reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 czekamy na szczęśliwe rozwiązanie ;*
@magda1208 ja zaczynam cykl z clo i monitoring...takze oby w końcu się nam udało ;*
@marshia oglądam wiele seriali tego nie znam , jaki typ ? :)
@nafoczka zdrówka dla całej rodzinki ;*
@zosiak lekarz mówił że ze względu na poronienia da mi refundację bo wiadomo trzeba brac leki przy staraniach a to sie przeklada na wiele miesiecy a jak coś to ma podarcie ze mam mutacje

Cieszę się z nowego cyklu , tylko jestem tak rozbita jak kotlet na niedzielny obiad [emoji23] normalnie nogi mi odmawiają posłuszeństwa i kręgosłup chyba się jutro nie ruszę...

Czy 1dc mam liczyć od dziś czy od jutra ? Bo 5dc mam zacząć brać clo i nie wiem :/ aha i o jakiej porze się to bierze ?
Pamiętajcie przestawić zegarek [emoji16]
Ps. @czarna_mala rozbroilas mnie wiesz czym [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 kurcze a ja dzis bylam u hematologa i poglam podpytac o ten acard wiekszy o_O dowiedzialam sie tylko tyle potwierdzila slowa porzeczki naszej, ze jak ddimery beda powiekszone a pewnie beda jej zdaniem to nie przejmowac sie chyba ze z 500 naprzyklad wzrosnie do 2000 to beedziemy zwiekszac heparyne.

Dziewczynki kiedy schodzilyscie do 10mg ecortonu? Czytalam gdzies ze 10mg jest bezpieczna dla plodu i zastanawiam sie kiedy powinnam zmniejszac dawke, wiecie czy wieksza dawka tez bezpieczna dla dzieciatka?Moja gin malo konkretna byla w tym temacie uciela temat slowem zobaczymy jeszcze kiedy bedziemy schodzic.
Maciejka ja schodziłam tez z 10 od 14tc
Co do ddimery to mi ginka mówiła ze w ciąży do 1000 nie jest źle choć w szpitalu ciągle mi sprawdzali i w końcu zwiększyli clexan z 04 na 0.6

Miałam wielkie postanowienie was przeczytać co zaczęłam ale po 1 stronie zasnęłam i właśnie obudziłam. .. no nie dam rady :(

Dzięki, zdrowia nigdy za dużo ;*

reklama
@roxie123 najprosciej powiedzieć, ze Stranger Things to połączenie E.T., Cudownych lat, Strefy mroku........
Ale nic Ci to nie powie :p
Będą wiedzieć może @Maciejka78 @burczuś @bertha @Destino @mała79 :D
My i nasi pokoleniowi znajomi oszaleliśmy na 1 sezonie i teraz ;) Chociaż mój 8 lat młodszy brat i jego znajomi tez :)
Nieważne co to za typ serialu, ważne, ze wymiata :)

Do góry