reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Porzeczusiu będzie dobrze,musi być, modl się ile tylko możesz będzie Ci łatwiej, ja też się za Ciebie i maleńka pomodlę o:-*

reklama
@Porzeczka1234, moja dr cały czas powtarza, że dziecko rośnie nierówno i skokowo. Moja między wymiarami głowy, a brzucha ma 2 tygodnie różnicy. A przedtem miała głowę sporo mniejszą i jej znacznie urosła, a brzuch teraz dużo mniejszy.

Porzeczka trzymam kciuki! U Adasia tez podejrzewali hipotrofie. Urodzil sie malutki bi 2,750 w 37tc ale o hipotrofii mówi sie gdy rozbieżności w wymiarach wynosi miesiąc i waga urodzeniowa w donoszonej ciazy nie przekracza 2,500.
Beata kciki za wizyte! Daj mi koniecznie znac na fb jak po wizycie bo mnie tutaj malo.

Dziewczyny u nas wczoraj na wykładce pokazal sie brąz... pojechalam na ip serduszko bije, dr popatrzyl do srodka i stwierdzil ostre zapalenie pochwy. Ja od 5 dni bralam nystatyne bo mialam wlasnie uplawy, ale ona nic nie pomogla a wręcz sie pogorszylo. Dostalam macmirror complex i czekamy na rozwój sytuacji. Niby czytalam ze od infekcji moga byc brazowe uplawy. I dr stwierdzil ze to typowo infekcyjne ale wiecie co mi w glowie siedzi... jak zwykle prosze o zdrowaske w naszej intencji.

@pixi.nova - ;*
@Beciiia-87 - dziękuję kochana! Dobrze Was mieć :)
@marshia - to trzymam kciukaski! :))) ahahah ja też tak mam po winie:D 2 kieliszki i hejaaaaaaa :p
@bertha - oby się udało znaleźć szybko termin! :)) ahahaha, uśmiałam się z miski :p
@Porzeczka1234 - trzymam mocno, mocno kciuki za Was! Dacie radę! Musicie :* Jesteście silne a dzidzia urodzi się zdrowa, na pewno! :***
@Maciejka78 - może masz rację... :* Nie smutaj się, musimy walczyć...

@Kwiatuszekk23 - dużo sił dla Was i pomyślności :*

@Porzeczka1234 musi być wszystko dobrze. Mam nadzieję, że szybko was wypuszczą i to tylko fałszywy alarm. Dobrze, że masz lekarza, który nie czeka tylko reaguje gdy coś go niepokoi.
@Kwiatuszekk23 oby infekcja szybko poszła precz. Serduszko bije, a to najważniejsze.
@bea25ta kciuki za wizytę zaciśnięte [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha wklejam tu moje wyniki przy których się szczepie a mi sie wydawało że tu normy nie są specjalnie przekroczone
20170831_093715.jpg

@bea25ta dobrej wizyty!

Załączniki

• 20170831_093715.jpg
    20170831_093715.jpg
    898,8 KB · Wyświetleń: 394
@Porzeczka1234 wszystkie tu jesteśmy z Wami. Bardzo dobrze, że macie świetną opiekę i twoj lekarz woli dmuchac na zimne. Na pewno okaze sie, ze to falszywy alarm i zaraz wrocicie do domku. Trzymaj sie, jestes silna kobieta i twoja coreczka tez!

reklama
Witajcie dziewczyny wybaczcie , że nie odniosę się do waszych postów ale piszę z telefonu a jestem w szpitalu matki polki i nie mam ładowarki. Cóż nasza niunia po usg 28+5 waży 1087 g wszystkie kostki, mózg, przepływy w porządku tylko brzuszek mały podejrzenie hipotrofi. Malina powiedział, że niby jak by nie moja historia polożnicza to by mnie nie kierował do szpitala ale ja się już zaczęłam bać i sama chciałam bo tu robia ktg co 2,3 godz. Dostałam kroplówkę z magnezem, na rozwój plucek porobili jakieś badania z krwi jutro kolejne usg módlcie się żeby było dobrze i zeby okazało się, że to bład bądź zły pomiar lekarz albo złe ułożenie. Będę się odzywać
@Porzeczka1234 kciuki zaciśnięte, Zdrowaska odnowiona. Myślę o Tobie i Twoim szczęściu bardzo ciepło i wierzę że wszystko dobrze się skończy!!! Zobaczysz. Wszystko sprawdza i Was wypuszcza [emoji110] nie jesteś sama!! I czekamy z niecierpliwością na wiadomości!!! Pomiziaj od Ciotki swoje Szczęście!!
Porzeczka trzymam kciuki! U Adasia tez podejrzewali hipotrofie. Urodzil sie malutki bi 2,750 w 37tc ale o hipotrofii mówi sie gdy rozbieżności w wymiarach wynosi miesiąc i waga urodzeniowa w donoszonej ciazy nie przekracza 2,500.
Beata kciki za wizyte! Daj mi koniecznie znac na fb jak po wizycie bo mnie tutaj malo.

Dziewczyny u nas wczoraj na wykładce pokazal sie brąz... pojechalam na ip serduszko bije, dr popatrzyl do srodka i stwierdzil ostre zapalenie pochwy. Ja od 5 dni bralam nystatyne bo mialam wlasnie uplawy, ale ona nic nie pomogla a wręcz sie pogorszylo. Dostalam macmirror complex i czekamy na rozwój sytuacji. Niby czytalam ze od infekcji moga byc brazowe uplawy. I dr stwierdzil ze to typowo infekcyjne ale wiecie co mi w glowie siedzi... jak zwykle prosze o zdrowaske w naszej intencji.

I za Ciebie kciuki i zdrowaska Kochana. To na pewno kwestia tej infekcji!!! Powodzenia!!

Do góry