reklama
Maciejka78
Fanka BB :)
Dzien dobry mam troche infantylne pytanie z ranca farbowalyscie wlosy w ciazy?
Dzis mam dlugo wyczekiwana wizyte u mojego hair wybawcy i zgryzam sie czy farbowac czy tylko przyciac. A tyle siwych mi wyszlo po smierci tatulka no ale chyba tylko przytne. Boje sie tego amoniaku a ja na blondi sie robie wiec bez tego nie da rady ...
Dzis mam dlugo wyczekiwana wizyte u mojego hair wybawcy i zgryzam sie czy farbowac czy tylko przyciac. A tyle siwych mi wyszlo po smierci tatulka no ale chyba tylko przytne. Boje sie tego amoniaku a ja na blondi sie robie wiec bez tego nie da rady ...
marshia
@bea25ta my z m tez mówiliśmy do 3 razy sztuka. Potem trzeba było zweryfikować. Do 3 razy sztuka, za 4 nauka .
A teraz ch..... wie co z 4 razem. Sorki za dosadność. No ale ileż można...... zazwyczaj ta 3 ciąża się już udaje. Ja wprawdzie leki mam dopiero teraz. Ale encorton już przed owu wprowadzony, clexane zaczęłam brać już 6 dpo. Acard biorę od 2-3 miesięcy..... całą swoją siłę włożyłam teraz w wiarę, ze ten czwarty raz jednak będzie szczęśliwy.
Powiem Wam, ze nie wiem co będzie jakbwecwtorek jego wstępna diagnoza się potwierdzi. Mój rozum autentycznie tego nie ogarnia
A teraz ch..... wie co z 4 razem. Sorki za dosadność. No ale ileż można...... zazwyczaj ta 3 ciąża się już udaje. Ja wprawdzie leki mam dopiero teraz. Ale encorton już przed owu wprowadzony, clexane zaczęłam brać już 6 dpo. Acard biorę od 2-3 miesięcy..... całą swoją siłę włożyłam teraz w wiarę, ze ten czwarty raz jednak będzie szczęśliwy.
Powiem Wam, ze nie wiem co będzie jakbwecwtorek jego wstępna diagnoza się potwierdzi. Mój rozum autentycznie tego nie ogarnia
marzycielka81
Maciejka78 ja farbowalam:-)
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
matulkaa
Dzien dobry mam troche infantylne pytanie z ranca [emoji14] farbowalyscie wlosy w ciazy?
Farbuj śmiało. Teraz chemia nie jest już tak szkodliwa jaki kilkanaście lat temu. A ten przesąd o zakazie właśnie z tamtych czasów pochodzi. Ja farbuję, inaczej nie pokazałabym się na oczy ludziom [emoji14] takie geny niestety [emoji4]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@Maciejka78 farbuj mowi Ci fryzjerka[emoji6]spokojnie ,teraz sa inne farby ,aczkolwiek mozesz napomknac fryzjerowi,ze podejrzewasz ciaze,jesli nie chcesz tak wprost sie chwalic[emoji4]
@marshia wierzymy w kropka lub kropeczke[emoji5]
Ja juz prwie pol godzinki po wypiciu,fuj jakie takie slodkie ,hehe w zyciu nie pilam nic tak slodkiego [emoji15]ale spoko siedze i nie marudze [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia wierzymy w kropka lub kropeczke[emoji5]
Ja juz prwie pol godzinki po wypiciu,fuj jakie takie slodkie ,hehe w zyciu nie pilam nic tak slodkiego [emoji15]ale spoko siedze i nie marudze [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Załączniki
Porzeczka1234
@Maciejka78 ja rozjaśniam włosy jak to mówią blondyna i moja Pani dr powiedziała , że śmiało mogę sobie zrobić raz albo dwa także myślę , że dziewczyny mają rację.
Siedzę w laboratorium i czekam na skierowanie od ginekologa masakra albo muszę zapłacić 100 zł za badania to nie wiem za co płacę bo to podobno prywatna opieka haha
Siedzę w laboratorium i czekam na skierowanie od ginekologa masakra albo muszę zapłacić 100 zł za badania to nie wiem za co płacę bo to podobno prywatna opieka haha
reklama
Podziel się: