reklama
roxie123
Fanka BB :)
@bea25ta pewnie ja raczej się nie biorę za noworodki bo tu wyższa szkołą jazdy ale jak będę mieć studio to zaproszę już z siedzącym chyba , że coś mi plany popsuje a nie chciałąś rodzić w profamilii ? chyba , że po prostu pewnie chcesz mieć swojego lekarza przy sobie tak
Jutro lecę zrobić cały pakiet tarczycowy bo przeciwciała robiłam jeszcze w lutym cała reszta na bieżąco w normie . Ale chce mieć aktualne , bo szukam nowego endo może mnie lepiej poprowadzi
Jutro lecę zrobić cały pakiet tarczycowy bo przeciwciała robiłam jeszcze w lutym cała reszta na bieżąco w normie . Ale chce mieć aktualne , bo szukam nowego endo może mnie lepiej poprowadzi
Locja
@bea25ta zawsze przepuszczam kobiety w ciąży i denerwują mnie szczególnie faceci, którzy często udają, że nie widzą. Twoje prawo, masz pierwszeństwo i w pełni popieram [emoji106]
Dziewczęta poradzicie mi czy mogę zrobić badania hormonalne po pierwszej @ od zabiegu? Czy to za wcześnie?
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczęta poradzicie mi czy mogę zrobić badania hormonalne po pierwszej @ od zabiegu? Czy to za wcześnie?
Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom
edloteh
@bertha powtarzałam po pierwszej serii szczepień. Interleukina 10 pięknie się podniosła, ale MLR wyszedł 0. Immunosupresja miała obniżyć cytotoksyczność, i to zrobiła ale nie za dużo.
Podpowiem ci, immunosupresja przed szczepieniami wiec możesz spróbować, jak za mało zadziałała to wtedy zostaną szczepienia. A ty już po ivf w Novum bo chyba nie doczytałam?
@iveo to naprawdę nie ogarniam tego może miałaś za wysoki lct [emoji848]
@Porzeczka1234 to wszystko jasne... ciekawe czy ja też taki przypadek jestem? [emoji55]
@magda1208 bravo!!! Za przyrosty &&
Podpowiem ci, immunosupresja przed szczepieniami wiec możesz spróbować, jak za mało zadziałała to wtedy zostaną szczepienia. A ty już po ivf w Novum bo chyba nie doczytałam?
@iveo to naprawdę nie ogarniam tego może miałaś za wysoki lct [emoji848]
@Porzeczka1234 to wszystko jasne... ciekawe czy ja też taki przypadek jestem? [emoji55]
@magda1208 bravo!!! Za przyrosty &&
@mickey* no to doktor Ci wytłumaczył, więc wiesz gdzie się zjedziesz w razie wypadku , a to wcale nie tak najgorzej bo on mi kiedyś mówił że różne zabawy lubi
@bea25ta oj mogłabym przejąć Twój brzuszek ale boję się myśleć co by bylo jakby to dziewczynka była , to po takiej matce i ciotce poczucie humoru miałaby boskie tylko pytanie czy znalazła by osobę która by nadawała na jej falach tak jak my
@roxie123 Ty wygoogluj sobie naszego doktora bo może wcale niczym nie odbiega od Twojego a popatrz jaki tu entuzjazm
@bea25ta oj mogłabym przejąć Twój brzuszek ale boję się myśleć co by bylo jakby to dziewczynka była , to po takiej matce i ciotce poczucie humoru miałaby boskie tylko pytanie czy znalazła by osobę która by nadawała na jej falach tak jak my
@roxie123 Ty wygoogluj sobie naszego doktora bo może wcale niczym nie odbiega od Twojego a popatrz jaki tu entuzjazm
roxie123
@anetkruczek to sobie zobacz mojego Tomasz Łoziński Rzeszów a jak on się nazywa ? nie sądze mój to taki hm , no nie stary ale nie mój typ haha chociaż mój M to zawsze mówi , po co to się do lekarza szykowac jak na randkę hahaha także typ czy nie typ to i tak odpicowana xD
reklama
marshia
Ja to się już za moim doktoraskiem trochę stęskniłam [emoji12][emoji51] Wrzesień i październik nie było tygodnia bez wizyty, a czasem i po 2 w tygodniu. Do tego 5 dni w szpitalu [emoji12]
A teraz nie mam z czym iść [emoji12] Na mendę musze jeszxze poczekać, żeby iść na monitoring jak kazał. A trochę bym go pomęczyła pytaniami, które na pewno uwielbia i pomachała do niego rzęsami [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A teraz nie mam z czym iść [emoji12] Na mendę musze jeszxze poczekać, żeby iść na monitoring jak kazał. A trochę bym go pomęczyła pytaniami, które na pewno uwielbia i pomachała do niego rzęsami [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Podziel się: