reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

a wyczytalam gdzies w necie ze na to szczepienie sie jedzie rano a robia dopiero popoludniu . prawda to? ze tyle trwa przygotowanie itp

reklama
a wyczytalam gdzies w necie ze na to szczepienie sie jedzie rano a robia dopiero popoludniu . prawda to? ze tyle trwa przygotowanie itp
tak , jezeli szcepienie sa z krwi męża - to on oddaje rano krew do 9.00 a potem od 14.00 są dopiero szcepienia, więc jest czas na zwiedzanie Łodzi jak w moim przypadku. A z pullowanych to przyjeżdzasz tylko na 14.00. Koszt tych cytokin w APC jest podobny co u ciebie ..

@Porzeczka1234 mleczko najlepiej takie które będa ci dawali w szpitalu do dokarmiania, kochana zaopatrz się w laktator, najlepszy elektryczny firmy MEDELA, ja miałąm cięcie i mała była malutka ale walczyła żeby karmić piersią, a dostałam ją dopiero w trzeciej dobie do siebie ...przystawiałam do cyca jednego, drugiego a potem ściągałam laktatorem i ją dokarmiałam z sondy, i tak na okragło....ale udało się .No dlugo się karmiłyśmy bo prawie 14 miesięcy.

@dżoł można z krwi, ale najpewniejszy jest z kału. To cholerstwo długo utrzymuje się we krwi... nawet kilka miesięcy po antybiotykach [emoji15] dlatego polecam narobić w kubeczek [emoji55]
Co do cen w Łodzi zadzwoń na ten sam numer to ci babeczka powie aktualną cenę, bo one coś się pozmieniały znowu ... wyniki badać z APC bedą dostępne w necie, jeśli chcesz [emoji4]
Taki schemat ze szczepieniem dotyczy par które szczepią się limfocytami męża. Można m wysłać rano, a samemu przyjechać na 14, jak się ma niedaleko... my jeździliśmy obydwoje, po pobraniu krwi szliśmy na śniadanie, potem kręgle albo inne przyjemności i czas do 14 zleciał szybko... No ale to wyprawa na cały dzień była...

przepraszam za glupie pytanie ale czym one sie roznia ? moze warto abym zapytala od razu o te pullowane zeby nie tracic czasu ? duza roznica w cenie?

Mnie też po pullowanych ruszyło ;) jakbym miała wybierać, to od razu wolałabym wydać ciut więcej i wziąć od razu pullowane :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
przepraszam za glupie pytanie ale czym one sie roznia ? moze warto abym zapytala od razu o te pullowane zeby nie tracic czasu ? duza roznica w cenie?
Pullowane to z obcego dawcy. Przyjeżdżasz na 14stą i wtedy dają Ci mieszankę z limfocytów mężczyzn tego dnia przybyłych z małżonkami:) Czy są lepsze to pokazuje test LCT :) W sensie jeśli wyjdzie dodatni to znaczy,że szczepienia z limfocytów męża nie przyniosą efektu. Jeśli bredzę to mnie poprawcie.

Do góry