No to mam tak samo tez trwa to tylko chwilke i dla mnie to jakby rozciaganie. Na poczatku ciazy tez tak mialam kilka razy. Wyslalam cu priv@bea25ta chodzi mi o to czy jak sie przewracacie z boku na bok albo siądziecie z nogami podkurczonymi to czujecie takie jakby tyci ból w podbrzuszu lub kłócie trwa to max 10 sekund tak jak bym źle usiadła bądź za szybko się przewróciła i odpuszcza @kas90 coś takiego czuję jak pisałaś taki ciagnący szczypiący ból w podbrzuszu pochwie a właściwie czułam wczoraj dziś spokój. Mnie się zdaje, że to od tego wypróżniania jak @nafoczka wczoraj pisała bo musiałam dość mocno przeć i bączków brak od tygodnia. @nafoczka czy ten syrop kupię bez recepty czy mam go brać codziennie czy on nie zaszkodzi małej?
@bertha ja sikam dużo po żurawinie więc to na pewno po niej ja ją piłam jeszcze przed ciąża jak się trochę organizm przyzwyczai będzie mniej siusiu chodziła
@roxie123 kiedy testujesz?
@marshia a powtarzasz betę? Kiedy?będzie dobrze
@dżoł to nie te szczepienia popieram @burczuś
@ovli22 a czułaś owu? Zeby luteiną sobie nie zablokować
reklama
dżoł
Fanka BB :)
Juz po wizycie. Nie chcial zlecac sam zadnych badan bo powiedzial ze sa zbyt drogie zeby strzelac ktore sie moze przydac a ktore nie. Mowil ze zrobia caly pakiet immunologiczny. M tez bedzie oddawac krew bo to ze mial zoltaczke to go niedyskwalifikuje jesli ja bylam ja nia szczepiona. Ale te th1/2 zrobie w invikcie bo znalazlam ze sa za 440 zl i ten helicabacter. Chociaz z czyms pojade. No chyba ze znacie cene w lodzi i sie w invikcie nie oplaca? Po wizycie u Pasnika mam przyjsc do gina powiedziec co zalecil tamten.skierowanie dal chociaz mowil ze i bez tego mnie przyjma , wiec przywilejow zadnych z tego powodu nie ma [emoji6] pecherzyka juz nie bylo widac. Krwawienie za 3-4 dni ma sie zaczac.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Porzeczka1234
burczuś
Kochana @dżoł to chyba całkiem rozsądnie podszedł o tematu. Oczywiście Panie w APC sugerują , by badania robić u nich, pomimo,że np ode mnie z Opola i tak pobrany materiał jest wysyłany właśnie do APC. Ale nie ma co się zrażać tylko robić swoje Mi tak Paśnik nawet powiedział, bo po co mam płacić, skoro w Opolu ktoś mi zleca bezpłatnieJuz po wizycie. Nie chcial zlecac sam zadnych badan bo powiedzial ze sa zbyt drogie zeby strzelac ktore sie moze przydac a ktore nie. Mowil ze zrobia caly pakiet immunologiczny. M tez bedzie oddawac krew bo to ze mial zoltaczke to go niedyskwalifikuje jesli ja bylam ja nia szczepiona. Ale te th1/2 zrobie w invikcie bo znalazlam ze sa za 440 zl i ten helicabacter. Chociaz z czyms pojade. No chyba ze znacie cene w lodzi i sie w invikcie nie oplaca? Po wizycie u Pasnika mam przyjsc do gina powiedziec co zalecil tamten.skierowanie dal chociaz mowil ze i bez tego mnie przyjma , wiec przywilejow zadnych z tego powodu nie ma [emoji6] pecherzyka juz nie bylo widac. Krwawienie za 3-4 dni ma sie zaczac.
@dżoł super babka jesteś. Bardzo się ciesze ,że nie ma opadających ramion i słów : a dajcie mi wszyscy spokój , odechciało mi się czy coś podobnego. Cieszę się że masz dłonie zaciśnięte w pięści i jesteś gotowa do dalszej walki. Strasznie z mojej perspektywy jest to budujące. cium cium.
@Porzeczka1234 to ja mam ten ból w innym miejscu ale mam. Np leże na boczku lewym i chce się obrócić a tu takie napięcia brzucha ja małą mam na pewno wysoko więc inaczej to odczuwam ,ale można to też odebrać jako skurcze i napinanie się brzucha. Ciągnięcie od dołu jakby małą ktoś za pępeowinę albo mnie za wnętrzności złapał też mam ,ale podobno to są normalne bóle ciążowe. Wiem że z bb jedna poszła z tym do szpitala i bo się bała a wszystko było ok.
@Porzeczka1234 to ja mam ten ból w innym miejscu ale mam. Np leże na boczku lewym i chce się obrócić a tu takie napięcia brzucha ja małą mam na pewno wysoko więc inaczej to odczuwam ,ale można to też odebrać jako skurcze i napinanie się brzucha. Ciągnięcie od dołu jakby małą ktoś za pępeowinę albo mnie za wnętrzności złapał też mam ,ale podobno to są normalne bóle ciążowe. Wiem że z bb jedna poszła z tym do szpitala i bo się bała a wszystko było ok.
Porzeczka1234
@nafoczka @bea25ta @kas90 dziękuję kochane jesteście cmok
@dżoł popieram w całej rozciągłości nasza Beatkę jesteś bardzo dzielną twarda babką cieszę się, że idziesz do przodu tak trzymać. Ja powiem tak że dużo badań ogólnie robi jeszcze medicover tych immunologiczny ale ja myślę tzn nie wiem czy oni się na tym znają bo nie dość że dwa razy krew upuszczałam to jeszcze czekałam na wyniki 5 tygodni to samo w diagnostyce ale tu dziewczyny pisały, że robiły tam badania i są zadowolone. Dżoł zadzwoń do APC i zapytaj jaka cena badań i do siebie jaka cena i ile się czeka na wynik będziesz wiedziała co robić
A to kombinezon który siostra ma zakupiła dla małej czekamy , aż go nam przyślą
@dżoł popieram w całej rozciągłości nasza Beatkę jesteś bardzo dzielną twarda babką cieszę się, że idziesz do przodu tak trzymać. Ja powiem tak że dużo badań ogólnie robi jeszcze medicover tych immunologiczny ale ja myślę tzn nie wiem czy oni się na tym znają bo nie dość że dwa razy krew upuszczałam to jeszcze czekałam na wyniki 5 tygodni to samo w diagnostyce ale tu dziewczyny pisały, że robiły tam badania i są zadowolone. Dżoł zadzwoń do APC i zapytaj jaka cena badań i do siebie jaka cena i ile się czeka na wynik będziesz wiedziała co robić
A to kombinezon który siostra ma zakupiła dla małej czekamy , aż go nam przyślą
Załączniki
Maciejka78
@Destino, czy po soku z żurawiny to normalne ze tak się lata siku?? Kurde, ja nigdy tak często nie sikam! I teraz nie wiem czy to przez sok, czy dlatego ze miałam jakaś infekcje i teraz ona się uzewnętrznia?
Ile tego soku pic dziennie? Fajny on jest, mimo ze kwaśny
@bertha teraz dopiero doczytalam) ze walczysz z e.coli no to moja droga piateczke mozemy przybic bo ja kilka dni temu skonczylam antybiotykoterapie. Do mnie niestety ten dziad zawital po roku znowu oj nie przyjelam go z otwartymi rekami tylko od razu z piachy dostal augumentinem (antybiotyk podobno taki z grubej rury i nk nie podwyzsza za bardzo bo ja mam dodatnie). Do tego koniecznie probiotyk taki na drogi moczowe i ginek. Urolact dostalam. Czy pomoglo bede wiedziala za kilka dni czekam na posiew moczu. Obawiam sie Kochana ze sama zurawina nie pomoze no chyba ze malo masz tych bakterii wiesz ile mialas posiew? No chyba ze nosisz maluszka w brzuszku to troche gorzej z leczeniem
Maciejka78
Cos mi sie zle wkleilo w poprzednim poscie
@bertha teraz dopiero doczytalam) ze walczysz z e.coli no to moja droga piateczke mozemy przybic bo ja kilka dni temu skonczylam antybiotykoterapie. Do mnie niestety ten dziad zawital po roku znowu. Oj nie przyjelam go z otwartymi rekami. Od razu z piachy dostal augumentinem (antybiotyk podobno taki z grubej rury i nk nie podwyzsza za bardzo bo ja mam wysokie). Do tego koniecznie probiotyk + probiotyk na drogi moczowe i ginek. (Urolact ). Czy pomoglo bede wiedziala za kilka dni czekam na posiew moczu. Obawiam sie Kochana ze sama zurawina nie pomoze no chyba ze malo masz tych bakterii wiesz ile masz? mialas posiew? No chyba ze nosisz maluszka w brzuszku to troche gorzej z leczeniem
@marshia ja bardzo wierze w Twoj brzuszek glowa do gory!
@bertha teraz dopiero doczytalam) ze walczysz z e.coli no to moja droga piateczke mozemy przybic bo ja kilka dni temu skonczylam antybiotykoterapie. Do mnie niestety ten dziad zawital po roku znowu. Oj nie przyjelam go z otwartymi rekami. Od razu z piachy dostal augumentinem (antybiotyk podobno taki z grubej rury i nk nie podwyzsza za bardzo bo ja mam wysokie). Do tego koniecznie probiotyk + probiotyk na drogi moczowe i ginek. (Urolact ). Czy pomoglo bede wiedziala za kilka dni czekam na posiew moczu. Obawiam sie Kochana ze sama zurawina nie pomoze no chyba ze malo masz tych bakterii wiesz ile masz? mialas posiew? No chyba ze nosisz maluszka w brzuszku to troche gorzej z leczeniem
@marshia ja bardzo wierze w Twoj brzuszek glowa do gory!
dżoł
@porzeczkus mialam taki plan zeby zapytac i porownac ale tak naprawde nie wiem o co pytac bo nie wiem co zleci P. A w gdansku z tego co widze to tylko jedno badanie moge zrobic wlasnie te th1/th2, no i przeciwciala. W akademii medycznej jest cos takiego " Alloprzeciwciała limfotoksyczne (PRA)" ale nie wiem czy to te allo mlr. Mam taki plan zeby jechac 2.10, oddac krew a na 17.10 sie wyrobic z wynikami.
Mam nadzieje ze wypali. A powiedzcie jak bede miec wyniki ( w necie/ poczta? ) to jade z wynikami czy wyniki konsultuje tel/ mailowo a jade dopiero na ew. szczepienia?
Mam nadzieje ze wypali. A powiedzcie jak bede miec wyniki ( w necie/ poczta? ) to jade z wynikami czy wyniki konsultuje tel/ mailowo a jade dopiero na ew. szczepienia?
reklama
Porzeczka1234
@dżoł mhhh abyś się tylko wyrobiła z tymi badaniami u siebie. Ja bym zrobiła tak że pojechałam 02 października i pobrała ew. krew i Paśnik tak robił jak moja koleżanka się u niego leczyła, ze sprawdzal pisał meilem co i jak i na szczepienia dopiero jechali wtedy badania sobie odbierali. To nie to badanie ale zapytaj Paśnika
@kas90 @bea25ta @nafoczka jakie mleko kupić dla małej jakby coś w cycach nie zagrało?
@kas90 @bea25ta @nafoczka jakie mleko kupić dla małej jakby coś w cycach nie zagrało?
Podziel się: