reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marshia ja wczesniej bralam od testu, po ostatniej biochem gin kazal od owu. Biore encorton, neoparin, luteine 2x1 i dodatkowo bez zalecenia acard.
Encorton sama biore ale op. 5 mg moge Ci odstapic [emoji8]
Porzeczka super wiadomosc [emoji7][emoji8]
A to moj opis hsg. Juz die naczytalam o poskrecanych[emoji22] jutro ide pokazac ginowi.
1504212485-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha ja byłam trochę po poronieniu i nawet kiwał głowę ze to 5 tygodni po ale zrobił te badania i wyszły hujo..... że tak powiem więc trudno mi powiedzieć
Kariotypy robiłam chyba z tydzień po poronieniu wyszly dobrze. A też kiwała głową , że trochę mogą wyjść zafałszowane. Więc sama nie wiem

@dżoł mhhh drożne to ok ale czemu nie zrobił ci plastyki jak mi i je nie naprawił. Kochana życzę ci samych dobrych jutro informacji. Trzymam mocno kciuki

Porzeczka będzie dobrze [emoji173]️
Beatka ja mam koleżanka jagodę i mówimy do niej Jagódka a często Jagodzinka ;) jest świetną dziewczyną

Pozdrawiam was ;)

Jestem w Polandii troszkę zwiedzam .
Byłam dzisiaj w łebie i na Helu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ilis91 witaj. Dobrze ,że nie zrezygnowałaś z dr P. Jak masz robić allo mrl i kir to bierzesz pod uwagę w razie wu szczepienia?

@ovli22 znowu PL chcesz skraść ostatnie promyki? Jeszcze jutro i chyba tyle przynajmniej w moich rejonach.

@roxie123 zazdroszczę tego zawirowania i zalatania to moje klimaty, urzadzanie , malowanie ja w tym temacie żyje marzeniami ale katalogii i trendy przeglądam ;p

@Avita kochana widzę że jesteś i dopingujesz to podrzuć foteczkę bedziemy cieszyć. Ucałuj dzidziolka.

Jak widać 3 rano ja już nie śpię mam taki żołądek wrażliwy że mi niedobrze przez sen więc jeszcze pomęczę oczy przy kompie i mi przejdzie.

@Ilis91 witaj. Dobrze ,że nie zrezygnowałaś z dr P. Jak masz robić allo mrl i kir to bierzesz pod uwagę w razie wu szczepienia?

@ovli22 znowu PL chcesz skraść ostatnie promyki? Jeszcze jutro i chyba tyle przynajmniej w moich rejonach.

@roxie123 zazdroszczę tego zawirowania i zalatania to moje klimaty, urzadzanie , malowanie ja w tym temacie żyje marzeniami ale katalogii i trendy przeglądam ;p

@Avita kochana widzę że jesteś i dopingujesz to podrzuć foteczkę bedziemy cieszyć. Ucałuj dzidziolka.

Jak widać 3 rano ja już nie śpię mam taki żołądek wrażliwy że mi niedobrze przez sen więc jeszcze pomęczę oczy przy kompie i mi przejdzie.
Łączę się w bólu z Tobą. Ja też nie śpię :-p u mnie leje :-p a miało być jeszcze dzisiaj ładnie :-*

U mnie bezsennosc jest "naturalna" od 3,4 do 7. Nie przecze ze to upierdliwie irytujace, ale gorzej sie zloscic zamiatp prob spozytkowania czasu.
Kochane dzis 20 tydzien ciazy. Prawdziwy polmetek. Wciaz trudno mi w to uwierzyc. Jutro pierwsze polowkowe i jestem wydygana. Milewicz jest bardzo precyzyjny w wymiarach, ale raczej niewiele sie dowiem. Bedzie cisza, czyli wszystko w porzadku, albo cos powie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę Was jakoś opuścić ;)
Jestem też na innym wątku ale coś nie umiem się tam "dopasować":confused2:
Cieszę się, że u Ciebie @bea25ta wszystko oki, niech Gabrysia rośnie:) a fotkę mojej famili postaram się wrzucić na zamkniętym!
@Porzeczka1234 :):):) wiem ile stresu i nerwów Cię to kosztuje i wiem jak to jest leżeć na tym niewygodnym, szpitalnym łóżku ale nie daj się za wcześnie wypisać, niech wszystko posprawdzają!
@marshia wyhodujesz endo jak się patrzy;) mnie chyba orzechy pomogły chociaż wińsko też łoiłam:yes:
@Kwiatuszekk23 oby wszystko u Ciebie już było dobrze!!:tak:
@bertha za Twoje dwie kreski szczególnie &&&&&&
:):)
@Destino stres mega ale zobaczysz wszystko będzie oki!
A ja właśnie położyłam nakarmioną moją Księżniczkę do łóżeczka i siedzę i na nią patrzę!!
Życzę Wam wszystkim takich chwil!!!!

Ostatnia edycja:
U mnie bezsennosc jest "naturalna" od 3,4 do 7. Nie przecze ze to upierdliwie irytujace, ale gorzej sie zloscic zamiatp prob spozytkowania czasu.
Kochane dzis 20 tydzien ciazy. Prawdziwy polmetek. Wciaz trudno mi w to uwierzyc. Jutro pierwsze polowkowe i jestem wydygana. Milewicz jest bardzo precyzyjny w wymiarach, ale raczej niewiele sie dowiem. Bedzie cisza, czyli wszystko w porzadku, albo cos powie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do bezsenności można się przyzwyczaić Kochana. Gratuluję poloweczki!!! Zobacz jak to leci - dopiero pisałaś o teście :-) Bardzo cieszę się ze Maluch rośnie. Rozumiem Twój strach - też mnie paralizowal przed polowkowymi, ale będzie wszystko dobrze Destino zobaczysz :-*

reklama
Do góry