reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

1501486159-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

PRZEPRASZAM ZA DWA POSTY ;*
Teczowa cudowny [emoji4]
Moze to tradzik niemowlecy,moj tez ma.

Nafoczka wspolczuje powrotu do pracy,ale dasz rade bo kto jak nie Ty [emoji8]
Cudo chlopaki [emoji7]

Roxie wszystkiego najlepszego i spelnienia tego najwiekszego marzenia [emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:
reklama
@Ag86 ja mam podobnie - chociaż mutacja jedna, ale za to dodatkowo VR2. Metyle wdrożone, acard i clexane mam mieć w ciąży (z tym acardem się bije z myślami - wiem, ze Wy bierzecie, gin kazał czekać do testu).
Może od kolejnego cyklu wdrożę - teraz jestem Pewnue w okolicach owu - ale nic nie próbujemy, bo za krótko biorę metyle jeszcze.
Edit - jeszcze Inofem piję

Ostatnia edycja:
Roxie tez trzymam za Ciebie kciuki.

Teczowa sliczny maluszek.

Marshia jak mozesz to wdroz acard. On ponoc ulatwia zagniezdzania. Jesli Ci za bardzo nie rozrzedza krwi to Ci nie zaszkodzi

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! :*

Dziękuję za wszystkie życzenia pogody i odpoczynku :) W miarę się udało, było fajnie!
Ale niestety - w tydzień 80 stron :O Nie jestem w stanie nadrobić Was i tego co napisałyście :((

W skrócie której się udało? :)))

Pozdrawiam! :*

Cześć dziewczynki :) w końcu jestem...i czyyytam i czyytam :) mam zaległości tyle ,że szok , ale muszę nadrobić bo chce być w temacie :D
U mnie było intensywnie , tamten tydzień to porządki w nowym domu i wiele takich czynności , które mi nie pozwoliły usiąść 5min przed kompem :) wieczorami jak chciałam byłam tak zmordowana ,że szłam spać :)
Chciałabym każdej z osobna serdecznie podziękować za życzenia urodzinowe :) to bardzo miłe , mam nadzieję ,że wszystko się spełni :) dziękuję :*
Wczorajszy dzień spędziłam w gronie rodzinki , wieczorem pojechaliśmy na festyn rodzinny gdzie słuchałam jak zahipnotyzowana muzyki góralskiej :) może coś Wam wrzucę później na naszym wątku priv :)

@burczuś przykro mi , że bolało ale cieszę się ,że wszystko dobrze po badaniu :) krok do przodu :* teraz bobosexy i testujemy :D
@Lili81 co do zastrzyków , to bolą czasami , zależy jak się wkłuję , nie należy to do przyjemności ...czasami jest siniak czasami nie . Igłę wbijam pod kątem 90 stopni , 5cm od pępka , biorę clexane 0,4 . Od początku sama robię tak mi lepiej .Poszczypywanie jest normalne nie martw się tak samo jak zrosty i grudki pod skórą :)
@magda1208 3mam kciuki za staranka w końcu musi się udać :*
@tusia404 jak u Ciebie ?jak samopoczucie ? :*
@czarna_mala powodzenia ze starankami :) lekarz kręci nosem ale przestanie jak zobaczy pęcherzyk :) czego bardzo Ci życzę :)
@matulkaa hej , jak u Ciebie :) jak się czujesz ? :) dzidzia pewnie już duża :)
@Olciaj ja miałam robione badanie ale miałam troche wyniki w innej formie więc nie pomogę ;/
@Porzeczka1234 śliczny domek dzidziusia <3
@asia669 ale słodziaczek :) rośnie jak na drożdżach :*
@kas90 brzusio jak tralala :* piękny , nic tylko podziwiać :)
@Gabiś słodkości ! :) więcej takich fotek tutaj nam potrzeba :*
@Destino ja boczków nie widze wgl sucharku :D dzidzie jak najbardziej :* pięknie rośniecie :)
@susana coraz bliżej i będziesz mieć piękną istotkę w ramionach :)
@bea25ta cudaśny brzusio :) pięknie :* cieszę się że wszystko u was dobrze :)
@marzycielka81 nie trać wiary ...uda się ! liczę ,że niebawem i my będziemy pokazywać brzusie :) a jak będą u Ciebie bliźniaki to cieszyć się ! więcej do kochania :) 3mam kciuki za 2 kreski x 2 :) i nie myśl o kwestiach materialnych dacie rade , dziecko zawsze się wychowa wazne ,że będzie kochane
@bertha jak u Ciebie ??? :) :) :) testowanko tuż tuż ! zaciskam pięści wręcz :D
@Funia90 będzie córcia :) ... ciasto pyyyycha :)
@Dżoana1234 co lekarz to inna opinia wiadomo , ja steryd biorę od 16-25dc ale 10tke jak będzie ciąża mam nie odstawiać . mam 164 i waże 51
@anetkruczek tak się cieszę ,że serduszko pięknie bije <3 dopiero czytam wszystko wstecz :) a zdjecia znajdziecie na moim blogu Link do: Nati Photography - HOME
@mała79 oj ;/ nie martw się w końcu wszystko się ułoży :*
@pixi.nova dziękuję pięknie :* mi wybiło 25 lat ... niby nie dużo a mi się wydaje dużo...;/ chciałam miec dziecko w bardzo młodym wieku ale ciągle pod górkę ;/ ja też się boję ale chce baaardzo i dlatego chyba się nie udaje ;/ kochana musimy być dobrej myśli widzisz jakie dziewczyny tutaj miały przygody i tak doczekały się cudu :) ich historie dodają mi skrzydeł :)
@ovli22 to tak masz jak ja z tym sterydem :) powodzenia czekam na 2 kreski ! :)
@nafoczka twoje chłopaki to takie słodziaki że heja :** wiem ,że ciężko Ci będzie wrócić do pracy ;/ tule mocno :**
@tęczowa89 śliczny niuniu :* jak tęsknisz za brzuszkiem to za jakiś czas trzeba działac nad kolejnym ;)

U mnie w cieniu 32 stopnie :O w słońcu będzie masakra ...
Polecam cisteczko Funi pyyyszne :) taki zapychacz hihi słodkości mniami :)
Piękne te Wasze brzusie i dzidzie :) u mnie kolejny cykl starań ... zobaczymy jak to będzie w tym miesiącu .
Idę robić obiadzik :) no i naszło mnie na sałatkę z pieczarkami :)

Dziękuje tobie tez powodzenia i każdej z nas ;)

Beatka oczywiście , że się opalałam ;)
Byliśmy nad morzem kilka dni i było słoneczko także opaleni jesteśmy !!!

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Dziewczyny
Potrzebuje namiary na Maline w łodzi dla kpleżanki
To bedzie jej pierwsza wizyta więc prosze o jakuś namiar i w jakie dni dzwonić ..dziękuję z góry

@marshia ja nie biore acardu. Pamietam, ze dziewczyny pisaly, ze musi byc 12 h przerwy pomiedzy acardem a heparyna.
Odnosnie rozrzedzania u mnie do salicylanach np acard krew z nosa, kolatanie serca, siniaki. Z tego wzgledu mam zakaz brania acard.

@Marthi super, ze wypoczynek udany. Kiedy idziesz na usg 4d do gin?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was dziewczyny czy mogłabym do was dołączyć? Mam córeczkę 5 lat i Jestem po ciąży pozamacicznej i dwóch ciazach biochemicznych w ciągu 4 miesięcy i żadnych nadziei nadzieje ze kiedykolwiek będę jeszcze miała dzieci

Do góry