@bea25ta trzymam kciuki bardzo mocno daj znać co i jak!
@Funia90 no wyniki dobre siła tkwi w heparynie super cieszę się. Funia bierz Ewana mąż go przynosi wieczorem podglasza i do brzuszka przystawiamy to mała tańczy nie wiem czy przez niego czy co ale chyba się lubia już. Zamów sobie właśnie na videoniania.pl jest tańszy facet ma firme w Katowicach a przesyłka darmowa zamówiłam w niedzielę we wtorek o 16 był juz w "domu"
@Destino coś jest z tymi kolorami bo ja mam białe rzeczy , szare ,różowe mietowe, ale ja też znalazłam np czerwone, fioletowe ale fakt mało tego jest. Jesli chodzi o wózek celowo kupiłam szaro ciemny, jasniejszy i czarny bo łatwiej mi go będzie sprzedać.
@agatush to nie pośpisz biedna ale wiem , że i taki tak byś się niezamieniła
@nafoczka ja właśnie wiem, że Ty piszesz mniej od momentu jak poszlaś do pracy to liczę że niunia pozwoli jednak się odzywać
@marzycielka81 super , ze z synkiem lepiej.
@bertha trzymam bardzo mocno kciuki za jajeczka.
@melania86 gratuluje kochana przytulajcie się do woli.
@kas90 mnie biodra bolą od 2 miesięcy malina kazał brać wapno i trochę przeszło ale kłuje mnie tam w środku czasem
@susana pisała kiedyś że to normalne. Mówiłam ci z tym ktg haha ja dziś jadę znów a w przyszłym tygodniu już 2 razy w tygodniu tylko nie muszę się zapisywać i tłumaczyć tyle dobrze. Kasiu może znasz przepis na jakąś fajna zapiekankę na piątek bo ja do fryzjera idę i mąż by sobie tylko odgrzał ale nie mam pomysłu jaką zrobić
@marshia jak u Ciebie?
@ovli22 Kochana gorsze dni są zrozumiałe nie znikaj na długo
@mickey* co u Was?