reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi kochana ja miałam 3 lata opla od dilera i co ten grat ( chodź był nowy co chwilę się psuł) wszystko na gwarancji wymieniałam i to drogie rzeczy sprzedałam po 3 latach jak się lising skończył bo średnio raz na 2 miesiące był u mechanika nigdy więcej opli. Teraz mój kolega ma taką samą sytuację ma astre i już się pali zeby sprzedać ale musi też czekać 3 lata one poprostu takie do dupy są ja sprzedałam na pewno naprawiony samochód ale za 2 miesiące pewno się spiep.... i też facet na mnie klął na czym świat stoi. Teraz mam toyotę od 3 lat nie robię nic tylko tankuję zmieniam opony i jeżdżę żeby mi podbili przegląd i kocham ja szczerze jest szara i nazywam ja "łasica" :p u nas wszystkie samochody mają imiona wymyśla je córka siostry 11 lat i tak mieliśmy my siostra ridzice "szczurka" " chmurkę" "groszka" teraz "pomidorek" "wisnienka" "łasica" haha

@pixi.nova ja też kupiłabym skradziony samochód właśnie opla haha ale dla odmiany mąż mówi sprawdźmy nr vin na policji a ja najarana bo też lubię samochody no ale mówię ok okazało się że to czerwony opel a ja miałam pieknego czarnuszka przed oczami trzeba uważać

@roxie123 ściskam Cię

@bobasek1990 ja dla odmiany po laparoskopii zaszłam w pierwszym cyklu ( co prawda były niedrożne ale jednak) czasem jest tak że są niby drożne bo właśnie kontrast przeszedł i oczyścił z błonek trzymam kciuki za owocne bobosexy

@Funia90 ja nic nie napiszę myślę sobie , że to źle bardzo źle że tak się dzieje swiatełko dla aniołka nie oceniam mam w sobie trochę więcej pokory niż kilka lat temu jest jeszcze sąd ostateczny i jemu zostawiam decyzję w sprawie takich kobiet. Siostra mojej koleżanki też tak zrobila bo studia itd teraz ma wspaniałą rodzinę chyba 2 czy nawet 3 dzieci i jest szczęśliwa można powiedzieć gdzie sprawiedliwość ale co my możemy Bóg tak chce i już.

@Beciiia-87 miłej zabawy i obyś ujrzała 2 kreski

@iveo kochana ja u Ciebie kiedy mrl. Jak maleństwo siostry???

Ostatnia edycja:
@Beciiia-87 Kochana to jak jest ciężka harówa to trzeba się trochę ponaciągać o Jodze pomyśleć :) teraz się przyda i jak w ciążę zajdziesz to też nieźle bo tylko taka gimnastyka Ci pozostaje bo doktor P zaleca całe zero seksów w ciąży :errr::eek::eek::szok: i jest nieugięty w tym temacie :oo::oo:

Anetka serio??? Zakaz seksow od doktorka?? A ja dzis mowie do m ze tak mnie dziurka boli ze chyba potrzeba mi masazu a serio nie pamietam kiedy mialam masaz wewnetrzny nie plastikiem :-D:-D. Myslalam ze zrobilas literowke piszac pomysl o Lodzie a ty kazesz Becii o Jodze :p:p:D

taaaaaa wieeeeem wieeeeeem dr P kazał nawet szukać męzowi "lafiryndy" jak zajdę w ciążę.. powiedziałam, że ok.. i to maksymalnie 18letniej ;) dr P tak się uśmiechnął, że nawet ósemki odsłonił. No uwielbiam go :) za to poczucie humoru - czasami czarne ale .. no ja takie lubię :D
ok pomyślę o jodze :D

@bea25ta wiesz o tym też może pomyśleć jedna i druga umiejętność na pewno się przyda :) no ja miałam zakaz bez względny hmmm chyba że doktor na ten czas chciał mnie na wyłączność :szok: :D no nie wiem nie wiem dałaś mi do myślenia :D

@Porzeczka1234 dzięki za pamięć! Wiesz jak to wolno idzie . Ja dopiero 3 szczepienie w środę potem za 2 tyg mlr potem za 2 wynik.... Z drugiej strony mam nadzieję na przejęcie Twojego brzuszka więc kto wie ☺
Mały siostry waży już 1800 myślą o odlaczeniu to z inkubatorka wiec dziewczyny naprawdę można uwierzyć w cuda. Na początku podejrzewało różne choroby itd a póki co niczego nie stwierdzono chwałą Bogu.
@Maciejka78 gratulacje i dobrych dalszych etapów!

@burczuś to nawet nie o to chodzi... bo jakieś tam działania podejmę wiadomo , nie mogę stać w miejscu ...ale no serio taka jestem pomiędzy ani nie smutna ani nie radosna ... chyba to dobrze bo nie licze , na nie wiadomo co i nie nakręcam się .
Odpuszczam pod względem emocjonalnym bo za dużo mnie to kosztuje zmęczona jestem tak po prostu. Ale służę pomocą zawsze wszystkim :*
@Kwiatuszekk23 z lekami zobaczę co lekarz zadecyduje czy od pozytywnego czy od owulacji :)

Dziewczyny help w jednym jeszcze temacie no dobra moze jednak beda 2 ;) siedzi mi to w glowie i zastanawiam sie czy nie uderzyc do hematologa. Chodzi o ponizszy moj wynik z drugiej ciazy. Zastanawiam sie czy Fraxiparina 0.4 to nie zamalo w tej sytuacji. O.4 to tak profilaktycznie zalecaja lekarze a tu sporo u mnie poza norma, miala moze ktoras z Was Kochane wynik poza norma? Waga ma 53 kg w kazdym razie taka kiedys byla :wink:
To teraz pomecze jeszcze z takim pytaniem wybaczcie jesli bedzie glupie ale to dla mnie nowosc. Dlaczego badacie progesteron w ciazy skoro i tak bierzemy lutka i/albo dupka? Ja biore 2x podjezykowo i 1×duphaston tak na wszelkie w.
Kurde w pracy po powrocie orka normalnie brak czasu by Was poczytac o_O ale zaraz nadrobie zaleglosci :)

Załączniki

• 20171002_194613.jpg
    20171002_194613.jpg
    899,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry