reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova wiesz co skarbie niby fizycznie mogłabym nawet wczoraj ale ja chyba jeszcze chce poczekać, jakoś tak nie mam weny. Dobrze mi teraz tak jak jest. A jak kiedyś wyjdzie pozytywny test to po prostu chce mieć plan co włączyć :).
@mickey* proszę Cię Ty jesteś tak twarda kobieta że taka drożność to Pikuś tym bardziej że doktorek to raczej czuły facet więc dasz radę <3

Ostatnia edycja:
reklama
@mickey* ty wiesz, ze dla Ciebie rzucę wszystko... no moze prawie :D
otóz jak to u doktorka zawsze z humorem...
  • pierwsze kazał mi się rozebrac no bo przez majtki to nie da rady,
  • potem na tym duzym fotelu zakładał taki balinik z powietrzem i to troche było czuć jak bo tam popował powietrze a do balonika doczepiona była rureczka jak cewnik
  • potem wróciłam na łóżko a on mi mówi, że teraz do czasu zajścia w ciąże bede chodzic z tą rureczką w pipuszce, jakby mi miała wypaść spod spódniczki to mam sobie podkleić plastrem i ta rureczką bedziemy wpuszczać żołnierzyki az się uda hahahahahaha.... nie chcecie widzieć mojej miny :D bo zanim załapałam, a on miał mine szachisty :p
  • a wracając do tematu, samo wpuszcznie kontrastu nie bolało nic, jeden jajowód robił 2x bo słabo leciało i był zatkany
  • wszystko widzis na monitorku, takze spoko, dasz rady :*
@magda1208 jak cudownie :)
@Destino trzymaj się (i nie puszczaj :D )

@pixi.nova wiesz co skarbie niby fizycznie mogłabym nawet wczoraj ale ja chyba jeszcze chce poczekać, jakoś tak nie mam weny. Dobrze mi teraz tak jak jest. A jak kiedyś wyjdzie pozytywny test to po prostu chce mieć plan co włączyć :).
@mickey* proszę Cię Ty jesteś tak twarda kobieta że taka drożność to Pikuś tym bardziej że doktorek to raczej czuły facet więc dasz radę <3
właśnie tego się obawiam bo on taki czuły, żebym się nie rozpłynęła i całkiem nieodleciała:p:p:p
bo jeszcze się zsunę z tego fotela i niechce myśleć gdzie mogę wylądować z rozłożonymi nogami

@mickey* ty wiesz, ze dla Ciebie rzucę wszystko... no moze prawie :D
otóz jak to u doktorka zawsze z humorem...
  • pierwsze kazał mi się rozebrac no bo przez majtki to nie da rady,
  • potem na tym duzym fotelu zakładał taki balinik z powietrzem i to troche było czuć jak bo tam popował powietrze a do balonika doczepiona była rureczka jak cewnik
  • potem wróciłam na łóżko a on mi mówi, że teraz do czasu zajścia w ciąże bede chodzic z tą rureczką w pipuszce, jakby mi miała wypaść spod spódniczki to mam sobie podkleić plastrem i ta rureczką bedziemy wpuszczać żołnierzyki az się uda hahahahahaha.... nie chcecie widzieć mojej miny :D bo zanim załapałam, a on miał mine szachisty :p
  • a wracając do tematu, samo wpuszcznie kontrastu nie bolało nic, jeden jajowód robił 2x bo słabo leciało i był zatkany
  • wszystko widzis na monitorku, takze spoko, dasz rady :*
@magda1208 jak cudownie :)
@Destino trzymaj się (i nie puszczaj :D )
dzięki za streszczenie bo jak zapytałam dr jak to będzie wyglądać to mi odpowiedział w jednym zdaniu:

poprostu między nogami będzie ci siedział łysy facet po 50-tce:o:D:o
@bobasek1990 kciuki za wizytę, dzisiaj tak szczęśliwy dzień, że nie możesz przynieść innej wiadomości jak tej, że pięknie pika serce i jest ok no chyba że będą 2 pięknie pikające serducha:p:p:p

reklama
@magda1208 Nie ładnie,nie ladnie nie wierzyc w cuda tak powiedz doktorce. Nie wazne ze czy zachowalas wiedze o ciazy dla siebie na troche dluzej.Beta super. Mi sie wydaje ze jednak troche glowa zrobila swoje . Ciesz sie i modl zeby ten cud trwal.

@Porzeczka1234 ooo jakis ekspres z dostawa super.Daj znac po karmieniu.

Cos mi sie wydaje ze moj brzuch przejmie @anetkruczek za te miecze swietlne hehehe albo @roxie123 za japke pyszczaca takie wspolne cus

@Kwiatuszekk23 nauczyc coe wciskania w kolejki??
Ja dzis w biedronce 16osob przedemna bo jedna kojka do 2kas i minelam wszystkich bez slowa i stanelam z przodu kto mi co powie?? Lepiej ciezarnej na wylocie nie stresowac bo jeszcze w sklepie urodzi i trzeba bedzie odbierac porod i kopniaki i ugryzienia obrywac :D:D

Bylam dzis u gina nr 2 szyjka 2,5cm zamknieta moge jeszcze na dancingi isc hihi

Ostatnia edycja:
Do góry