reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 jest lepiej to najważniejsze, ale jestem przekonana, że jutro już będziesz do nas pisać z drogi do domu;)
@czarna_mala co u Ciebie?
dziewczyny a słyszałyście o jakichś przypadkach gdzie kobieta się szczepiła i pogorszył się jej stan zdrowia?czym mogą grozić szczepienia ? jeśli np są w rodzinie choroby ciężkie w rodzinie np RZS i ma się dodatnie Ana? słyszął ktoś coś?
@magda1208 ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Porzeczka1234 no więc jutro po badaniu daj szybciutko znać:*
Kurcze dziewczyny w życiu nie myślałam,że tak się zżyjemy,że będziemy przeżywać każde badania,wizyty itd. Jestem już na forum kilka lat(z przerwami), ale wcześniej nie odczuwałam takiej silnej więzi. Może to przez to,że część z Was widziałam na zdjęciach:) @magda1208 szacun:*
@Porzeczka1234 przysnęło się po południu i pierwsze co po przebudzeniu sprawdzalam forum czy jest już jakieś info od Ciebie:*
Dobrego wieczoru kochane:*

Jutro minitoring. Owulacja pewnie koło poniedziałku :) zawsze mogę brać chwile po nawet? Prawda? Skoro niektóre z Was dopiero od testu. U mnie na szybkim etapie się to wykrzaczalo, wiec Pewnue im szybciej tym lepiej. @bea25ta a Ty już go na końcówce nue potrzebujesz??

@Porzeczka1234 jest lepiej to najważniejsze, ale jestem przekonana, że jutro już będziesz do nas pisać z drogi do domu;)
@czarna_mala co u Ciebie?
dziewczyny a słyszałyście o jakichś przypadkach gdzie kobieta się szczepiła i pogorszył się jej stan zdrowia?czym mogą grozić szczepienia ? jeśli np są w rodzinie choroby ciężkie w rodzinie np RZS i ma się dodatnie Ana? słyszął ktoś coś?
@magda1208 ?
Mickey ja pytałam o zagrożenia dla mojego zdrowia w przypadku szczepień z uwagi na historię rodzinną nowotworową. Immunolog potwierdził mi tylko tyle, że badań na temat wpływu szczepień krwinkami białymi na nasze zdrowie nie ma na chwilę obecną. Wiadomym jest natommiast jeśli chodzi o krwinki czerwone, że negatywnie mogą się odbić na zdrowiu. Reasumując bo nie wiem czy cokolwiek z tego zrozumiałaś podsumował, ze rozumie moje obawy. Ja mam NK bardzo wysokie poziom 21 i przy takim wyniku minimum to wlewy z inralipidu.Ana ujemne. Aktualnie jestem na etapie poszukiwań wlewów przez cewkę moczową bezpośrednio to daje podobno gwarancję wpływu na macicę (obniżenie NK) + wlewy bezpośrednio do żyły. Dziewczyny miałyście może wlewy w Salve albo Gamecie w Łodzi? Możecie polecić lekarza gina, który przepisze mi te wlewy przez cewkę bo od Paśnika receptę dostanę tylko na te z żyły. Ach to trudne decyzje bo gdybym miała gwarancję ze szczepienia pomogą to bym ryzykowała ale wiadomo gwarancji nie ma.

Powiem Wam tak - oczywiście jestem po 2 kieliszkach wina.... wiec inne podejście. Ale poryczałam się. Za chęci wysyłki leków, słowa @Porzeczka1234 chyba, ze zrzuta leków i będzie maluch.
Siedzę i rycze ze wzruszenia. Ze oprócz @bertha nie znam zadnej z Was, a tyle w Was dobroci i dobrej energii.
Mam wrażenie, ze chcecie lepiej dla mniej niż mój lekarz.
Dziękuje ♥️♥️♥️♥️♥️

@Porzeczka1234, w 29t0d wg om (ale owu miałam ze 4 dni wczesniej) wiek ciąży na 29t1d (a w 25t0d wychodzilo 26t0d i wczesniej tez caly czas tydzien do przodu).

Ostatnie usg (w 29t0d wg OM)
glowka BPD 29t0d, HC 30t4d
a FL i brzuszek AC mniejsze, na 28t2d

Zyczę Ci kochana spokojnej nocy, odezwij dię koniecznie po usg:*

@Kwiatuszekk23, te plamienia muszą cię rozbijać, ale bądz dobrej mysli<3

@marshia, histotia kwiatuszka jest też na 2 wątku, to tak zerknij sobie.
Ja mam kochana tych tabletek 10 encortonu 10mg. Napisz na priv czy posyłać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry