magda1208
Fanka BB :)
@burczuś @czarna_mala Dziękuję kochane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby już nie przyłaziłaNo a ja melduję , że @ właśnie łaskawie przyszła [emoji14] także nowy cykl rozpoczęty
No i gites majonezNo a ja melduję , że @ właśnie łaskawie przyszła także nowy cykl rozpoczęty
Maciejka ja schodziłam tez z 10 od 14tc@Funia90 kurcze a ja dzis bylam u hematologa i poglam podpytac o ten acard wiekszy dowiedzialam sie tylko tyle potwierdzila slowa porzeczki naszej, ze jak ddimery beda powiekszone a pewnie beda jej zdaniem to nie przejmowac sie chyba ze z 500 naprzyklad wzrosnie do 2000 to beedziemy zwiekszac heparyne.
Dziewczynki kiedy schodzilyscie do 10mg ecortonu? Czytalam gdzies ze 10mg jest bezpieczna dla plodu i zastanawiam sie kiedy powinnam zmniejszac dawke, wiecie czy wieksza dawka tez bezpieczna dla dzieciatka?Moja gin malo konkretna byla w tym temacie uciela temat slowem zobaczymy jeszcze kiedy bedziemy schodzic.