reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka, powolutku się wdrożysz... powodzenia!

Na razie nie puchnę jakos szczegolnie.
Ja nie mam basenu :(

Kochana kup sobie nie wiem czy masz gdzieś koło siebie tesco jest wyprzedaż basenów rozporowy taki 60 cm wysoki i taki 2m szeroki mogę się cała zanurzyć kosztuje 94 zł a taki prostokąt 160x70 44 zł a uwierz to taka jest ochłoda . Wyślij męża jak jeździ do Katowic to na pewno będzie tesco. A jak mąż by się buntował bądź przedsiebiorcza i zamów sobie online taka dostawa kosztuje 20 zł też nie majatek. U nas juz upał

@nafoczka no każda z nas pewnie kiedyś będzie musiała wrócić. Dasz radę

Nafoczka dziękuje za pamięć :* u nas powolutku do przodu... Młody skończył juz 2 latka :) czytam Was jak tylko mogę... Cieszą kolejne ciąże i to bardzo (Beata Tobie zwłaszcza dopinguje ;) ) sus Twoja historie tez śledzę... Juz tak dalego :) przykro mi z powodu ostatnich spadków bet :/ tusia leczysz sie tam gdzie ja... Sciskam wszystkie mamy, brzuchatki i te testujące :*

To się muszę zastanowić nad tym basenem. Z tym, że średnio uśmiecha mi się dłuższy odpoczynek na podwórku, bo mamy wspólne z rodzicami i dziadkami. A teraz jak jestem w ciąży to ciągle, "czy mi nie za zimno, nie za gorąco, czy głowę mam zakrytą" i tak w kółko;p i z reguły kończy się powrotem do domu :D I już słyszę teksty czy się nie zaziębię w tej wodzie, albo czy udaru nie dostanę;p

Bez przesady ja wiem że rodzice się martwią ale ja robię tak strój koszulka na ramiączkach brzuszek zakryty kapelusz filtr 30 -50 i do basenu posiedzę 5 min ciało podeschnie koszulka dalej mokra i idę na hamak on w cieniu jest super. W ponad 40 stopniach w cieniu trudno się przeziębić a w wodzie nie siedzisz cały dzień zeby udaru dostać haha tak powiedz rodzicą z dwóch stron ( swoją drogą jak wy wytrzymujecie razem nie kłócicie się ja ze swoją teściową bym zwariowała z moja mamą wcale lepiej by nie bylo ale do niej mam smiałość i mówię co mi slina na język przyniesie) Oczywiście koło 12 -13 zmykam do domu ale koło 16 znów się wynurzam bo cały dzień to można w domku zwariować. Trzymam kciuki kup basen do podobno upały na pewno do soboty buuuu zwariuje

Witajcie!
Ile tutaj pieknych brzuszkow. Az tesknie za swoim [emoji6].
Za wszystkie staraczki I testujace trzymam mocne kciuki I czekam tylko na dobre wiesci.
Malo mnie tutaj, bo ogarniam troche przed wylotem do Irlandii a I synek potrzebuje mojej uwagi.
Nasz teczowy cud skonczyl juz miesiac I robi sie coraz bardziej rezolutny. Dzis wybieramy sie do pediatry bo ma wielka wysypke na buzi I nie wiem co to [emoji58]

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie!
Ile tutaj pieknych brzuszkow. Az tesknie za swoim [emoji6].
Za wszystkie staraczki I testujace trzymam mocne kciuki I czekam tylko na dobre wiesci.
Malo mnie tutaj, bo ogarniam troche przed wylotem do Irlandii a I synek potrzebuje mojej uwagi.
Nasz teczowy cud skonczyl juz miesiac I robi sie coraz bardziej rezolutny. Dzis wybieramy sie do pediatry bo ma wielka wysypke na buzi I nie wiem co to [emoji58]

1501486159-aaaaaa.jpeg

PRZEPRASZAM ZA DWA POSTY ;*

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry