bertha
Fanka BB :)
Witaj edloteh, skad taki nick??Cześć dziewczyny,
Podczytuję was od bardzo dawna i trochę mi głupio, że dopiero teraz wychodzę by oficjalnie do was dołączyć. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Bardzo gratuluję tym, którym się udało i wierzę, że tym które nadal walczą w końcu zaświeci słońce. I za to kciukam mocno!
Kilka słów o mnie: jestem po 4 ICSI, podanych kilkanaście zarodków, efekt: biochemiczna i puste jajo Kiedy pierwszy raz zgłaszaliśmy się do klinki jedynym problemem było nasienie. Kiedy po kolejnych transferach nie wychodzilo zgłosiłam się do immunologa, dzięki forum właśnie. No i niestety, cytokiny wyszły mocno zachwiane, szansę na ciążę marne... Jestem po 3 małżowych szczepieniach ale MLR nie ruszyło. LCT dodatni. Byłam już i na lekach immunosupresyjnych ale i po tym leczeniu nie wiele się zmieniło. Obecnie jestem na encortonie a potem prawdopodobnie czekją mnie szczepienia pullowane...
to tak w skrócie o mnie
przykro mi ze tyle ICSI nieudane.. ja zaraz mam nadzieje pochodze do drugiego poejscia IVF.
MLR masz 0? wielu dziewczynom po pullowanych wlasnie MLR ruszyl, kciuki!
a cytokiny zachwiane, to jakie? ja wlasnie czekam na wynik wiec ciekawa jestem na co zwrocic uwage na wyniku (do immunologa jeszcze sie nie umowilam).
Roxie, tez bym poczekala jeszcze 2 dni. jesli mialas pozytywnego owu 20dc, to moze wlasnie bedzie cykl 34-35 dniowy, tak jak iveo pisze. a w zwiazku z tym moze byc jeszcze niespodzianka i na usg wcale nie byloby nic widac wczoraj, bo to by byl przeciez dopiero ok 10dpo!@Marthi tak właśnie pomyślałam ...
@marshia @magda1208 na usg by było widać pęcherzyk ... także nie liczę na cud ... po prostu zaburzył się cykl :/
@edloteh czekam do jutra i już