reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha chyba chodzi o ten pierwszy miesiac /dwa po narodzinach zeby wybudzac na to karmienie.
Tak polozne mowily moim kolezanka ,ktore rodzily niedawno no i tak jak mowisz karmic na zadanie.
Jak dzidzi np mialo zoltaczke po porodzie to juz w ogole trzeba budzic bo szybciej to wszysko schodzi[emoji4]
@kas90 ooo wlansie to Ty tym barziej dobrze robisz[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane moje ze lzami w oczach i obawa, ale juz w domku. Zrobili usg. Wyglada na to, ze lozysko i szyjka w porzadku. Natanielek ma sie dobrze. Ciagle sie ruszal i to mnie uspokajalo. A jak uslyszalam serduszko, to w ogole sie poryczalam. Maly wazy 1400 i wszystko z nim dobrze. Pan dr mowi ze to prawdopodobnie krwiaczek okolokosmowkowy sie ewakulowal. Mam lezec i nic nie robic. W razie nasilajacych sie objawow mamy wracac. Poki co lezymy i liczymy na kontrole w piatek u mojej ginki. Do szpitala chce wrocic najwczesniej w 37tc. Ciagle sie boje i leca mi lzy. Wyciszam sie i dam troche pospac dzieciakowi. Dzielny maluch, obydwoje sie wspieralismy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętam, jak urodził się mój pierwszy syn to też go budziłam na karmienie (taki był z niego śpioch). Podobno tak się nie powinno robić, no ale... Intuicja matki, same wiecie ;)

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 mi je brat kupil w UK.
Tu kupuje w rossmanie rozowe babydream (teraz chyba zielone sa).

Nam polozna mowila zeby karmic na zadanie o tak tez robilam. Szymek od poczatku dobrze przybieral na wadze i wstawal raz w nocy. Teraz sie czesciej budzi.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy ja was dziewczynki doczytam [emoji15] chyba kolejny weekend będzie z Wami [emoji6]

Czy możecie mi proszę napisać jakie wyniki MLR miałyście po szczepieniach pullowanych? I ile ich miałyście by taki wynik osiągnąć...
Na swoje wyniki muszę jeszcze poczekać i nie wiem czego się spodziewać [emoji55]

Ostatnia edycja:
Kochane moje ze lzami w oczach i obawa, ale juz w domku. Zrobili usg. Wyglada na to, ze lozysko i szyjka w porzadku. Natanielek ma sie dobrze. Ciagle sie ruszal i to mnie uspokajalo. A jak uslyszalam serduszko, to w ogole sie poryczalam. Maly wazy 1400 i wszystko z nim dobrze. Pan dr mowi ze to prawdopodobnie krwiaczek okolokosmowkowy sie ewakulowal. Mam lezec i nic nie robic. W razie nasilajacych sie objawow mamy wracac. Poki co lezymy i liczymy na kontrole w piatek u mojej ginki. Do szpitala chce wrocic najwczesniej w 37tc. Ciagle sie boje i leca mi lzy. Wyciszam sie i dam troche pospac dzieciakowi. Dzielny maluch, obydwoje sie wspieralismy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze.... synek silny. Mamusia się teraz wyciszyć musi . Mi pomagało mówienie do brzucha... uspokojalo mnie to....

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

@Destino kamien z serca ,choc i tak czulam ,ze wszytsko dobrze[emoji5]odpocznijcie[emoji8]

@Liluli oblukam te z babydream[emoji5]w uk te watrewipes na pewno tansze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry