@Maciejka78 objawy tez znikaja i sie pojawiaja, a najbardziej ich brak jak sie stresujemy. Juz niedlugo 10tc i nieco odsapniesz. Powodzenia na wizycie
@nafoczka my lezymy. Proby chodzenia koncza sie ponownym plamieniem, wiec dzis tylko lozeczko i my. Oj ciezka noc za nami. Nie umialam spac, wiec dopiero nad ranem nadrobilam i wlasnie wsyalismy. Niby staram sie byc spokojna a jednak napiecie zostalo. Moze tej nocy bedzie lepiej.
@roxi123 sama lordoza to normalne na odcinku szyjnym, zwapnienia, badz jej glebokosc to juz nie do konca dobrze, bo powoduje dolegliwosci bolowe. Z tym jednak mozna i niestety trzeba zyc. Dostanie leczenie, wysle ja na rehabilitacje i prawdopodobnie do neurologa. Sa uciski na nerwy. Moja mama juz tyle lat sie z tym boryka. Az jej rece dretwieja takie ma uciski na nerwy. Bedzie dobrze, tylko niech mama surowo stosuje sie do wytycznych. No i niestety musi nauczyc sie co ten bol lagodzi ii jakich pozycji i dzialan unikac.
@bertha tak sie to bada. Oboje jrsyescie potrzebni, bo przy okazji sprawdzaja czy maz moze byc dawca
@matulkaa najbardziej wiarygodna krzywa jest miedzy 24 a 28 tc.
@magda1208 za nic nie przepraszaj tylko sie ciesz. Pieknie kochana, a to, ze nie wierzysz... u mnie Nayaniel z brzucha horror robi a mnie wciaz trudno uwierzyc. Gratuluje [emoji7][emoji7][emoji7] teraz wysiaduj kurczaczka [emoji8] Mnie tez ciezko bylo do 10 tc bo wtedy byly poronienia i razem z lekarzem czekalismy az minie. Spokojnie, jeszcze bedzie czas na cudowna radosc, bo teraz przeplata sie ze strachem i czasem nawet panika. A mowilam, ze cuda sie zdarzaja. A teraz bierz leki i dzialaj dalej. Ja tez watpilam, to w takiej sytuacji naprawde normalne
@ovli22 oczywiscie ze wiem i nasze podwójne serce jest z Toba [emoji178][emoji178] czekamy na taki news od ciebie. Wszystko w swoim czasie. A mlody wierci sie i tylko wtedy jestem nieco spokojna, bo oczywiscie schiz, ze rusza sie bo cos mu sie dzieje zostaje. Tak wiec matka wariatka do konca
@Ilis91 ciagniecia pachwin normalne, bol jak na @moze ci towarzyszyc nawet do 8tc. Jak bardziej boli to sprobuj sie oszczedzac mocniej, posiedz, zatrzymaj sie. Wiem, ze w pracy ciezko to zrobic. Sxukaj takich chwil jednak. Jak trzeba to do ubikacji mykaj. Powiedz, ze masz biegunke. I magnez bierz, bedzie lepiej. Jesli mozesz nie brac tantum verde to nie bierz, bo to tylko w ostatecznosci i za sprawa lekarza. W domku zrob syrop z cebuli. Ja rano pijam pol szklanki cieplej wody z sokiem z polowy cytryny. Jak gardlo boli to piecze troche, ale lagodzi ten stan i do ssania sa tabletki pre na len. Mi pomagaja.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom