reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia tak tak:) ofcourse;)cudowne lata pamietam...i jeszcze pare innych seriali:) Puszczałam córce,ale nie podziela mojego zachwytu;) Nie ta dekada;)
A za mamę trzymam kciuki! Pamietam ten strach. Będzie dobrze! Trzeba to wierzyć!

reklama
Dzięki dziewczyny to dziś 1dc w takim razie, cieszę się bo wracam do staraczek , mimo ze nie spalam cała noc i nie mogę wstać z łóżka [emoji12] we wtorek idę sobie zrobić hormony dla spokoju .
5dc biorę to clo i zobaczymy co się zadzieje , podejrzewam że mój organizm będzie w szoku [emoji23]

@marshia popatrzyłam na yt zwiastun , wydaje się fajne ale na razie tyle wszystkiego oglądamy że musi poczekać [emoji4]
Zdrowia dużo dla mamy w takim razie oby nie wyszło nic groźnego

@czarna_mala nie zapomniałam [emoji4] w tel sam mi się przestawił
@burczuś Ja lubię zmienić od czasu do czasu chyba zależy od mojego obecnego nastroju [emoji4]
@anetkruczek chyba za późno je już piłam [emoji6] ale mój organizm i tak woli po swojemu
@kas90 w domku będziecie już wypoczywac ;* jeszcze troszkę

Pogoda straszna tym bardziej nawet nie próbuje wstać xD

Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia a to współczuję stresu. Mam nadzieję że z mamą będzie wszystko dobrze <3 ja teraz miałam po zabiegu owulacje znacznie wcześniej niż normalnie. Także możliwe wszystko :D a tak po za tym będę we Wrocławiu 10 11 listopada :D może chciałabyś się poznać :D

@roxie123 no by może zbyt późno :D Ale najważniejsze że już przyszła :D

@bobasek1990 dziękuję za pamięć. Nie odzywam się bo od 9 miesięcy nie mogę zajść w ciążę więc mój stan psychiczny jest kiepski . Jestem po laparoskopi prawy jajowod niedrozny po dwóch stymulowanych cyklach i teraz inseminacje która niestety też się nie udała. Nie wiem jaki jest tego powod bo zawsze szybko zachodzilam na naturalnym cyklu. Listopad opuszczamy bo teraz będzie owu na prawym. Nie chce e się tu do was uzalać nad sobą więc tylko czasami jak mam czas to was czytam. Cieszę się że tu tyle ciąż. Pozdrawiam wszystkie

@Czajak przykro mi :( być może tutaj psychika działa...u mnie tak bylo po części dopiero jak sobie dałam spokoj z nastawianiem że musi byc ciąża to coś zalapalo

Dziewczyny ile mniej więcej w labie kosztuje lh fsh prolaktyna?
Myślę że nie będę robić progesteronu bo i tak wiem że dupka muszę brać cały czas

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta kochana ja chyba nie potrafię się wyciszyć czekam na jakiś znak organizmu na razie cisza chociaż dziś mnie troszkę brzuch znów pobolewał okresowo tak 40 min i odpuściło. Trochę zaczynam się ni to bać ni to niepokoić nic czekamy. Kochana ja wczoraj dostałam te pieluszki za 1 gr ale jeden Rossmann w galerii to baba do mnie z ryjem , że nie mają no myślałam , że ją walnę coś mój mąż ją opiepszył przepraszała mnie ale wyszłam obrażona... pojechałam do Rossmana osiedlowego zapytałam Pani z uśmiechem powiedziała , że już przynosi miło. A teraz promocja w Rossmanie i te pieluszki 2-5 kg kosztują 12,90 za 22szt. Jak się dziś czujesz? Kochana ja mam już chyba wszystko prócz wózka ale podobno ma być za tydzień chodź na nim mi najmniej zależy bo taki tak nie wyjdę na spscer wcześniej niż pod koniec listopada ale fakt , że jeśli go nie będzie w sklepie w przyszłym tygodniu to rezygnuje i zamawiam inny bo już jestem dogadana z sklepm nr 2

@Kwiatuszekk23 ja też od rana trzymam kciuki za Arluske mamy kontakt ze sobą od dawna poznałyśmy się u Maliny. Na pewno będzie dobrze nie biore innej ewentualność pod uwagę. Czekam na jakieś zdjęcie znak Boże jak czas zleciał

@roxie123 i ktoś jeszcze nie pamiętam kto dziękuję za info o mszy online dziś byłam na niej w Łagiewnikach super sprawa i różaniec też mogę odmówić w ten sposób super. Co do cen nie mam pojęcia nie pamiętam myślę , ze nie więcej niż 50 zł

@marshia przykro mi z powodu mamy. Chcę wierzyć , że będzie dobrze ściskam Cię

@anetkruczek to ćmi ten brzuch jakoś nie wiem czy się dziś dokładnie nie wygolę:p bo to wcale nie takie proste z takim brzuszkiem.

@Czajak

@nafoczka jak dzieci

Sprawdziłam paskiem czy coś z wodami bo mokro ale ok to ide piec kurczaka na butelce pozdrawiam wszystkie niewymienione

Ostatnia edycja:
@Ilis91 ja na szybko kochana cieszę się, że owu była super aby się udało myśli masz skierowanie gdzie indziej to ułatwia zajście chociaż wiem , że z powodu babci jest Ci przykro. U nas tzn u rodziców moich też czasem sa te msze ja nie byłam ale moja mama i ojciec tak pójdę na pewno kiedyś. Ja zawsze palcem środkowy aplikowałam lutke ale przed myłam ręce plynem odkarzającym i nie wycierałam w recznik. Encorton brałam od razu 15 mg nic się nie działo.

reklama
Do góry