reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzien dobry :) mam troche infantylne pytanie z ranca :p farbowalyscie wlosy w ciazy?
Dzis mam dlugo wyczekiwana wizyte u mojego hair wybawcy i zgryzam sie czy farbowac czy tylko przyciac. A tyle siwych mi wyszlo po smierci tatulka no ale chyba tylko przytne. Boje sie tego amoniaku a ja na blondi sie robie wiec bez tego nie da rady ...

@bea25ta my z m tez mówiliśmy do 3 razy sztuka. Potem trzeba było zweryfikować. Do 3 razy sztuka, za 4 nauka ;).
A teraz ch..... wie co z 4 razem. Sorki za dosadność. No ale ileż można...... zazwyczaj ta 3 ciąża się już udaje. Ja wprawdzie leki mam dopiero teraz. Ale encorton już przed owu wprowadzony, clexane zaczęłam brać już 6 dpo. Acard biorę od 2-3 miesięcy..... całą swoją siłę włożyłam teraz w wiarę, ze ten czwarty raz jednak będzie szczęśliwy.
Powiem Wam, ze nie wiem co będzie jakbwecwtorek jego wstępna diagnoza się potwierdzi. Mój rozum autentycznie tego nie ogarnia :(

Dzien dobry :) mam troche infantylne pytanie z ranca [emoji14] farbowalyscie wlosy w ciazy?

Farbuj śmiało. Teraz chemia nie jest już tak szkodliwa jaki kilkanaście lat temu. A ten przesąd o zakazie właśnie z tamtych czasów pochodzi. Ja farbuję, inaczej nie pokazałabym się na oczy ludziom [emoji14] takie geny niestety [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka78 farbuj mowi Ci fryzjerka[emoji6]spokojnie ,teraz sa inne farby ,aczkolwiek mozesz napomknac fryzjerowi,ze podejrzewasz ciaze,jesli nie chcesz tak wprost sie chwalic[emoji4]

@marshia wierzymy w kropka lub kropeczke[emoji5]

Ja juz prwie pol godzinki po wypiciu,fuj jakie takie slodkie ,hehe w zyciu nie pilam nic tak slodkiego [emoji15]ale spoko siedze i nie marudze [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maciejka78 słuchaj @Funia90 wie kobieta co mówi :p

4 ALL
th.jpg

Załączniki

• th.jpg
    th.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 341
@Maciejka78 ja rozjaśniam włosy jak to mówią blondyna i moja Pani dr powiedziała , że śmiało mogę sobie zrobić raz albo dwa także myślę , że dziewczyny mają rację.

Siedzę w laboratorium i czekam na skierowanie od ginekologa masakra albo muszę zapłacić 100 zł za badania to nie wiem za co płacę bo to podobno prywatna opieka haha

reklama
Ja dalej nie wyspana znowu mnie uciskal zoladek nad ranem jakiś refluks chyba mam :/ ale znalazłam jakiś ortanol w szafce i wzięłam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry