reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł super piękną kota nie dziwię się, że nie masz sumienia jego zmuszać do cwiczeń wygląda mi on na takiegp co lubi sobie poleżeć :p

@bobasek1990 kochana ty miałaś drożność prawda, mąż ma dobre nasienie? Cholera mówią o tej głowie ale wiem łatwo się mówi górzej zrobić

@marzycielka81 co na to lekarz myślę , ze to jest przyczyna braku ciąży niech mąż zrobi usg czy nie ma przerostu prostaty to przyczyna główna tej bakterii zapytaj męża czy go piecze napletek po stosunku? lub czy czasem nie ma krwi ? moze Cię tym niestety zarazić. Ta bakteria przykleja sie do plemnika i oslabia jego ruch ja jeszcze sprawdziłabym przeciw ciała przeciwplemnikowe w spermie bo one też raczej zawsze są obecne w małej ruchliwość mój we krwi nie ma w spermie owszem malina daje na to steryd od 5-12 dnia czyli do owu

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny cały czas Was podczytuję, ale jakoś weny brak na pisanie "siedzę w krzakach" jak wy to mówicie.
@marshia cały czas o Tobie myslę miej już kochana to za sobą, współczuję bardzo:(
wczoraj był tak smutny dzień, same wiecie każda z nas jest mamą Aniołków, i życzę Wam aby kazda z Was doczekała się ziemskiego dzieciątka tu na ziemi

@bobasek1990 przytulam [emoji178]

@Porzeczka1234 mnie jeszcze jedno okienko zostalo i koniec. Cos widze, ze to juz swioteczne porzadki na Boze Narodzenie, bo wiecej nie dam rady [emoji4]

@dzol [emoji23][emoji23][emoji23] moze nie do konca tak [emoji16] choc na wesolo. Cwiczylam dane cwiczenie tyle ile dalam rady, ale treningu nie przerywalam. Ciagnelam do konca. Wiele razy krzyczalam na nia, ze co ona sobie wyobraza, ze dam rade tyle cwiczyc. Tylko mowie, zawzieta bylam. Z czasem nawet M probowal. Pokracznie nam to wychodzilo, ale wychodzilo. Bierz kota za fraki bo przyjdzie ci go odchudzac. My jutro na dzialke na chwile pojedziemy to kot sie wyszaleje.

@mała79 [emoji179][emoji178][emoji179]

@Marthi 26t 3d dzisiaj. Och byle do przodu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino w sumie tak jak mowisz ta podusie zawsze mozna dokupic[emoji4]
Alez sie ciesze ,ze masz takie piekne wyniki i te d-dimery no,no ,no super[emoji4]

@asia669 Tymus juz taki duzy ojej[emoji5]caluski

@fondie pieknie,czytalam list lzy cisnely sie do oczu.[emoji29]
Pozdrawiam i zycze Wam zdrowka i szczescia[emoji5]

@Marthi czyli obie mialysmy koszmary[emoji53]u mnie po tym jak dostalam wynik spalam troszke lepiej[emoji4]

@roxie123 kochana oczywiscie ,ze nadejdzie ten piekny dzien[emoji5]

@iveo ja co 3 tyg robie d-dimery ,fibrynogen,aptt,czas potrombinowy i inr.
A z zakrzepowych rzeczy bialko c i s ,zespol antyfosfolipidowy,mthrf.
Nie wiem czy cos jeszcze.

@marshia tak mi przykro ,ze musisz byc w szpitalu i ,ze przeciaga sie ta wizyta o kolejny dzien:/
Oby obylo sie bez zabiegu.
Przesylalm moc pozdrowien i usciskow.[emoji5]

@dżoł zajecia to swietny pomysl ,zajmiesz sobie czas,nabieraj chceci[emoji5]efekty beda cieszyc i szybciej zleci do staranek[emoji5]albo tak jak Destino radzi cwicz w domu,ja np tak wole ,nie lubie chodzic na fitness[emoji4]
No i kot the best[emoji16]

@Maciejka78 kochana jak dasz rade to wytrzymaj,ja bym nie wytrzymala i bym poszla ok 7 tyg,w ktorych tyg tracilas maluszki?

@Porzeczka1234 ja tez mylam raz w ciazy ale juz sie boje:/ trudno ,ledwo przez nie widze ale jak M nie bedzie mial czasu to zaplace komus za umycie.

Dziewczyny wczoraj byl bardzo smutny dzien.
Na cmentarzu mnistwo malych grobow ,gdzie dzieciatka zyla po dniu lub kilka dni i powiem Wam ,ze przynjamniej na polowie z nich byly swiecace sie znicze i zabwaki.
Lzy w ochach,jakie to smutne.....

Bylam dzis u lekarza,malutka wazy 800 gram,tucze ja porzadnie[emoji4]wszystko wyglada dobrze,krzepliwosc mam kontrlowoac i nastepna wizyta za dwa tyg ,takze zobaczymy[emoji4]
No i dotrala nasza fura,dodaje zdjecie spacerowki,bo gondoli nie udalo mi sie wyjac jeszcze z kartona[emoji4]
Odebrlam tez wynik glukozy i jest super
70,7
95,2
89,5
Takze cukrzycy nie mam[emoji4]
1508164168-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 stylowa ta fura :D ciesze się ,że wszystko dobrze :) mała rośnie i już nie jest taka mała :D wyniki będziesz pilnować i będzie dobrze :)

Dostałam dzisiaj list otwieram a tam pasek św. Dominika z modlitwami . Jakoś ekspresowo przyszło ...
Naczytałam się o tym...w sensie chciałam mieć pewność , czy to nie jest coś typu jak talizman czy przedmiot magiczny , bo bym się bała . Ale to tak jak różaniec symbol , który ma przypominać o modlitwie . Wyczytałam wiele świadectw . Osobiście na razie będę go zakładać do odmawiania nowenny , nigdzie nie pisze ,że trzeba go nosić cały czas . Możecie napisać czy macie jakieś doświadczenia ?

Na razie sie do niczego sie nie odniose. Maz ma w posiewie eserichia coli. Powinien byc leczony tylko on czy mogl mnie zarazic?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja wlasnie po leczeniu escherichia coli jest szansa niestety ze tez mozesz miec zrob posiew z moczu u siebie. Mnie sie udalo zbic mega duza iloscia plynow z sokiem z zurawiny antybiotyk do konca nie zbil bakteri ale plyny daly rade. Urosept tez pomocny

@Funia90 furka pierwsza klasa pozazdraszczam tych bobo zakupow ;)
Co do moich strat to w pierwszej ciazy zarodeczek w 6 tyg sie zatrzymal bez serduszka niestety druga ciaza to zasniad groniasty czesciowy wiec nawet zarodka nie bylo. Chyba pojde za 2 tyg. Na usg bo badanie bety niewiele mi powie. Nie no nie wytrzymam do 9 listopoada z ta wizyta.:oops:;)

reklama
@porzeczka1234 nie mowie, juz to zrobilam [emoji4] mam prawie 6 m sciany oszklonej. M umyl w kuchni klasyczne okienko co mnie cieszy. Teraz moge polezec

@Funia90 a z tymi ddimerami to powiem ze jestem zdziwiona. Spadku sie nie spodziewalam. Mam nadzieje ze to moje wyniki [emoji16]
Twoja glukoza super. Ciekawe jak moja. A fura cudna. My sie waga pochwalimy w srode

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry