reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja nie moge zurawiny mam po niej sensacje zoladkowe. Mniejsza z tym. Zmeczona dzis tym wszystkim troszke jestem. Bierzemy leki z mezem i zobaczymy co bedzie dalej. Milego wieczoru

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mąż ma dobre nasienie ale myślę żeby powtórzył posiew bo parę miesięcy temu ciągle łapalam infekcje po kilku dniowych staraniach zrobiłam posiew ale wyszło tylko candida pojedynczo mój lekarz powiedział że jest ok dał tylko lek na kilka dni ale już mnie tak dręczylo to że zaczęliśmy używać prezerwatywy i było ok już powiedziałam M że jestem uczulona na jego sperme a teraz jest ok może jednak jakąś bakteria siedzi i niszczy plemniki

Bobasek1990 zrob posiew u nas tak jest jak u Ciebie i jest bakteris. Jest tez tak jak Porzeczka napisala, maz na stulejke i ciagle sie zakaza

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia na początku zbadalabym allo mlr czy faktycznie masz odrzucanie zarodka
Do Maliny jak uważasz ale można iść się skonsultować co poradzi w Twoim przypadku. Spróbuje go zapytać jak się mają szczepienia do tego na co chorujesz ale dopiero 6 listopada

Iveo na razie Paśnik. Za tydzień we wtorek. Zobaczymy co on zasugeruje i co zleci. Mam nadzieję, ze jakiś pomysł będzie na mnie miał.
@weronikawiersz i co powiedział lekarz?
@Nadja_n jak się czujesz? Zapomniałam dziś zapytać o wpływ encortonu na insulinę. Jutro zapytam

@marshia sama czekam na Twoja wizytę ciekawa jestem co Ci poradzi
@weronikawiersz a nie robilas ich wczesniej ? to takie badania hm... trochę nic nie wnoszące no bo nie trzeba poronic żeby je kontrolować . Wydaje mi się że trochę będziesz musiała na własną rękę badać jak my wszystkie tutaj ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@fondie milo ze jeszcze o nas pamietasz. Jak malutka ma na imie? Wiesz ze mam brzuch po Tobie?? Nie zmarnowalam okazji choc faktycznie brzuch po takiej panikujacej jak ty jest ciezki ale szczesliwy ;):p
hej , po mnie ? wspolczuje paniki chyba wiekszej niz ja nie bylo u was:)
kwiatuszek ale jaja z toba a staraliscie sie bo nie doczytalam w sensie wczesniej sie przygotowaliscie czy tak wyszlo?
magda jakie te wyniki mialas i co dalej u ciebie bo nadrobic nie dam rady a co z avita?
moja cora ma majeczka na imie:)i ma juz pol roczku:)

@weronikawiersz a no to chyba ze , ja takie robię na bieżąco [emoji4]
Tsh jest ważne ale tutaj bym proponowała rozszerzone badanie tarczycowe . Główna rolę odgrywają przeciwciała . Ja na początek zrobilabym badania wirusowo bakteryjne.
Zrobilabym też badania pod względem krzepliwisci bo większość tutaj akurat ma wykryte i w ciąży dostaje zastrzyki przeciwzakrzepowe .
To taka mała rada ale wiesz jak zrobisz tak będzie my tutaj tylko piszemy co wiemy [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

hej , po mnie ? wspolczuje paniki chyba wiekszej niz ja nie bylo u was:)
kwiatuszek ale jaja z toba a staraliscie sie bo nie doczytalam w sensie wczesniej sie przygotowaliscie czy tak wyszlo?
magda jakie te wyniki mialas i co dalej u ciebie bo nadrobic nie dam rady a co z avita?
moja cora ma majeczka na imie:)i ma juz pol roczku:)
@fondie, a pamiętasz mnie? :) jestesmy z jednego miasta. Jutro zaczynam 37tc. Rodzę w Koperniku, a nie orientujesz się czy w naszym szpitalu mogłabym robic ktg, jak tu do nikogo nie chodze?

reklama
Do góry