reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie1234 mi znowu cykl się skrócił... porażka jakaś, według moich obliczeń dostałam @ 10 dni po owu... chyba, że była wcześniej a testy kłamały...

@pixi.nova 3mam kciuki za piękny przyrost bety! Będzie git! Teraz musi!

A ja zaczynam od nowa, dziś 13dc, wczoraj pęcherzyk 19mm, zastanawiam się kiedy sexy?! Słyszałam różne opinie, że lepiej co drugi dzień, inne, że codziennie i sama już nie wiem [emoji848] co myślicie?

@edloteh witamy [emoji169]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@bobasek1990 ja bym powtorzyla nawet rano test[emoji4]trzymam kciuki[emoji5]
@7Martynka88 wszystko chyba zalezy tez jakie M ma nasienie.
Jak dobre to mozna dolewac do formy codziennie[emoji5][emoji16]
U nas bylo codziennie a nawet dwa razy dziennie

@7Martynka88 u mnie wcześniej też było bez zastanawiania się kiedy nam się chciało M ma dobre żołnierzyki :) teraz ja zawaliłam bo już się nie bzykałam w ow , myślałam ,że była wczesniej...
W nowym cyklu zamierzam co drugi dzień prawie cały cykl żeby nie ominąć :p
Nie ma reguły jak lepiej ... będzie chciało to załapie :)

@bertha ja brałam nie raz podczas owu, ale nie zauważyłam żeby to miało wpływ... jak boli, to może dopiero dzisiaj u ciebie owulacja :) i do dzieła ;)
@bobasek1990 czekamy na wieści && mi testy nigdy nie wychodziły po czasie jak był negatyw... to zawsze biel vizira była ;) .... także może.... &&&

A robiłaś bobotesty? Bo ja na nich zawsze mam cienie po czasie. Dlatego już ich nie będę robić bo chce porównywać cienie prawdziwe jak są coraz mocniejsze.

O nie.. nie chce mi się już dzisiaj działać :) ale kurde, ostatnie bobosexy w niedziele przed północą, to może trzeba by... ale jeśli plemniczek ma poczekać to poczeka. I tak mam małe szanse, bo jajka słabe, wiec odpuszczam. Jak M zainicjuje to będzie, a jak nie to nie. Musi wystarczyć :)

@bertha przerabiałam te żółte i niebieskie... za cholerę nie chcą pokazywać dwóch kresek [emoji23]
Mała poprawka by się pewnie wam przydała ;) ale nie namawiam. Wiem jak to jest... u nas bobosekow już nie ma....teraz miłoseks został [emoji7] czyli jaki się chce i kiedy się chce ;) w owu, przed owu, po okresie, przed... [emoji23]

@bertha do Łóżeczka :D teraz brałaś encorton trochę inaczej powtórz kochana

@7Martynka88 ja bym codziennie taką miałam metodę czasem 2 razy dziennie zaczełabym od jutra rana. Pecherzyk rośnie 2 mm na dobę peka ok 22-23 mm komórka zdolna do zapłodnienia przez 8 godzin a plemniczki muszą dobiec to tyle teori do dzieła

Bobo test zolty robilam bo pisalyscie chyba roxie ze jest czuly zawsze robila pink test i taki mam w domu ale powiem wam ze w piątek bylam na monitoringu byl pecherzyk w poniedzialek juz nie bylo wiec jesli pekl w niedziele to dzisiaj jest dopiero 9 dpo ale chcialam testowac wiec powiedzialam sobie ze owu byla w sobote i jest juz 10 dzien owulacja potwierdzona bobosexy byly w czas wiec czekam za dwa dni sie okaze powiem Wam tylko ze juz od tych negatywnych testow nawet nie jestem rozczarowana dzisiaj nie bylam i to chyba plus wstalam siknelam biel no trudno nierozczulalam sie odmowilam nowenne pompejanską w ktorej prosilam o donoszenie ciazy o zdrową ciaze i moze dlatego nie wychodzi teraz zeby za kilka miesiecy byc juz w ciazy ktorą donoszę tak sobie to tlumacze ze nie zachodze jak w ubieglym roku odrazu

@roxie1234 mi znowu cykl się skrócił... porażka jakaś, według moich obliczeń dostałam @ 10 dni po owu... chyba, że była wcześniej a testy kłamały...

@pixi.nova 3mam kciuki za piękny przyrost bety! Będzie git! Teraz musi!

A ja zaczynam od nowa, dziś 13dc, wczoraj pęcherzyk 19mm, zastanawiam się kiedy sexy?! Słyszałam różne opinie, że lepiej co drugi dzień, inne, że codziennie i sama już nie wiem [emoji848] co myślicie?

@edloteh witamy [emoji169]

@7Martynka88 ja seksowałabym za 2 dni ,ale możesz i dziś i za dwa dni.

reklama
Do góry