reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 ja miałam takie fioletowe kropki i czasem siniaki w miejscu po zastrzyku jak robiłam je pod kątem. Wyglądały jak pieprzyki. Potem zaczekam wkluwac się na prosto (90 stopni idealnie) to ani śladu.

@marzycielka81 my badanie nasienia mieliśmy robione w lipcu 2015, a wszystkie IUI w 2016 (marzec, maj, lipiec, listopad). Trzymam kciuki && :) czym jesteś stymulowana? (W natłoku postów nie pamietam).

@Destino dobrze, ze wizyta Cię uspokoiła. Nataniel to ma po prostu mocny charakterek hak widać. Takue to małe i czupurne ;) pokoik będzie miał cudny.

@anetkruczek ale się cieszę na jutro :)

@Porzeczka1234 @kas90 dawac świeże zdjęcia księżniczek :)

Ja dziś sobie wymyśliłam, ze zaraz po okresie idę zrobic ten test LCT i CBA dla Pasnika. Na IMK muszę czekać do 2 połowy cyklu. Ale przynajmniej to bede mieć zrobione i wstepnie będę wiedzieć czy tam coś wyjdzie. A potem na spokojnie zrobię już tylko IMK i z całością pojadę na wizytę. Strasznue mi się to wlecze. Jak myśle, ze starania wyjdą dopiero styczeń/luty to przeraża mnie to.... dla mnue to jak wieczność :(

Dziewczynki moje kochana fantastyczny czas na forum sama dobre wiadomości <3

@magda1208 jeszcze raz gratuluję bete masz piękną, starań się myśleć pozytywnie , chociaz wiem jak wielki strach nosi każda z nas , ale już tyle czekalas tyle modlitw że po prostu musi być dobrze <3
@Maciejka78 dobrze że widziałaś tentno a jak masz jeszcze jakies niepokoje to wiesz zawsze można dodatkowo iść na ip na usg myślę że wiele dziewczyn korzystało tutaj z tego "dobrodziejstwa"

@Ilis91 oby doktorek po powrocie zobaczył dwa pięknie bijące serduszka , skoro tak Ci dobrze wróży <3

@Destino Ale Twój synek rośnie pięknie , chociaż stresów to Ty masz co nie miara od początku.

@marshia @bertha <3 mam równe 100 km do Wrocławia jeszcze trochę i zacznę odliczać minuty do naszego spotkania ❤❤❤❤
@anetkruczek yyyy a o mnie nie zapomniałaś? :/ Czy zostałam już wykluczona...a o tym nie wiem? No smutno mi się zrobiło:(

@llis91 jak nie wyjechal jeszcze, to podejdź do miejsca gdzie przyjmuje i powiedz na recepcji o co chodzi to ci poprawi od ręki. U mnie tak przynamniej to działa, moj m mial „przyjemność” dostać taką dziwną receptę ;)

No coś Ty :) :) :) Ty tez przecież. Jak córcia? Lepiej?
Już następnego ranka lepiej (czyli wczoraj) :) Miała nie iść do szkoły,ale uparła się,że chce... szalona co? Ale w 3 klasie jeszcze jestem w stanie to zrozumieć:) Czyli co...mam jechać dziś kupić bilety? :) Do której planujemy być? Bo od razu na powrót sobie bym kupiła:)

reklama
Do góry