reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@edloteh ,sama muszę dopisać, bo doktor wyjeżdża na kongres,wraca 20ego. Przyjmę,że chodziło mu o dawkę 100. Luteinę mam 100 3x1,to tu wychodzi podwójna dawka. Myślę,że miał na myśli 100...
@Kwiatuszekk23 , a miałaś bóle krzyża przez to tyłozgięcie? Nic nie mówił o spaniu na brzuchu,ale kiedyś jakiś gin mi to mówił,że przy tyłozgięciu się leży na brzuchu. Ja z racji torbieli,chyba się boję..
@roxie123 , jajka super!
@Porzeczka1234 , jak się czujesz po cesarce?

Jak bedixesz potrzebować to daj znać [emoji12]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@Ilis91 kochana dziękuję czuję się dobrze już prawie nie boli człowiek to jak czolg jest a jeszcze maleńka motywuje czasem ta bliza zaboli no ale do wytrzymania. Dziś wyjeżdża teściowa to odpocznę bo jutro kolejna tura odwiedzin :o

Ale spoko wolę żeby ktoś przyjechał na 2,3 godziny a nie siedział na głowie kilka dni

@bea25ta kochana zostało mi kilka rzeczy ze szpitala tzn podpaski, majty nie chviałabyś bo u mnie to leżeć będzie raczej daj znak?

@dzoł, oby to byla ostatnia przeszkoda
@Ilis91, dobrze ze dostalas zwolnienie, odpoczywajcie, bedzie dobrze:*
@Maciejka78, ja jadlam witaminy kazdą osobno. Od 14tc jod potrzebny bedzie dziecku. Mi oo jodzie tsh skoczylo di gory. Ale unormowalo sie od wiekszej dawki euthyroxu.
@Destino. Te mebelki sama malowalas, prawda :) widac w pokoiku serducho.
@magda1208, wow jaka beta :) super
@Porzeczka1234, tez nie cierpie teraz odwiedzin :p hehe

@kas90 jak twoja ksiezniczka? Chcialoby sie powiedziec, ze juz nie ma czego sie bac, a tu czlowiek dopiero zaczyna sie rozkrecac. Nie wiem jak to wytrzymam, skoro teraz tak swiruje.
Tak, sama malowalal, ale lubie majsterkowac. To stare prawie 15 letnie meble z mojego pokoju [emoji4] kazde z innej beczki, a pomalowane wygladaja slicznie. Tyle co dla malego wystarcza.

@Porzeczka1234 w domu zawsze najlepiej i bez osob nieprzychylnych. Ide teraz twoimi sladami. Choc ze 4 tygodnie jeszcze wytrzymac. Choc do grudnia.

@marzycielka81 to dzialacie rozumiem?

@bea25ta u ciebie juz prawie ostatnia prosta.

My po wizycie. Wszystko dobrze wyglada. Troche krwi w szyjce, ktora jeszcze moze schodzic. Lozysko, przeplywy i wody plodowe w normie i w porzadku. Nataniel spal, a jak go pani nacisnela, to oddal kopa [emoji39] pani mowi, ze prawidlowy odruch, bo sie broni. Wazy 1440g. Wychodzi prawie na 31 tc, choc dzis rowniutko 30 tc. Uspokoila mnie. Mam zwolnic, ale nie lezec, bo macica sie rozleniwia i zacznie sie stawiac przy wstawaniu. A wiec jedziemy za godzinke po cos do jedzenia. Pani chce wytrzymac choc 4 tygodnie, a potem jeszcze 3 i mozemy rodzic [emoji4] Teraz dla mnie kazdy dzien na wage zlota

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ja w ogole siniakow mialam moze z 10. Ogolnie to u mnie nie widac, ze robie zastrzyki. Jak dobrze zrobie to ani nie boli, ani nie ma zrostow, ani wybroczyn.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki moje kochana fantastyczny czas na forum sama dobre wiadomości <3

@magda1208 jeszcze raz gratuluję bete masz piękną, starań się myśleć pozytywnie , chociaz wiem jak wielki strach nosi każda z nas , ale już tyle czekalas tyle modlitw że po prostu musi być dobrze <3
@Maciejka78 dobrze że widziałaś tentno a jak masz jeszcze jakies niepokoje to wiesz zawsze można dodatkowo iść na ip na usg myślę że wiele dziewczyn korzystało tutaj z tego "dobrodziejstwa"

@Ilis91 oby doktorek po powrocie zobaczył dwa pięknie bijące serduszka , skoro tak Ci dobrze wróży <3

@Destino Ale Twój synek rośnie pięknie , chociaż stresów to Ty masz co nie miara od początku.

@marshia @bertha <3 mam równe 100 km do Wrocławia jeszcze trochę i zacznę odliczać minuty do naszego spotkania ❤❤❤❤

Do góry