reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@melania86, gratuluję cudu:*:* oby mnie i porzeczce też poszlo tak sprawnie :)

@Destino, no dobrze ze mam skierowanie, ale jak się dzwonilam zapisać to (tak jak porzeczka pisala) nie chcialy za bardzo, ze jak to w 37 tc. juz ktg. No ale powoływalam się na panią dr, i ze ona mnie prosila o taki dzien, zeby do mnie zejsc z innego oddzialu.

P.s. tez was tak w nocy bolą biodra i kosci udowe?

@bea25ta trzymam kciuki bardzo mocno daj znać co i jak!

@Funia90 no wyniki dobre siła tkwi w heparynie super cieszę się. Funia bierz Ewana mąż go przynosi wieczorem podglasza i do brzuszka przystawiamy to mała tańczy nie wiem czy przez niego czy co ale chyba się lubia już. Zamów sobie właśnie na videoniania.pl jest tańszy facet ma firme w Katowicach a przesyłka darmowa zamówiłam w niedzielę we wtorek o 16 był juz w "domu"

@Destino coś jest z tymi kolorami bo ja mam białe rzeczy , szare ,różowe mietowe, ale ja też znalazłam np czerwone, fioletowe ale fakt mało tego jest. Jesli chodzi o wózek celowo kupiłam szaro ciemny, jasniejszy i czarny bo łatwiej mi go będzie sprzedać.

@agatush to nie pośpisz biedna ale wiem , że i taki tak byś się niezamieniła

@nafoczka ja właśnie wiem, że Ty piszesz mniej od momentu jak poszlaś do pracy to liczę że niunia pozwoli jednak się odzywać

@marzycielka81 super , ze z synkiem lepiej.

@bertha trzymam bardzo mocno kciuki za jajeczka.

@melania86 gratuluje kochana przytulajcie się do woli.

@kas90 mnie biodra bolą od 2 miesięcy malina kazał brać wapno i trochę przeszło ale kłuje mnie tam w środku czasem @susana pisała kiedyś że to normalne. Mówiłam ci z tym ktg haha ja dziś jadę znów a w przyszłym tygodniu już 2 razy w tygodniu tylko nie muszę się zapisywać i tłumaczyć tyle dobrze. Kasiu może znasz przepis na jakąś fajna zapiekankę na piątek bo ja do fryzjera idę i mąż by sobie tylko odgrzał ale nie mam pomysłu jaką zrobić

@marshia jak u Ciebie?

@ovli22 Kochana gorsze dni są zrozumiałe nie znikaj na długo

@mickey* co u Was?

@Funia90 na szczescie miesci sie w brzuchu. Mnie tylko waga interesowala. Troche przerosl moje oczekiwania. Ale jest o tydzien starszy. Od poczatku taki byl bo jest ze wczesniejszej owulacji. No i nie tuczylam go [emoji16] U nas rodzinnie duze dzieci.

@kas90 ty im odrazu mow ze jestes po poronieniach. Choc wiem ze na tych babach to nie robi wrazenia. Mnie nie bola nogi, za to brzuch w nocy tak boli ze spac nie moge. Uroki ciazy. A moze masz wapna malo. W koncu tyle heparyny

@Porzeczka1234 wozek to tez bym kupowala pod sprzedaz, wiec to rozumiem. Moj m nie chce baranka. Chyba i tak sobie kupie, no moze nie sobie...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę o 15 ostatnio miałam 10 i malina kazał 10 cieszę się że zaskoczyło ale tak bardzo bym chciała usłyszeć serduszko zła jestem na siebie ale robiłam test i był negatywny więc po tylu miesiącach mówię klapa a tu jednak drożnosc albo profertil dla msza pomogl

reklama
@bobasek1990 ja tez mialam 15. Jesli tak czujesz to tyle bierz. Juz tu kiedys pisalam ze testy klamia. Mi lekarze nie pozwalaja testow robic. Kaza od razu bete, bo widac czy cos sie dzieje czy nie. Wiem, ze chcesz serduszko i zdrowego maluszka, jak kazda. Na to jednak trzeba poczekac. Powolutku. Teraz najtrudniejszy etap, bo wszystko sie moze zdarzyc. Trzeba myslec pozytywnie. Jak nie ty, to my pomozemy. Poki co bierz leki i czekamy na pomyslny rozwoj wydarzen [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry