reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta mnie kiedys w biedronce jedna kobieta przepuscila do przodu a inna mi zakupy do koszyka wrzucila z powrotem bo ona tam stala. Myslalam ze ja tam pogryze [emoji35]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta pewnie :D ja raczej się nie biorę za noworodki bo tu wyższa szkołą jazdy :D ale jak będę mieć studio to zaproszę już z siedzącym chyba , że coś mi plany popsuje :D a nie chciałąś rodzić w profamilii ? chyba , że po prostu pewnie chcesz mieć swojego lekarza przy sobie tak :)

Jutro lecę zrobić cały pakiet tarczycowy bo przeciwciała robiłam jeszcze w lutym cała reszta na bieżąco w normie . Ale chce mieć aktualne , bo szukam nowego endo może mnie lepiej poprowadzi

@bea25ta zawsze przepuszczam kobiety w ciąży i denerwują mnie szczególnie faceci, którzy często udają, że nie widzą. Twoje prawo, masz pierwszeństwo i w pełni popieram [emoji106]

Dziewczęta poradzicie mi czy mogę zrobić badania hormonalne po pierwszej @ od zabiegu? Czy to za wcześnie?

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha powtarzałam po pierwszej serii szczepień. Interleukina 10 pięknie się podniosła, ale MLR wyszedł 0. Immunosupresja miała obniżyć cytotoksyczność, i to zrobiła ale nie za dużo.
Podpowiem ci, immunosupresja przed szczepieniami :) wiec możesz spróbować, jak za mało zadziałała to wtedy zostaną szczepienia. A ty już po ivf w Novum bo chyba nie doczytałam?
@iveo to naprawdę nie ogarniam tego :( może miałaś za wysoki lct [emoji848]
@Porzeczka1234 to wszystko jasne... ciekawe czy ja też taki przypadek jestem? [emoji55]
@magda1208 bravo!!! Za przyrosty &&

@mickey* no to doktor Ci wytłumaczył, więc wiesz gdzie się zjedziesz w razie wypadku , a to wcale nie tak najgorzej :) bo on mi kiedyś mówił że różne zabawy lubi :szok::szok:

@bea25ta oj mogłabym przejąć Twój brzuszek ale boję się myśleć co by bylo jakby to dziewczynka była , to po takiej matce i ciotce poczucie humoru miałaby boskie tylko pytanie czy znalazła by osobę która by nadawała na jej falach tak jak my :-) :):-) :)

@roxie123 Ty wygoogluj sobie naszego doktora bo może wcale niczym nie odbiega od Twojego a popatrz jaki tu entuzjazm :errr:

@anetkruczek to sobie zobacz mojego Tomasz Łoziński Rzeszów :p a jak on się nazywa ? :D nie sądze mój to taki hm , no nie stary ale nie mój typ haha :D chociaż mój M to zawsze mówi , po co to się do lekarza szykowac jak na randkę hahaha także typ czy nie typ to i tak odpicowana xD

reklama
Ja to się już za moim doktoraskiem trochę stęskniłam [emoji12][emoji51] Wrzesień i październik nie było tygodnia bez wizyty, a czasem i po 2 w tygodniu. Do tego 5 dni w szpitalu [emoji12]
A teraz nie mam z czym iść [emoji12] Na mendę musze jeszxze poczekać, żeby iść na monitoring jak kazał. A trochę bym go pomęczyła pytaniami, które na pewno uwielbia :p i pomachała do niego rzęsami [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry