reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

dzień dobry ;-)
na 10 ide do gina po skierowanie do łodzi.
macie jakies sugestie o co moge go jeszcze zapytac? oprocz tego czy jakies badania moge wykonac w gdansku zeby jechac juz z wynikami ?
miłego dnia Wam zycze :*
A Ty z tym skierowaniem @dżoł to na NFZ idziesz? Bo jak prywatnie, to skierowanie nie potrzebne [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
no wlasnie ostatnio Was pytalam co daje to skierowanie , ze ide z nim a nie normalnie sama z siebie.
I ponoc nic nie daje ;-)
Moze zapytam czy ktores z badan jest refundowane, to wtedy moj m uruchomi kontakty i moze cos sie da zrobic na nfz ale z immunologii nie sadze ;-(
Wczoraj znalazlam cos takiego:
W gdansku w pkt 1 to chodzi o te szczepienia od meza albo dawcy? Moze nie potrzebnie az do lodzi musze jechac.
:
1506061997-aaaaaa.jpeg

Ostatnia edycja:
no wlasnie ostatnio Was pytalam co daje to skierowanie , ze ide z nim a nie normalnie sama z siebie.
I ponoc nic nie daje ;-)
Moze zapytam czy ktores z badan jest refundowane, to wtedy moj m uruchomi kontakty i moze cos sie da zrobic na nfz ale z immunologii nie sadze ;-(
Wczoraj znalazlam cos takiego:
W gdansku w pkt 1 to chodzi o te szczepienia od meza albo dawcy? Moze nie potrzebnie az do lodzi musze jechac.
:
1506061997-aaaaaa.jpeg
Wg mnie to nie szczepienia.

@bea25ta chodzi mi o to czy jak sie przewracacie z boku na bok albo siądziecie z nogami podkurczonymi to czujecie takie jakby tyci ból w podbrzuszu lub kłócie trwa to max 10 sekund tak jak bym źle usiadła bądź za szybko się przewróciła i odpuszcza @kas90 coś takiego czuję jak pisałaś taki ciagnący szczypiący ból w podbrzuszu pochwie a właściwie czułam wczoraj dziś spokój. Mnie się zdaje, że to od tego wypróżniania jak @nafoczka wczoraj pisała bo musiałam dość mocno przeć i bączków brak od tygodnia. @nafoczka czy ten syrop kupię bez recepty czy mam go brać codziennie czy on nie zaszkodzi małej?

@bertha ja sikam dużo po żurawinie więc to na pewno po niej ja ją piłam jeszcze przed ciąża jak się trochę organizm przyzwyczai będzie mniej siusiu chodziła

@roxie123 kiedy testujesz?

@marshia a powtarzasz betę? Kiedy?będzie dobrze

@dżoł to nie te szczepienia popieram @burczuś

@ovli22 a czułaś owu? Zeby luteiną sobie nie zablokować

@edloteh szczepienie jeszce jedno 5 października i wtedy widze się z naszym docentem....ma mi wypisac leki i recepty (ale nie wiem jakie)
@roxie123 zrobilaś testa????? czekam
@marshia kiedy pomykasz znów do twego przystojnego gina>?
@dżoł to nie szczepienia, zrób ten helictobacetr po napewno Pasnik ci każe zrobić, bo z cytokinami z wynikiem i tak byś się nie wyrobiła do wizyty....
@tusia404, @mickey* co u Was????

@bea25ta chodzi mi o to czy jak sie przewracacie z boku na bok albo siądziecie z nogami podkurczonymi to czujecie takie jakby tyci ból w podbrzuszu lub kłócie trwa to max 10 sekund tak jak bym źle usiadła bądź za szybko się przewróciła i odpuszcza @kas90 coś takiego czuję jak pisałaś taki ciagnący szczypiący ból w podbrzuszu pochwie a właściwie czułam wczoraj dziś spokój. Mnie się zdaje, że to od tego wypróżniania jak @nafoczka wczoraj pisała bo musiałam dość mocno przeć i bączków brak od tygodnia. @nafoczka czy ten syrop kupię bez recepty czy mam go brać codziennie czy on nie zaszkodzi małej?

@bertha ja sikam dużo po żurawinie więc to na pewno po niej ja ją piłam jeszcze przed ciąża jak się trochę organizm przyzwyczai będzie mniej siusiu chodziła

Tak zrobiłam testy owulacyjne i pokazywały że owulacja tak 19-20 września !
Ale czułam też , że prawdopodobnie jest ;)

Tylko , że teraz nie wiem czy chujni nie zrobiłam !!!
Bo od 19-20 zaczęłam brać też dupka , bo myślałam że znów cykl bezowulacyjny i chciałam przyspieszyć @ bo z nią tez mam Problem , przychodzi kiedy chce .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Porzeczka1234 juz prawie pojechałam dziś. Biłam się z myślami od wczoraj co robić, bo strach mnie ogarnął, a kazał w pon zbadać. Z jednej strony by mnie to może uspokoiło, z drugiej - na 1 dzień..... a jutro znów bym się bała. I w niedziele. I w pon tez. I we wtorek. Itd...... a nic to nie zmieni przecież. Wiec odpuściłam dziś. Jadę w pon :)
@dżoł cieszę się, ze działasz :) widzę siebie w Tobie po moim ostatnim razie. Teoche skomplikowany zwrot wyszedł ;) Już idąc do szpitaka byłam nastawiona pozytywnie, bo myślami byłam krok dalej dzięki wiedzy z tego forum. Wszyscy dziwili się, ze nue przeżywam tak jak wczesniej, a ja po prostu już przeskoczyłam myśleniem do "rozwiązania" problemu
@mała79 o ile beta bedzue >1500 to we wtorek pędzę do doktorka [emoji7]

Ostatnia edycja:
Helicobacter zrobie jutro jak mozna z krwi, wczoraj sie umowilam tez na 17.10 do niego. I zobacze co zaraz powie gin, bo jesli zrobie jakies badania w gda to moze do tego 17-tego sie wyrobie z wynikami, a jak nic nie zrobie to jedziemy 2-go.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

absolutnie nie zaszkodzi małej! jest dostepny bez recepty i podaje się go też UWAGA MAMY małym dzieciom :) jest dobry i smaczny ale zeby miał działanie to trzeba go pić wmiare regularnie. Jesli już jest za przeproszeniem twarda kupcia, to musisz zadziałać czopkiem bo syrop ma za zadanie nie dopuścić do twardości (jak już jest to nic nie poradzi) ale zapobiegnie na przyszłość. Ja go dostawałam za kazdym razem w szpitalu raz a czasem 2x w ciągu doby, bo wiadomo szpital, nowe jedzenie, inny kibelek itp :) a poza tym po jednym takim "prawie porodzie" strasznie sie juz bałam (no i szwie) a druga strona medalu jest taka, że po zaparciach (i porodzie) czesto sa hemoroidy i to też jest ku..wo wiem bo jednego takiego "przyjaciela" mam :D tylko wiecie... czasu brak się nim zajac :p

@marshia ja badałam bete tylko w tej ostatniej ciąży, wcześniej tego nie wiedziałam nawet. Mnie to nawet jak uspokajało na chwile, to jednak uspokajało i widziałam, że jest dobrze a jakby było żle... cóż to tez warto wiedzieć bo czasem w słowa lekarza trudno mi było wierzyć

Ja wam w domu sprawdze jakie mi dok P. polecił leki na siuski :)

Do góry