reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 Kochana az tak sie nie znam niestety czy to, ze bralas encorton moze wplynac na wynik hormonow nadnerczy.. Mysle, ze to inna sprawa. Bo encorton to steryd, syntetyk nasladujacy naturalne procesy. Ale moze podpytaj lekarza. Ja zbadalam caly panel w szpitalu. Nie wiem do konca czy u Ciebie ma to znaczenie jak jestes na encortonie. Ale rozumiem, ze teraz juz go nie bierzesz?

reklama
@pixi.nova Biorę go cały czas w sensie teraz parę dni nie w tamtym tyg schodziłam z dawki ale teraz od owulacji znowu . Odpuszczę na razie to , zbadam Ih ,fsh , ahm i te krzywe
Dziewczyny coś jeszcze ?

info z neta : Poziom LH i FSH bada się miedzy 2., a 5. dniem cyklu - przeważnie w 3. dniu

To ja muszę czekać do kolejnej @ chyba że jej nie będzie ;p

Ostatnia edycja:
Kochane bhcg po 48 h zwiekszylo sie do 153,99 w 15 dniu po owu. Przyrost jest z 47,56. Jest dobrze kalkulator podpowiada 219% przyrostu ale tak mi rece lataja, ze nie wiem czy dobrze wpisałam. :o
Napisalam do Pasnika na skowronkowego @ bo nie wiem czy intralipidu nie powinnam dodatkowo brac. Macie doswiadczenia w laczeniu encortonu z intralipidem?

Zrobiłam dla lekarza taki mini wykaz moich cykli i ku mojemu zdziwieniu były cały czas ponad 30 dni po pierwszym poronieniu mi się przestawilo z 27-8 ...

28 października będzie rok jak zobaczyłam moją śliczna fasolkę na ekranie i radość wzruszenie a za chwilę spuszczona głowa lekarza ze serduszko nie bije mam zdjęcie i czasami sobie oglądam z niedowierzaniem ze może mogłam temu zapobiec :(
1507121109-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry