reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino a wit b6 z czego mialas?? bo swansona tam nie umiem znalezc
Większość z nas ma Country Life o taką:
da2be55ace6b70aafc31aa174e14bef0.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
kurcze wlasnie chcialabym zamowic ale jak na jednej jest ten swanson to nie ma solgara a ile placicie z tego oherb nie bardzo umiem zamowic @Destino cla sie tam nie placi?

@Ilis91 koleżanka 2 miesiące temu kupowała utrogestan w Czechach nie pamięta ile za sam utrogestan płaciła ,ale za 6 opak utrogestanu i dwa opak crinone zapłaciła 370 zł więc chyba nie taki drogi ten lek

reklama
Ja po wizycie. Doktor jak zwykle w dobrym nastroju. Zapytał czy mam już jakąś lafiryndę dla męża,bo będzie go swędzieć :D
Ze złych wieści,to mam dużą torbiel na jajniku po niepękniętym pęcherzyku -6cm :( stąd pewnie te bóle w krzyżu i podbrzuszu. Powiedział,że do 12tc będzie mocno dawać w kość. Dużo płynu w jamie brzusznej z endometriozy. Czy któraś z Was spotkała się z torbielą w ciąży? :(
Powiedział,że strach ze mną iść do łóżka,bo od razu ciąża,twierdzi,że mnoga,ale tak se tylko gada. Wizyta dopiero 26.11,ale chyba wcześniej pójdę do dr Rajtar. Tsh powiedział,że nie jest źle,ale żeby zwiększyć euthyrox. Potem jak zobaczył ft4,zabronił zwiększać. Norprolac kazał odstawić już. Prolutexu nie dał,bo powiedział,że mam ładny progesteron. Zamiast luteiny dał utrogestan,ale nie ma go w Polsce i chyba jest bardzo drogi. Mam brata w Wiedniu do soboty i spróbuje kupić mi ze zdjęciem recepty (nie wiem czy to przejdzie), ale nie wiem czy nie zrezygnuję nawet jak się uda,bo to chyba strasznie drogie jest. L4 wypisał od razu ciążowe,powiedział ,że nie dostanę od rodzinnego na zmyśloną chorobę,bo są kontrole. Także w pon. Czeka mnie stresująca rozmowa w pracy :/ z plusów to jakby się udało, mimo zakończenia umowy o pracę,dalej będę miała kasę z zusu aż do porodu.

Ilis jak potrzebujesz to ja mam ultrogestan 400mg dop Wiec mogę ci podesłać ;)
Tutaj w Londynie jest na receptę ale mam zapas Wiec mogę wysłać .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry