reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@nafoczka, powolutku się wdrożysz... powodzenia!
Na razie nie puchnę jakos szczegolnie.
Ja nie mam basenu
Kochana kup sobie nie wiem czy masz gdzieś koło siebie tesco jest wyprzedaż basenów rozporowy taki 60 cm wysoki i taki 2m szeroki mogę się cała zanurzyć kosztuje 94 zł a taki prostokąt 160x70 44 zł a uwierz to taka jest ochłoda . Wyślij męża jak jeździ do Katowic to na pewno będzie tesco. A jak mąż by się buntował bądź przedsiebiorcza i zamów sobie online taka dostawa kosztuje 20 zł też nie majatek. U nas juz upał
@nafoczka no każda z nas pewnie kiedyś będzie musiała wrócić. Dasz radę
Nafoczka dziękuje za pamięć :* u nas powolutku do przodu... Młody skończył juz 2 latka czytam Was jak tylko mogę... Cieszą kolejne ciąże i to bardzo (Beata Tobie zwłaszcza dopinguje ) sus Twoja historie tez śledzę... Juz tak dalego przykro mi z powodu ostatnich spadków bet :/ tusia leczysz sie tam gdzie ja... Sciskam wszystkie mamy, brzuchatki i te testujące :*
To się muszę zastanowić nad tym basenem. Z tym, że średnio uśmiecha mi się dłuższy odpoczynek na podwórku, bo mamy wspólne z rodzicami i dziadkami. A teraz jak jestem w ciąży to ciągle, "czy mi nie za zimno, nie za gorąco, czy głowę mam zakrytą" i tak w kółko;p i z reguły kończy się powrotem do domu I już słyszę teksty czy się nie zaziębię w tej wodzie, albo czy udaru nie dostanę;p
@tęczowa89 pokaż maluszka inne mamusie też Was proszę - lubię te pysie takich maleństw
@alus.ia12 Dziękuję za kciuki przekażę kolejnej Beatcie . A co u Ciebie myslisz nad spróbowaniem czy na razie leczenie czy nicz??
@alus.ia12 Dziękuję za kciuki przekażę kolejnej Beatcie . A co u Ciebie myslisz nad spróbowaniem czy na razie leczenie czy nicz??
Porzeczka1234
Bez przesady ja wiem że rodzice się martwią ale ja robię tak strój koszulka na ramiączkach brzuszek zakryty kapelusz filtr 30 -50 i do basenu posiedzę 5 min ciało podeschnie koszulka dalej mokra i idę na hamak on w cieniu jest super. W ponad 40 stopniach w cieniu trudno się przeziębić a w wodzie nie siedzisz cały dzień zeby udaru dostać haha tak powiedz rodzicą z dwóch stron ( swoją drogą jak wy wytrzymujecie razem nie kłócicie się ja ze swoją teściową bym zwariowała z moja mamą wcale lepiej by nie bylo ale do niej mam smiałość i mówię co mi slina na język przyniesie) Oczywiście koło 12 -13 zmykam do domu ale koło 16 znów się wynurzam bo cały dzień to można w domku zwariować. Trzymam kciuki kup basen do podobno upały na pewno do soboty buuuu zwariuje
tęczowa89
Witajcie!
Ile tutaj pieknych brzuszkow. Az tesknie za swoim [emoji6].
Za wszystkie staraczki I testujace trzymam mocne kciuki I czekam tylko na dobre wiesci.
Malo mnie tutaj, bo ogarniam troche przed wylotem do Irlandii a I synek potrzebuje mojej uwagi.
Nasz teczowy cud skonczyl juz miesiac I robi sie coraz bardziej rezolutny. Dzis wybieramy sie do pediatry bo ma wielka wysypke na buzi I nie wiem co to [emoji58]
Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Za wszystkie staraczki I testujace trzymam mocne kciuki I czekam tylko na dobre wiesci.
Malo mnie tutaj, bo ogarniam troche przed wylotem do Irlandii a I synek potrzebuje mojej uwagi.
Nasz teczowy cud skonczyl juz miesiac I robi sie coraz bardziej rezolutny. Dzis wybieramy sie do pediatry bo ma wielka wysypke na buzi I nie wiem co to [emoji58]
tęczowa89
Witajcie!
PRZEPRASZAM ZA DWA POSTY ;*
@tęczowa89, przesłodki maluszek <3<3
@Porzeczka1234, raczej się nie kłócimy, w sumie nie ma o co, funkcjonujemy jako osobne rodziny na szczęście A jak o coś mi chodzi to mówię i już, a łączą nas tylko sprawy podwórkowe. Wiesz, oni są na tym punkcie przewrażliwieni, bo moja mama miała w ciąży zapalenie opon mózgowych.
@Porzeczka1234, raczej się nie kłócimy, w sumie nie ma o co, funkcjonujemy jako osobne rodziny na szczęście A jak o coś mi chodzi to mówię i już, a łączą nas tylko sprawy podwórkowe. Wiesz, oni są na tym punkcie przewrażliwieni, bo moja mama miała w ciąży zapalenie opon mózgowych.
reklama
Podziel się: