reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 30 kurtek hahah codziennie inna[emoji23]no chyba ,ze te ciuchy sa do conjamniej 20 roku zycia[emoji12]
Chcesz mi powiedziec ,ze lada moment zaczne sie robic grubaskiem hehe no trudno ,co poradze[emoji5]moge byc nawet pasztecikiem[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ma 4,5 letnią córkę:p z czego częśc ciuchów tez miała po córce naszej najstarszej siostry.
Także mam ubrania od rozmiaru 56 do 110/116.
A co mnie cieszy, to że pokryją się rozmiary, bo siostrzenica też urodziła się na jesień.

@roxie123 no nie wiem czy mogę opowiadac, czy kogoś nie uraze.

Zawsze powtarzalam wam zasadę, im więcej piszecie, im więcej dajecie od siebie tym dziewczyny lepiej was zapamiętują,, zzywaja sie i niejednokrotnie przyjaźnią. Trudno jest "kolegowac" się z kimś kto napisze post raz na 3 miesiące. Czesc dziewczyn zna juz sie prywatnue.
Ja od dziewczyn zwłaszcza starej gwardii której tu juz w większości nie ma dostałam wiele miłości, wsparcia i nawet nie wiedziałam że jest tyle życzliwych osób.
Na wasz szacunek musiałam sobie jednak zapracować, dać od siebie dużo serca wiec jest jeszcze ktoś zawiedziony, urażony bądź pokrzywdzony moja osoba? Jeśli tak to napiszcie. Moderuje cały dział to jest wiele tematów i być może nie do każdej z was napisze ale na pewno do każdej, która mnie wywola. A moze ktoś chce przejąć moderowanie?

@ovli22 - to widzę, że też Ci oszalał cykl, tak jak mi :/ makabra, ale testuj, koniecznie! ;)

@nevergiveup - świetnie, że Ci się udało! ;* Gratulacje i oby tak dalej :) Btw. nie wiedziałam, że w 9t już widać jak bejbi rusza kończynami ;O

@monia0208 - może pękło jakieś naczynko? Życzę Ci najlepiej! ;)

@Porzeczka1234 - jak w skrócie się nazywają te badania Badanie p/ciał lozyskowe? Bo nie wiem czy je robiłam czy nie i kiedy się je robi?

@Funia90 - też kiedyś o tym czytałam, że do 5-6tc nic nie przenika do dziecka wiec jesli ktos np raz sobie popił to nie zaszkodzi maleństwu, ale wiesz jak w naszej sytuacji jest...
strach o wszystko!

@matulkaa - cuuuudownie, że wszystko jest ok!!! ;* oby tak dalej <3 <3 <3

@bertha - jasne, że zbadaj kariotypy, trochę Cię to na pewno uspokoi! ;*

reklama
Do góry