reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeju nadrobiłam . dziewczyny nie macie co robic tylko posty pisać ?? :p

@Kwiatuszekk23 bardzo się cieszę z udanego badania i super wyniku. Fotke masz :D

@Maciejka78 tak paśnik nie łączy i większość się stosuje. Musisz mu zaufać.

@Ilis91 ja też mimo wiedzy dr P nie wierzyłam na słowo zwłaszcza że inni nawet nie wspominali o endo.

@marshia chyba doktorkowi maczanie palcy się spodobało hihi ale zapasik dostałas super to zawsze jakiś plusik dla niego.Choć jest to zastanawiające ,że ty powiesz chciałabym a ten już wszystko pisze nawet to czego nie wspomnisz. Nie mów tego prawie mężowi :-p

Dziewczyny nie mogłam wytrzymać zadzwoniłam do gina nr 2 tego co ma lepszy sprzet. Kazał przyjechać na szpital. Inny bo mój w tym czasie miał operacje zrobił usg i sprzwdził szyjkę. Maleńka ma 1300g. córa na bank. A propos szyjki dziś podwoiła swoją długość ma 4,20mm a nie 2cm . Nie wiem czy się śmiać czy wkurzać na tamtego osła ,że tak rzuca diagnozami i swoimi przemyśleniami jak ma sprzet z epoki kamienia łupanego.Miałam zrobione też ktg i wszystko gites. Jeszcze napomną ,że mam coś z prawą nerką i trzeba to obserwować ale to już po porodzie.

reklama
@bea25ta wiesz nie chciałam Cię straszyć i drążyć temat ale liczyłam ,że pójdziesz do kogoś jeszcze na konsultacje i widzisz dobrze zrobiłaś szyjkę masz super tak mówi moja gin więc dwie opinie to nie jedna. Duża twoja mała ktory ty masz tydzień wiem, że cós blisko mnie tylko nigdy nie pamiętam ile różnicy.

To prawda dużo piszemy ciągle coś się tu dzieje ostatnio albo skandale obyczajowe albo samo życie

@Destino Ja pierd... co za szef. Mam nadzieje, że szybo uda mu sie cos znaleść
@Maciejka78 rozumiem, że decyzja nie była łatwa, ale grunt że podjęta [emoji5] A jak po wizycie?
@marshia zapytaj męża czy gol mu sie podobał [emoji23] na pewno nie bedzie miał wątpliwości [emoji51]
@edloteh no nie powiem, ze mi w tej decyzji szczepien nie pomoglas dziekuje :D
Wizyta u dr 5 minutowa bo wpadlam tylko miedzy pacjentkami zameldowac co zdecydowalam i co dalej robic. Zdziwilo mnie ze wyniki M do szczepien beda juz po 3 dniach a ja myslalam ze to 3 tyg. Takze mozemy zaczynac szczepienia po wynikach Małża ale ja poczekam chyba do nastepnego miesiaca po droznosci jajowodow mysle i wyciac znamie jeszcze chce ojjj ciezko to wszystko ogarnac logistycznie. Poza tym juz o tym wspomnialam gdzies zdziwili mnie ze po szczepieniach nie mozna laczyc z encortonem. A i sprawdzenie hamowania po 2 nieudanych probach bo jak dr sugerowal to koszt 400 zl wiec tak swoim parom radzi. A po szczepieniach 6 mcy mozna dzialac. No ale Ty Kochana pewnie to juz wszystko wiesz ;)

@bea25ta świetne wiadomości !!! :* cieszczę się bardzo ,że wszytsko jest jak nalezy

Wydaje mi się , że teraz forum nasili się też przez pogodę , bo zrobi się swoje w pracy/ domu i co później ? trzeba przy deszczu coś robić prawda :D

@kas90 czekamy na wiadomości :) to dzisiaj wrócisz na kolację może hehe

Czekam na wizytę, ale tylko pol godzinny poslizg :p
@Funia90, mysle ze na przyszlosc lepiej badac na czczo tsh :)

@Maciejka78, super:)

@bea25ta, dobrze zrobilas, przynajmniej bedziesz spokojna:*
@kas90 nie dziekuje ;) mam do Ciebie pytanko takie bo pamietam, ze dawno dawno temu o tym pialas czy udalo Ci sie ogarnac sprawe zoltego sikania? Ja przy metylach zawsze tak mam rozne firmy juz zmieniam witaminek ale nadal zolto i nie wiem czy sie martwic tym?

reklama
Do góry