reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha chyba chodzi o ten pierwszy miesiac /dwa po narodzinach zeby wybudzac na to karmienie.
Tak polozne mowily moim kolezanka ,ktore rodzily niedawno no i tak jak mowisz karmic na zadanie.
Jak dzidzi np mialo zoltaczke po porodzie to juz w ogole trzeba budzic bo szybciej to wszysko schodzi[emoji4]
@kas90 ooo wlansie to Ty tym barziej dobrze robisz[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane moje ze lzami w oczach i obawa, ale juz w domku. Zrobili usg. Wyglada na to, ze lozysko i szyjka w porzadku. Natanielek ma sie dobrze. Ciagle sie ruszal i to mnie uspokajalo. A jak uslyszalam serduszko, to w ogole sie poryczalam. Maly wazy 1400 i wszystko z nim dobrze. Pan dr mowi ze to prawdopodobnie krwiaczek okolokosmowkowy sie ewakulowal. Mam lezec i nic nie robic. W razie nasilajacych sie objawow mamy wracac. Poki co lezymy i liczymy na kontrole w piatek u mojej ginki. Do szpitala chce wrocic najwczesniej w 37tc. Ciagle sie boje i leca mi lzy. Wyciszam sie i dam troche pospac dzieciakowi. Dzielny maluch, obydwoje sie wspieralismy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętam, jak urodził się mój pierwszy syn to też go budziłam na karmienie (taki był z niego śpioch). Podobno tak się nie powinno robić, no ale... Intuicja matki, same wiecie ;)

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 mi je brat kupil w UK.
Tu kupuje w rossmanie rozowe babydream (teraz chyba zielone sa).

Nam polozna mowila zeby karmic na zadanie o tak tez robilam. Szymek od poczatku dobrze przybieral na wadze i wstawal raz w nocy. Teraz sie czesciej budzi.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedy ja was dziewczynki doczytam [emoji15] chyba kolejny weekend będzie z Wami [emoji6]

Czy możecie mi proszę napisać jakie wyniki MLR miałyście po szczepieniach pullowanych? I ile ich miałyście by taki wynik osiągnąć...
Na swoje wyniki muszę jeszcze poczekać i nie wiem czego się spodziewać [emoji55]

Ostatnia edycja:
Kochane moje ze lzami w oczach i obawa, ale juz w domku. Zrobili usg. Wyglada na to, ze lozysko i szyjka w porzadku. Natanielek ma sie dobrze. Ciagle sie ruszal i to mnie uspokajalo. A jak uslyszalam serduszko, to w ogole sie poryczalam. Maly wazy 1400 i wszystko z nim dobrze. Pan dr mowi ze to prawdopodobnie krwiaczek okolokosmowkowy sie ewakulowal. Mam lezec i nic nie robic. W razie nasilajacych sie objawow mamy wracac. Poki co lezymy i liczymy na kontrole w piatek u mojej ginki. Do szpitala chce wrocic najwczesniej w 37tc. Ciagle sie boje i leca mi lzy. Wyciszam sie i dam troche pospac dzieciakowi. Dzielny maluch, obydwoje sie wspieralismy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze.... synek silny. Mamusia się teraz wyciszyć musi . Mi pomagało mówienie do brzucha... uspokojalo mnie to....

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

@Destino kamien z serca ,choc i tak czulam ,ze wszytsko dobrze[emoji5]odpocznijcie[emoji8]

@Liluli oblukam te z babydream[emoji5]w uk te watrewipes na pewno tansze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry