reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
U
użytkownik m
Gość
roxunia napisze coś co już kiedyś pisałam, każda z nas po stracie chce jak najszybciej zajść w kolejną ciąze, już teraz natychmiast,@mickey* na becie byłam jakoś 16go sierpnia i negatywna ... testy negatywne ... wczoraj byłam na usg i lekarz jest taki , że gada to co chcesz usłyszeć ...to jest głupi gin na nfz co ide jak musze ;/ skoro miałam @ 21lipca to po tylu tygodniach moim zdaniem na usg byłoby chociaż pęcherzyk ciążowy widać ;/ byłby 5 tydzień więc coś by było ... no bo dziś 33dc to aż w takie cuda nie wierze :< tak masz rację sfiksować można ...
@pixi.nova dasz radę kochana :* myśl , że Twoja fasolka się tam przykleiła i sobie rośnie a Ty dbaj o siebie :* tak jak dziewczyny pisały dupek w badaniach nie wyjdzie możesz spokojnie brac 2x1 . Rozciągania są normalne domek dzidzi się tam tworzy Dziewczyny kawe piją bo nie raz juz padło to pytanie ja odstawiam zawsze przed ow już bo tak czasami jedna wypije dziennie ale oduczam się w ciąży zawsze dobrze się czułam bez kawy a spać się chce to norma ani kawa nie pomoze bo w organizm pracuje intensywnie w pierwszych tygodniach
@edloteh powodzenia w dążeniu do celu :* przyjdzie i Twoja kolej na macierzyństwo :* ja też cały czas walczę jak i wiele dziewczyn tutaj więc razem raźniej
@marshia ale wiecie , że bete robiłam w tamtym tyg :< test by wykrył coś ... znowu mam iść ? to bez sensu chyba ? baba w labe mnie zobaczy to se pomyśli jaka kretynka łazi i cudów szuka :/ podziel się tą Twoją @
Musiałam zadzwonić do tego SPA całego i poprosić o zmianę terminu :< bo jak mam dostac @ za 1,5tygodnia dopiero , a ona będzie trwała tydzień < bo u mnie to norma > , to nie pójde z okresem się relaksowac bo jak ... czekam na telefon czy mi Pani zmieni , czy jest miejsce...
Wszystko się poje**ło przepraszam za wyrażenie , ale kurde jak już się nie udało to mogłaby chociaz @ być i nowy cykl :< wybaczcie ,ze tyle smęcę ale potrzebuję komuś wylać gorzkie żale ... bo siedze i wyje
Wiecie same jak to jest ze staraniami najpierw po poronieniu czekanie , aż organizm wróci do normy ...później badania , które ciągną się w nieskończoność i czekanie na zielone światło ... jak juz w końcu mozna to się nie udaje , a na dodatek jeszcze takie atrakcje :/ najgorsze jest to , że nie mam na nic wpływu ... i szlak mnie na to trafia . Człowiek ma plan , a dobra nie udaje się , to trzeba się wyluzować zaplanować czas żeby nie myśleć i może akurat w tym cyklu będzie pozytywnie , a tu nagle taki cyrk i wszystko diabli biorą ;/
to normalne, ale czasem poprostu trzeba poczekać, jednym się udaje od razu inne muszą uzbroić się w cierpliwość,
u mnie we wrzesniu będzie rocznica od ostatniej straty, i wiesz co ci powiem tak zleciał ten czas, że wogóle nie jestem zła ani sfrustowana że nie zaszłam w ciąze, zaczełam brać wlewy (które miały mi pomóc) i też nie zaszłam,a zachodziłam w 1 cyklu! tłumaczę to sobie tak, że widocznie tak ma być, może to dziwne, ale teraz wógole nie mam takiego poczucia presji,
wiem że ci ciężko ale popatrz na to z tej strony możesz się starać, bzykać do wolijesteś naprawdę bliżej jak dalej
@bea25ta szaleństwo ta kiecka z króliczkiem boska
burczuś
Cześć dziewczyny. ja dziś pierwszy dzień po urlopie w pracy. Jest co ogarniać,ale trochę po łepkach poczytałam Was
@susana trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! czekamy na maleńką
@edloteh witaj U kogo się leczysz? Bo nie doczytałam lub nie napisałaś
Ja jestem teraz kompletnie bez planu. Jeszcze mąż zrobi badanie nasienia i zaś jesteśmy w punkcie wyjścia.
Mam 36 lat i czas mi się wg mnie kończy-na dziecko Nie chcę chyba już od nowa walczyć ze szczepieniami, Intralipidami, Encortonami itd. Wiecie,są statystyki, które mówią,że szczepienia nie każdemu pomagają. To ja robię te statystyki,zawsze zwiększam Wasze szanse
@roxie123 współczuję tych nieregularnych cykli.Tych nerwów. Bo wiem,że spóżnienia w @ budzi nadzieję,a to chciał niechciał boli. Niby nie ma ciśnienia,niby. Znam to
Dziewczyny nie gniewajcie się,że nie odniosę się do reszty postów. Dziękuję za wywołanie @magda1208 co u Ciebie?
a i jeszcze @matulkaa jak tam się masz?
@mała79 ? a jak Ty?
a jeszcze mogę Wam napisać,że mamy teraz 2 dni pod opieką mojego 7mio miesięcznego siostrzeńca. Nawet nie wiecie z jaką radością się patrzy na moją córkę, która przy Młodym chce wszystko robić. jaka duma ją rozpiera,że nakarmiła go, czy uspała. Tak-uspała. Sama. łał co? Tylko poniekąd serce bardziej boli,że ja jej nie umiem dać rodzeństwa...
@susana trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie! czekamy na maleńką
@edloteh witaj U kogo się leczysz? Bo nie doczytałam lub nie napisałaś
Ja jestem teraz kompletnie bez planu. Jeszcze mąż zrobi badanie nasienia i zaś jesteśmy w punkcie wyjścia.
Mam 36 lat i czas mi się wg mnie kończy-na dziecko Nie chcę chyba już od nowa walczyć ze szczepieniami, Intralipidami, Encortonami itd. Wiecie,są statystyki, które mówią,że szczepienia nie każdemu pomagają. To ja robię te statystyki,zawsze zwiększam Wasze szanse
@roxie123 współczuję tych nieregularnych cykli.Tych nerwów. Bo wiem,że spóżnienia w @ budzi nadzieję,a to chciał niechciał boli. Niby nie ma ciśnienia,niby. Znam to
Dziewczyny nie gniewajcie się,że nie odniosę się do reszty postów. Dziękuję za wywołanie @magda1208 co u Ciebie?
a i jeszcze @matulkaa jak tam się masz?
@mała79 ? a jak Ty?
a jeszcze mogę Wam napisać,że mamy teraz 2 dni pod opieką mojego 7mio miesięcznego siostrzeńca. Nawet nie wiecie z jaką radością się patrzy na moją córkę, która przy Młodym chce wszystko robić. jaka duma ją rozpiera,że nakarmiła go, czy uspała. Tak-uspała. Sama. łał co? Tylko poniekąd serce bardziej boli,że ja jej nie umiem dać rodzeństwa...
Ostatnia edycja:
Marthi
@roxie123, ja tak jak Destinka miałam już też takie przeskoki, że zdarzała się czasem miesiączka po 42-43 dniach a wtedy nawet nie było opcji bym była w ciąży...
@pixi.nova - myślę, że 1 słaba kawka dziennie nie zaszkodzi ;* ja np. pije takie espresso z dużą ilością mleka codziennie, czasem nawet dwie + kostki lodu koniecznie
@mickey* - popieram w 100% ;*
@pixi.nova - myślę, że 1 słaba kawka dziennie nie zaszkodzi ;* ja np. pije takie espresso z dużą ilością mleka codziennie, czasem nawet dwie + kostki lodu koniecznie
@mickey* - popieram w 100% ;*
pixi.nova
Dziękuję @nafoczka @mickey* i @marshia za porady!
