reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990 ja leki dopiero bralam od testu i ciaza sie utrzymala a ty dalas kopa juz wczesniej. Mocna masz kreske? Idziesz na bete??

@marshia ale z ciebie silna babka ja tez juz prosilabym o zabieg a ty kochana tak wierzysz i jesres cierpliwa- podziwiam.

@iveo kciuki za pawelka. O modlite zapomnialam,ale obiecuje poprawe. Oby niuniek byl zdrowy i pelnosprawny!!

Ja wizyte zalatwilam raz dwa, pytalam o te moje dolegliwosci proailam zeby sprawdzil czy to od przegrody lub blizny po niej tak mnie poecze mowil ze nie ze tu wszystko ok tylko mala dupka napiera. Nie wiem nie wydaje mi sie ale kazal przyjsc za tydzien i to jeszcze zrobic. Usg z przeplywami mi nie zrobi bo wg usg wszystko ok i wskazan brak ze poronienia i heparyna nie ma nic do tego ale moze za tydzien go pognebie. Malutka wazy 2,2 w ciagu 2 tyg przybrala 40dkg

@Marthi ja zrobiłam w poniedziałek test to był 10dpo był negatywny po tylu miesiącach testów negatywnych w poniedziałek odstawilam dupka ale wczoraj mąż mówi ty jesteś w ciąży te cycki masz większe bardziej jędrne a ja mówi to rano zatestuje i zonk dzisiaj 13dpo tydzień temu pisałam o wrażliwych skutkach to zawsze był u mnie pierwszy znak ale myślałam że to po letroxie. Dziękuję Wam za tyle odpowiedzi jesteście cudowne a mi pozostaje czekać nie wiem czy zrobić betę bo to dla mnie jest tak ogromny stres biorę leki będę się oszczędzać to tyle mogę. Pojde zbadać progesteron to może i betę ale to już jutro

@Porzeczka1234 po 1 serii trochę poleciało krwi, po nicy wczoraj tez trochę wyszło skrzepikow. Jajo płodowe było wcxoraj albo bardzo micno spłaszczone (bo coś co było widać moglo być spłaszczonym jajem lub skrzepem), albo wyszło. Po wczorajszej dawce dziennej ledwo plamiłam. Na upartego mogłam zamienić podpaske na wkładkę i się nie kisić..... po nocy dziś troszkę poszło znowu. A teraz znów nic.
Tłumaczył mi, ze nie na reguły na reakcję. Można po 1 dawce, można po 3 dobie, następnym razem wcale, a jeszcze następnym po 1 tabletce..... zależy jak receptory w danej chwili zareagują na substancję czynną tabletki.
Czekam....................

@marshia bidulko.Maja jakies inne opcje jak nie rusza po tabsach??

@bertha kotek kciuki ale masz bebzonkow do wybrania i wszystkie to dziewczynki. Bierz dwa hehehe bo moze akurat komoreczka Ci sie podzieli i beda blizniaki.

@ovli22 wychodz z krzakow, wracaj do pl i zacznij dzialac. Cos mi sie wydaje ze przedmuchanie jajowofdow by Ci sie przydalo.

Beatka nawet mi o tym nie wspominaj !
Ja już mam dość jakichkolwiek zabiegów !
Możliwe że kiedyś będę musiała zrobić , poczekam do grudnia i wtedy coś ogarnę .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@matulkaa - to też już daleko :) półmetek za Wami! <3

@marzycielka81 - dzięki kochana! :)

@Funia90 - nie pamiętam już o co chodzi z tym dobrym podejściem :D czyżbyś mówiła o moich przemyśleniach dot. nastroju? :p

@anetkruczek - obiecuje za jakiś czas jak bede miec luzniej na glowie ;)

@Destino - super, że z maluchem dobrze!

@bertha - życzę Ci kochana przejęcia tego brzuszka... ;)

@marshia - tak jak mówisz, każda z nas o tym słońcu tutaj marzy <3 a doktorek zabawny :D i pewnie Twoja odpowiedź odnośnie pytań go nieco zdziwiła :D

@magda1208 - masz rację co do @Porzeczka1234 i @kas90 <3 aczkolwiek musimy zrozumieć, że dzidziuś to ogrom pracy więc na początku na pewno będzie im ciężko wszytsko pogodzić i musimy mieć to na uwadze ;*

@marshia - o cholera, ale jak to zablokowana szyjka? :/ czym?!?!?!
@ovli22 - na pewno znajdziesz tutaj osobe, ktora bedzie testowac razem z Tobą! ;* czasem sie nie udaje, ale warto probowac dalej... :)

@melania86 - gratuluję <3

@Destino - dziękuję jak zwykle zresztą za piękne słowa i słow , które dodają otuchy. ;* <3

@bobasek1990 - ale czekaj, bo ja już się pogubiłam - od kiedy jesteś w ciąży? kiedy testowałaś? czy coś przegapiłam, czy już nie pamiętam?!
Opisz proszę - robiłaś test na ile przed miesiaczka czy w dniu miesiaczki i wyszedl negatywny a kiedy Ci wyszedl pozytywny? Czy robilas bete?

Ja razem z Roxie testuje albo ona tydzień wcześniej albo ja .;) Mam nadzieje ze uda nam się obu i będziemy się wspierać ;)
Ostatnio mam głupie dni i nie tylko chodzi o ten cały Proces zachodzenia itd ale i inne sprawy .

Do Polski chciałabym wrócić i ciagle myślimy kiedy itd .

Babka z pracy mnie wkurza ! Ostatnio miałam z nią akcje przez tel . Oczywiście wygrałam ha ha .

Marshia kochana ja tez masz tym problem u mnie tez nigdy nie chciało po tabletkach !! Czułam niby jakieś bóle itd ale zero krwi i dlatego miałam aż 3 zabiegi ! Ostatnim razem tylko sama się oczysciłam w domu ale to był jakiś 4 tydz także gdybym nie robiła testów tym wcześniej wykazujących to pomyślanym ze to mocniejszy okres [emoji79][emoji79]

Melania serdeczne gratulacje [emoji1405][emoji1405][emoji1405][emoji1405][emoji1405]
Miło jest czytać takie super zakończenia .[emoji173]️witamy nowe serduszko na świecie [emoji173]️[emoji8]i na naszym forum .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
Do góry