kuriera. Przesylke powinnaś dostać po ok 4 dniach i placisz kurierowi przy odbiorze. Koszt przesyłki to koszt wysłania recepty do Czech plus koszt przesłania leków do ciebie, razem to chyba gdzieś około 30zl. Albo inna opcja [emoji5] może jakaś dobra duszyczka mieszka niedaleko granicy i może ci wykupić ten lek. Wtedy wystarczy przesłać jej receptę a ona wyślę ci lek [emoji51] wiem, że czasem tak robią dziewczyny.

@llis91 szczerze, dla mnie ta recepta jest nie czytelna [emoji15] nie ma info czy dawka 100 czy 200... napisz do dr żeby to wyjaśnił [emoji848]Do apteki możesz napisać po polsku [emoji41]

Do jutra wszystkim [emoji5]

@magda1208 kochana super cieszę się przeogromnie całuję

@Destino śliczny pokoik

@dżoł trzymam kciuki w takim razie za wymaz i histeroskopię oby było szybko porządnie i bezboleśnie

@bobasek1990 sprzet super i ekran dla Ciebie widzisz wszystko chodź czasem mnie to stresowało

@Ilis91 kochana nie pomogę z torbielka ale cieszę, ze jest wszystko w miarę chodź wiem że torbiel Cię stresuje będzie dobrze ściskam

@Maciejka78 mimo ,że nie jesteś zadowolona z wizyty cieszę się dzidzia mości sobie gniazdko

reklama
@Destino sliczny pokoik!
@magda1208 wspaniala beta!
@roxie123 super ze sa jajeczka! Teraz tylko działać
@Maciejka78 cudownie ze jest serduszko! ☺❤ Spokojnej nudnej ciazy Ci życzę!
@dżoł ja bym sie tak nie spieszyla z tymi staraniami miesiac nic nie zmieni a skad wiadomo ze mlr wzrosnie jak mi wcale nie wzroslo. I Malina powiedział zeby absolutnie nie zachodzic. Ja bym na Twoim miejscu zbadala po szczepieniach i dopiero wtedy...
@Maciejka78 rzeczywiscie dziwne ze pomiarow zarodka itd nie zrobili ale z drugiej strony to moze lepiej ja w 1 ciazy mialam obsesje ze sie infekcji nabawilam przez to ciagle usg

Do góry