W takim razie jutro rozpoczynam brać duphaston.
@roxie123 bardzo mi przykro, że masz takie przeboje.. oj niezły test cierpliwości masz. Ważne, że gin wykluczył torbiele. Szkoda tylko, że tyle masz z tym nerwów. Wiesz może to przez stres? Staranka, przeprowadzka. Dobrze, że wypoczniecie w tym spa, zmienicie otoczenie. To bardzo ważne i oczyszcza głowę. A może wsrto skonsultować z kimś czy takie branie sterydu i duphastonu przez kilka miesięcy i odstawianie nie zaburza Ci cyklu?
Dziewczyny, czy takie ciągniecia, promieniowania na nogę zwłaszcza podczas siedzenia jest normalne? Ja już swiruje.. @Destino tobie sie nalezy medal za charakter, ze dajesz rade z tym wszystkim.. obym miała tyle sił co ty!
@burczuś A może zmienić leczenie dać sobie czas odpoczać od szczepien i lekow i sprobowac na clexanie i acardzie ewentualnie?
W takim razie jutro rozpoczynam brać duphaston.
@roxie123 bardzo mi przykro, że masz takie przeboje.. oj niezły test cierpliwości masz. Ważne, że gin wykluczył torbiele. Szkoda tylko, że tyle masz z tym nerwów. Wiesz może to przez stres? Staranka, przeprowadzka. Dobrze, że wypoczniecie w tym spa, zmienicie otoczenie. To bardzo ważne i oczyszcza głowę. A może wsrto skonsultować z kimś czy takie branie sterydu i duphastonu przez kilka miesięcy i odstawianie nie zaburza Ci cyklu?
Dziewczyny, czy takie ciągniecia, promieniowania na nogę zwłaszcza podczas siedzenia jest normalne? Ja już swiruje.. @Destino tobie sie nalezy medal za charakter, ze dajesz rade z tym wszystkim.. obym miała tyle sił co ty!
@burczuś A może zmienić leczenie dać sobie czas odpoczać od szczepien i lekow i sprobowac na clexanie i acardzie ewentualnie?
roxie123
@mickey* u mnie też prawie rok od pierwszej straty :< może nie tyle mam presje na zajście jak na to żeby chociaż cykle były normalne ;/ a tu wiecznie coś
@monia0208 już sama nie wiem co jest grane ;/
@burczuś mnie to wkurza bo zawsze miałam jak w zegarku ;/ a jak u Ciebie , który dc ?
@Marthi ja rozumiem ...tylko ciągle zastanawiam się czy brac tego dupka od jutra czy nie ;/
@pixi.nova moim zdaniem wszystko ma wpływ...ale wiele dziewczyn tak stosuje no i udaje się ;/ może faktycznie za dużo stresów ... dlatego tak chciałam pojechac się wyluzować a teraz nawet nie wiem kiedy ta @ będzie i zaplanuj tu coś wrrrr
Przełożyli mi dopiero z 2go na 16go września ten pakiet ;/ mam nadzieje ze do tego czasu sie juz ogarne i bede mogła sie odstresowac
@monia0208 już sama nie wiem co jest grane ;/
@burczuś mnie to wkurza bo zawsze miałam jak w zegarku ;/ a jak u Ciebie , który dc ?
@Marthi ja rozumiem ...tylko ciągle zastanawiam się czy brac tego dupka od jutra czy nie ;/
@pixi.nova moim zdaniem wszystko ma wpływ...ale wiele dziewczyn tak stosuje no i udaje się ;/ może faktycznie za dużo stresów ... dlatego tak chciałam pojechac się wyluzować a teraz nawet nie wiem kiedy ta @ będzie i zaplanuj tu coś wrrrr
Przełożyli mi dopiero z 2go na 16go września ten pakiet ;/ mam nadzieje ze do tego czasu sie juz ogarne i bede mogła sie odstresowac
edloteh
@roxie1234 czasem człowiek chce wszystko przyspieszyć a tu jak na złość się na daje... oby szybko się wyjaśniło &&
@burczuś mam nadzieję, że wypoczęłaś jakie badanie robił twoj m? Chromatynę, MAR czy coś jeszcze innego? Czasem brak planu to też plan nie martw się, może za chwilę znów pomyślisz inaczej
Ja leczę się u Paśnika od zeszłego roku. I mam za sobą i szczepienia i immunosupresje, a teraz znów "osłabiam" się encortonem...
@burczuś mam nadzieję, że wypoczęłaś jakie badanie robił twoj m? Chromatynę, MAR czy coś jeszcze innego? Czasem brak planu to też plan nie martw się, może za chwilę znów pomyślisz inaczej
Ja leczę się u Paśnika od zeszłego roku. I mam za sobą i szczepienia i immunosupresje, a teraz znów "osłabiam" się encortonem...
@bea25ta sliczne ubranka, zaspokoilas moja ciekawosc. Piekniutkie.
@pixi.nova po prostu takie mam przeboje i nic w tym cudownego. Nie ma wyjscia trza se radzic. A o maluszku myslec bardziej niz o sobie
@burczus czasem dobrze jest odpuscic i isc na zywiol, po prostu cieszyc sie soba. Moze wlasnie to przyniesie ci malenstwo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@pixi.nova po prostu takie mam przeboje i nic w tym cudownego. Nie ma wyjscia trza se radzic. A o maluszku myslec bardziej niz o sobie
@burczus czasem dobrze jest odpuscic i isc na zywiol, po prostu cieszyc sie soba. Moze wlasnie to przyniesie ci malenstwo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@bea25ta wybralas juz szpital?
Liluli kochany dzidek. Wiesz ,że podobny do mojego synunia jak był noworodkiem?? Na pewno wyrośnie mądrala jak z mojego . Nie wybrałam szpitala na pewno Rzeszów ale czy pro czy szopen to nie wiem.
W ciaze nie pokazująca się nie wierzę
Serio?? To u mnie w 6tyg i w 7 tyg nie było nic widać żadnych zarodków a dzidziolka jest.
@Porzeczka1234 to tylko mała część rzeczy upolowanych. Wiec polecam a na maluszka na pewno znajdziesz coś wystrzałowego tylko idź zaraz na otwarcie. @kas90 to niedobra siostra odebrała Ci przyjemność ze szperania hihi.
@roxie123 masz może jeszcze testa?? Nosz kurde dziwna dziwność ,ale wolałabym to sprawdzić. Pamiętam jak mi okres się spóźnił. Poszłam do lekarza z płaczem że już 39dzień cyklu a okresu nie mam zawsze 31dni max 33. Zbadał mnie i mówił że sądząc po szyjce to ciąży nie ma ale widział mój strach (nie byłam gotowa na ciążę wtedy) zrobił usg i był pewny że to nie ciąża. Po tym gmeraniu na drugi dzień okres dostałam. Więc albo bierz męża na seks,kompiel gorąca albo sio po test i się upewnij.
@edloteh witaj wśród nas. Rozgość się chłoń wiedzę od dziewczyn i moją głupotkę i czuj się dobrze u nas.
@burczuś na pewno będziesz mogła dać jej rodzeństwo i Twoja córa jeszcze nie raz kiedy będzie miała wynieść śmierdzącego pampersa pożałuje że tak bardzo pragnęła rodzeństwa. Mój syn już umówił się z tatą ,że czyste podaje on a tatko odbiera śmierdziuchy.
Podziel się: