reklama
Maciejka78
Fanka BB :)
@bobasek1990 a ja tam jestem pewna, ze dzis bardzo dobra wizyta u Was bedzie ❤
Daj znac jak duza juz fasolka
Daj znac jak duza juz fasolka
magda1208
@bea25ta Kocham twój sarkazm.
@bobasek1990 Kciuki za wizytę.
@czarna_mala @mała79 Kochane zobaczymy co czas pokarze.
@edloteh Co do MRL to ja miałam ponad 40% po 3 szczepieniach od męża. Moje wyniki poprawiły się nieznacznie choć aktywność NK tylko o parę procent.
@ovli22 Kochana na pewno nadejdzie ten upragniony dzień.
@kas90 Pamiętam jak podesłałaś mi Akt Zawierzenie . obecnie mam go w formie książeczki w domku.
@marshia jeszcze trochę i znowu będziesz widywać swojego doktorka.
Dziewczyny co do objawów to w każdej jednej ciąży mam zgagę mdłości zaparcia ból piersi, ale nie stanowi to wyznacznika w moim wypadku .
@bobasek1990 Kciuki za wizytę.
@czarna_mala @mała79 Kochane zobaczymy co czas pokarze.
@edloteh Co do MRL to ja miałam ponad 40% po 3 szczepieniach od męża. Moje wyniki poprawiły się nieznacznie choć aktywność NK tylko o parę procent.
@ovli22 Kochana na pewno nadejdzie ten upragniony dzień.
@kas90 Pamiętam jak podesłałaś mi Akt Zawierzenie . obecnie mam go w formie książeczki w domku.
@marshia jeszcze trochę i znowu będziesz widywać swojego doktorka.
Dziewczyny co do objawów to w każdej jednej ciąży mam zgagę mdłości zaparcia ból piersi, ale nie stanowi to wyznacznika w moim wypadku .
Ostatnia edycja:
Ktoś wczytaj pytał o przeciwciała tarczycowe ?!
Wiec tych przeciwciał się nie leczy one zawsze będą ! Można je troszkę spowolnić dietą np tarczyca nie lubi kalafioru , brokuł , soi Wiec można to wykluczyć z diety jest dużo na ten temat w internecie .
Mi lekarz powiedział ze przeciwciał się nie leczy tylko tsh trzeba pilnować i tyle .
Ja mam 3000 tych przeciwciał [emoji33]
Ostatnio na badaniach takie wyszły .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiec tych przeciwciał się nie leczy one zawsze będą ! Można je troszkę spowolnić dietą np tarczyca nie lubi kalafioru , brokuł , soi Wiec można to wykluczyć z diety jest dużo na ten temat w internecie .
Mi lekarz powiedział ze przeciwciał się nie leczy tylko tsh trzeba pilnować i tyle .
Ja mam 3000 tych przeciwciał [emoji33]
Ostatnio na badaniach takie wyszły .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
marshia
Naturalne sposoby na zwiększenie progesteronu:
Link do: To w Środku
Btw. Fajny fanpage na fb o płodności, hormonach, diecie
Link do: To w Środku
Btw. Fajny fanpage na fb o płodności, hormonach, diecie
Ostatnia edycja:
iveo
@marshia @anetkruczek pozazdroscic tesknoty czy sympatii do lekarza ja jeszcze takiego ktoremu ufam nie spotkalam
reklama
U
użytkownik m
Gość
@roxie123 steryd zbija przeciwciała przed kuracją anty tpo miałam ponad 300 a po miesięcznym braniu 10 mg encortonu spadły mi do 80 ale naprawde dużo lepiej się czułam, teraz wiem że znów mi urosły i to sporo bo się fatalnie czuję, za kilka dni napisze ile wynik pokazę@ovli22 mi też mówią , że tego się zbić nie da ...ale jak z nimi ciaże utrzymac w takim razie
Eh wykończy mnie ta babka w tym domu :/ jestem już tak zmęczona tym
@susana miała wysokie anty tpo i urodziła Zuziewięc nie taki diabeł straszny...
Podziel się: