reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@tęczowa89 fajne taki brzdąc juz duży chłopak taka poważna twarz :D małego człowieka cudo

@kas90 to całe szczęście ze macie tylko podwórko wspólne inaczej z całą miłością do rodziców można zwariować każdy chce żyć po swojemu. Co do basenu po 3 dniach woda jak zupa jak byś się zdecydowałam kup sobie też coś żeby glony Ci się nie robiły.

Ps woda zimna super na krążenie

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny właśnie dostałam wyniki... Obie mutacje mhtfr w układzie heterozygotycznym i PAI 1 w układzie homozygotycznym. Na pewno trzeba kwas foliowy metylowany... Ale czy coś jeszcze? Pomożecie mi to zinterpretować? I muszę Wam bardzo podziękować bo gdyby nie Wy na pewno nie zrobiłbym tego badania.....

1501486159-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4 w aplikacji Forum BabyBoom

PRZEPRASZAM ZA DWA POSTY ;*
Śliczny jest tęczowy cud!!!
Powodzenia u pediatry. Oby to trądzik lub potówki!

@nafoczka, Wikus i Karolek do schrupania! Super chłopaki Ci rosną!
mhsv3e5ez4n46979.png

Ostatnia edycja:
Dziewczyny właśnie dostałam wyniki... Obie mutacje mhtfr w układzie heterozygotycznym i PAI 1 w układzie homozygotycznym. Na pewno trzeba kwas foliowy metylowany... Ale czy coś jeszcze? Pomożecie mi to zinterpretować? I muszę Wam bardzo podziękować bo gdyby nie Wy na pewno nie zrobiłbym tego badania.....
Wyszło mi dokładnie to samo. Bralam metyle, clexane 0,4 i acard

Cześć dziewczynki :) w końcu jestem...i czyyytam i czyytam :) mam zaległości tyle ,że szok , ale muszę nadrobić bo chce być w temacie :D
U mnie było intensywnie , tamten tydzień to porządki w nowym domu i wiele takich czynności , które mi nie pozwoliły usiąść 5min przed kompem :) wieczorami jak chciałam byłam tak zmordowana ,że szłam spać :)
Chciałabym każdej z osobna serdecznie podziękować za życzenia urodzinowe :) to bardzo miłe , mam nadzieję ,że wszystko się spełni :) dziękuję :*
Wczorajszy dzień spędziłam w gronie rodzinki , wieczorem pojechaliśmy na festyn rodzinny gdzie słuchałam jak zahipnotyzowana muzyki góralskiej :) może coś Wam wrzucę później na naszym wątku priv :)

@burczuś przykro mi , że bolało ale cieszę się ,że wszystko dobrze po badaniu :) krok do przodu :* teraz bobosexy i testujemy :D
@Lili81 co do zastrzyków , to bolą czasami , zależy jak się wkłuję , nie należy to do przyjemności ...czasami jest siniak czasami nie . Igłę wbijam pod kątem 90 stopni , 5cm od pępka , biorę clexane 0,4 . Od początku sama robię tak mi lepiej .Poszczypywanie jest normalne nie martw się tak samo jak zrosty i grudki pod skórą :)
@magda1208 3mam kciuki za staranka w końcu musi się udać :*
@tusia404 jak u Ciebie ?jak samopoczucie ? :*
@czarna_mala powodzenia ze starankami :) lekarz kręci nosem ale przestanie jak zobaczy pęcherzyk :) czego bardzo Ci życzę :)
@matulkaa hej , jak u Ciebie :) jak się czujesz ? :) dzidzia pewnie już duża :)
@Olciaj ja miałam robione badanie ale miałam troche wyniki w innej formie więc nie pomogę ;/
@Porzeczka1234 śliczny domek dzidziusia <3
@asia669 ale słodziaczek :) rośnie jak na drożdżach :*
@kas90 brzusio jak tralala :* piękny , nic tylko podziwiać :)
@Gabiś słodkości ! :) więcej takich fotek tutaj nam potrzeba :*
@Destino ja boczków nie widze wgl sucharku :D dzidzie jak najbardziej :* pięknie rośniecie :)
@susana coraz bliżej i będziesz mieć piękną istotkę w ramionach :)
@bea25ta cudaśny brzusio :) pięknie :* cieszę się że wszystko u was dobrze :)
@marzycielka81 nie trać wiary ...uda się ! liczę ,że niebawem i my będziemy pokazywać brzusie :) a jak będą u Ciebie bliźniaki to cieszyć się ! więcej do kochania :) 3mam kciuki za 2 kreski x 2 :) i nie myśl o kwestiach materialnych dacie rade , dziecko zawsze się wychowa wazne ,że będzie kochane
@bertha jak u Ciebie ??? :) :) :) testowanko tuż tuż ! zaciskam pięści wręcz :D
@Funia90 będzie córcia :) ... ciasto pyyyycha :)
@Dżoana1234 co lekarz to inna opinia wiadomo , ja steryd biorę od 16-25dc ale 10tke jak będzie ciąża mam nie odstawiać . mam 164 i waże 51
@anetkruczek tak się cieszę ,że serduszko pięknie bije <3 dopiero czytam wszystko wstecz :) a zdjecia znajdziecie na moim blogu Link do: Nati Photography - HOME
@mała79 oj ;/ nie martw się w końcu wszystko się ułoży :*
@pixi.nova dziękuję pięknie :* mi wybiło 25 lat ... niby nie dużo a mi się wydaje dużo...;/ chciałam miec dziecko w bardzo młodym wieku ale ciągle pod górkę ;/ ja też się boję ale chce baaardzo i dlatego chyba się nie udaje ;/ kochana musimy być dobrej myśli widzisz jakie dziewczyny tutaj miały przygody i tak doczekały się cudu :) ich historie dodają mi skrzydeł :)
@ovli22 to tak masz jak ja z tym sterydem :) powodzenia czekam na 2 kreski ! :)
@nafoczka twoje chłopaki to takie słodziaki że heja :** wiem ,że ciężko Ci będzie wrócić do pracy ;/ tule mocno :**
@tęczowa89 śliczny niuniu :* jak tęsknisz za brzuszkiem to za jakiś czas trzeba działac nad kolejnym ;)

U mnie w cieniu 32 stopnie :O w słońcu będzie masakra ...
Polecam cisteczko Funi pyyyszne :) taki zapychacz hihi słodkości mniami :)
Piękne te Wasze brzusie i dzidzie :) u mnie kolejny cykl starań ... zobaczymy jak to będzie w tym miesiącu .
Idę robić obiadzik :) no i naszło mnie na sałatkę z pieczarkami :)

Nafoczka dziękuje za pamięć :* u nas powolutku do przodu... Młody skończył juz 2 latka :) czytam Was jak tylko mogę... Cieszą kolejne ciąże i to bardzo (Beata Tobie zwłaszcza dopinguje ;) ) sus Twoja historie tez śledzę... Juz tak dalego :) przykro mi z powodu ostatnich spadków bet :/ tusia leczysz sie tam gdzie ja... Sciskam wszystkie mamy, brzuchatki i te testujące :*

Alus
Dzięki za kciuki
Teraz już niedaleko do końca .
Troche się działo w tej mojej historii ale najważniejsze że meta już za zakrętem

reklama
@pixi.nova u mnie podejrzewali denge,malarie a na koniec wyskoczyli z zika ale zbadalam sie z M prywatnie i nie mielismy na szczescie.
A co to bylo to ciezko powiedziec.
Bardzo wysoka goraczka i okropne oslabienie,na nogach nie dalo sie stac:/
Doszlam do siebie po jakis 3 tyg ,zeby wstac z lozka[emoji53]
Ps bylismy na Malediwach,tez cywilizacja ale tu chodzi o ukaszenie komara[emoji6]

@Porzeczka1234 a gdzie masz ten basen bo ja bym chyba musiala rozlozyc w salonie[emoji23][emoji23][emoji23]doczytalam masz ogrod[emoji4]
Kurka ja sie serio ugotuje w mkich czyrech scianach[emoji19]

@teczowa89 sliczny synus[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry