@Liluli - nie, absolutnie. Wysłałam męża do rodzinnej, kazałam mu powiedzieć, że jesteśmy po 2 stratach, że ja go przysłałam bo sama jestem psychicznie zdołowana i musimy mieć skierowanie na badanie kariotypów bo nam przysługuje na NFZ. Ponoc sie zmieszala, bo nie wiedziala co to i jak to, bo nigdy tego nie robila, ale wypisała i z tym pojechalismy do pkt pobrań po paru dniach jak mieli akurat wolne. Potem po 3 tyg wyniki.
@Majelka - Cześć kochana! Miło, że do nas zawitałaś i napisałaś. Podobny przypadek do mojego z tymi 2 stratami, hashi, itp. Możesz zdradzić co przyjmowałaś jak już byłaś w ciąży?
@nafoczka - ja tworzę klan z moją ukochaną
@pixi.nova <3
Wczoraj się stęskniłam i do niej zadzwoniłam i jak zwykle się pośmiałyśmy, ponarzekałyśmy i w ogóle...
)) Mam takie "
motyle w brzuchu", że ją tutaj spotkałam! <3 Klaudiii to taka wariatka trochę jak ja
500 rzeczy na raz w głowie, raz się śmieje, raz płacze, a na końcu i tak brnie do przodu z kopyta!
Mam nadzieję, że to znajomość na dłuuuuugie lata!!! <3
@bobasek1990 wyniki świetne, nie schizuj! ;*
@roxie123 - pogoda dziś straszna, mnie pęka głowa, pije kawe a i tak nietomna jestem ;p ahhhh, byle do końca pracy