reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny superstyler na FB prowadzi transmisję na żywo o dietach podczas różnych chorób, teraz mówią o Hashimoto :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kochane mój wynik 857,20

@Destino śliczny pokoik i mebelki. Zjadła bym kawałeczek ciasta z więlkom ochotą.\
@ili91 Kochana to pewnie hormony.
Gratuluję pięknego przyrostu!!!
Kurczak nie miałam jak wejść wcześniej a tu tyyyle postów :D chyba zostawię to na jutro bo nie ogarnę :errr:właśnie się zbieram na wizytę [emoji14] 3 majta kciuki za jajeca zeby było dużo ładnych :D buziaki :***
Trzymam mocno kciuki za wizytę i czekam na wiadomości [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha nie będę pisać źle o klinice dzięki której niejedna para ma dziecko. Byłam dla nich za trudnym przypadkiem, jedne co usłyszałam to to, że chcą zrobić kolejną stymulację... żaden z lekarzy nie pomyślał by sprawdzić dlaczego się nie udaje mimo pięknych zarodków, a miałam ich około 15. Uważam, że to największy błąd mojego życia że zdecydowałam się na tę klinikę... wiem, że jest wychwalana, ale nie oszukujmy się.... jak nie ma poważnych problemów u pary to zazwyczaj ogarniają temat. Niestety, znam co najmniej 5 osób które odeszły z tej kliniki właśnie z powodu braku „pomysłu” na nich. U większości z nich wyszła immuno, a u jednej poważny problem z nasieniem. To tak w dużym skrócie [emoji51]
@llis91 kochana, utrogestan to cudne „drażetki” dowcipne [emoji23] poza ogromną zaletą, że to naturalny dobrze wchłaniający się progesteron, to jeszcze całkiem w dobrej cenie. Opakowanie około 30-35zl, lepsze to niż lutinus w cenie 180zl [emoji51] Jak masz daleko do Czech to można zamówić z dostawą do domu, tylko trzeba pamiętać że nasza recepta dla pepiczków ważna jest dwa tygodnie.

Dziewczynki przepraszam, ze dopiero pisze ale dopiero wrocilam. Jak na zlosc auto nam nie odpalilo i musielismy kombinowac.

Karta ciazy zalozona. Serduszko slyszalam ale nie dostalam zadnego zdjecia i samo badanie trwalo doslownie 2 min bylo takie przez brzuszek a nie transwaginalne. Powinnam sie cieszyc a zla jestem bo spodziewalam sie zobaczyc reczki nozki serduszko no wiecie a nawet dobrze nic nie zobaczylam. I jeszcze w trakcie usg to pytanie kiedy ciaza sie zatrzymywala mnie zabilo Boze juz myslalam, ze serduszka nie ma. Przepraszam ale zla jestem bo na usg nie widzialam bijacego serca tylko tetno bylo slyszalne i juz dorobilam sobie teorie, ze moze cos jest nie tak i dlatego zdjecia nie dostalam.
Nastepne dopiero prenatalne 27.11

U endo info dostalam, ze mam odstawic jod i powtorzyc tsh z t3 i t4 jak dobrze pamietam za dwa tygodnie. No i z tym jodem to mam problem bo wit. Od gina mam z jodem i wiekszosc tych wit. ma w skladzie jod. Moze znacie jakis zestaw z metylami bez jodu?
A moze do innego endo powinnam jeszcze pojsc.
Zla jestem jednak podejscie gina ma znaczenie. Wiecie brakowalo mi dobrego slowa i zainteresowania. No rozumiem, ze wizyty mialy opoznienia i sie spieszyla ale kurcze to dla nas wazna sprawa.
Chyba za tydzien albo dwa wybiore sie do Durawicza na usg.

@Maciejka78 ciesze się ze wporządku z maluchem, jak jesteś trochę niezadowolona z wizyty i czujesz się nie pewnie myślę ze to dobry pomysł z tym usg, choć fasolka ma się dobrze[emoji4]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 matko co sie stalo, ze plakalas czy to poprostu hormony? Musze doczytac wasze posty bo nie wiem co sie stalo...
Mojego M. ostatecznie nie bylo bo czekal na taxi na dole bo przez opoznienie u gina godzinne mielismy 5 min na dotarcie do endo. No ale jak sie okazuje niewiele by zobaczyl.
Jod mam odstawic bo mogl byc przyczyna takiego spadku tsh spadlo do 0.012
Myslicie by skonsultowac z innym endo. Gdzie ja znajde teraz suple bez jodu
Nie wiem sama co mi jest chyba brak entuzjazmu gina co do ciazy podcial mi skrzydla ... dobra obiecuje juz nie smecic ...

reklama
Do góry