reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha tak pięknie to wytłumaczyłas, ze aż wzięłam kalendarz i przeliczyłam naprzód już kiedy uprawiać boboseksy i robić bobofruta przy moich cyklach ;) wypada niby idealnie - na weekend - ale podejrze na monitoringu jeszze :)

reklama
@roxie123 oj Ty to masz cwiczona cierpliwosc na prawde [emoji35]zla bym byla jak nie wiem:/
Tez bym chciala zeby sytuacja sie wyklarowala ale trzeba czekac innej rady nie ma[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha tak pięknie to wytłumaczyłas, ze aż wzięłam kalendarz i przeliczyłam naprzód już kiedy uprawiać boboseksy i robić bobofruta przy moich cyklach ;) wypada niby idealnie - na weekend - ale podejrze na monitoringu jeszze :)

Haha, to się cieszę :D
A ja już po owu (wg moich obserwacji oczywiście), odliczam - dzisiaj 1dpo.
Dzisiaj mnie podbrzusze sporo boli, takie napięte, dziwnie bo po owu mnie nie bolało, chyba ze ta owu się do dzisiaj przeciągnęła.
Ale się zastanawiam czy to nie efekt sterydu. Coś takiego zaobserwowałyscie po sterydzie 1dpo? Magda, miałaś tak? Ty brałaś podczas owu steryd.

Sluchajcie rano zrobilam test jedna kreska po dwoch godzinach wyrzucilam test do kosza teraz wynosze smieci patrze na test a tam pojawila sie kreska wiem ze zachodzą w nim reakcje i mogla pojawic sie po wyschnieciu odstawilam leki ale chyba zarax je wezmę na wszelki wypadek i za dwa dni powtorze test dzisiaj dopiero 10dpo

Sluchajcie rano zrobilam test jedna kreska po dwoch godzinach wyrzucilam test do kosza teraz wynosze smieci patrze na test a tam pojawila sie kreska wiem ze zachodzą w nim reakcje i mogla pojawic sie po wyschnieciu odstawilam leki ale chyba zarax je wezmę na wszelki wypadek i za dwa dni powtorze test dzisiaj dopiero 10dpo

A jaki to test i czy krecha różowa? Ja na bobo testach zawsze mam po kilku godzinach cienie ale raczej szare i one nic nie znaczyły u mnie.

Na testach zawsze jest napisane, żeby nie sprawdzać po
Upływie ilus tam minut. Bo pojawiają się cienie - reakcja chemiczna. Także jeśli nie było kreski w przepisowym czasie to chyba raczej mi przykro.

@bobasek1990 ja na każdym jednym teście po jakims czasie mam kreski szare albo różowe ...po prostu nasiąkną test i zaszła reakcja ...ale u Ciebie 10dpo masz jeszcze czas możesz testowac :)

Bobo test mam jeszcze jeden wiec powtorze za dwa dni dupka jeszcze wezmę nie zaszkodzi a mi nigdy nie wychodzily kreski po czasie zawsze wyrzucalam testy po kilku godzinach i nic nie bylo ale raz tylko robilam bobo test wiec moze on tak ma napisze Wam jesli cos sie pokaze za dwa dni ;)

reklama
@bertha ja brałam nie raz podczas owu, ale nie zauważyłam żeby to miało wpływ... jak boli, to może dopiero dzisiaj u ciebie owulacja :) i do dzieła ;)
@bobasek1990 czekamy na wieści && mi testy nigdy nie wychodziły po czasie jak był negatyw... to zawsze biel vizira była ;) .... także może.... &&&

Do góry