reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tak w ogole to zamówiłam sobie First Response Pregnancy Test, ponoć mega czuły (i drogi) ale tak chciałam raz wypróbować. Ciekawe czy dojdzie na czas.
Taki:
1501424545-aaaaaa.jpeg

Susana, lala mega!! :) bawcie sie dobrze!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha trzymam kciuki.

Nie dawal mi ten ovitrelle spokoju i napisalam do ginekolog. Odpowiedz, ze owulacja po leku od 36 h do 48 h.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta Dziękuję za przywitanie :) Ahh wakacje się skończyły i trzeba żyć dalej. Co do zdjęć ja jestem guła i nie umiem tu wstawiać. Ale faktycznie jedzonko było pierwsza klasa, pewnie odbiło się to na mojej wadze ;) ale wolę nie sprawdzać.
@Porzeczka1234 Dziękuję za odpowiedź. Ja byłam w takiej 'cywilizowanej Azji' więc nie ma obaw o zatrucie czy cokolwiek. Jedynie obawiam się, że z hormonami jest coś nie tak i nie wiem czy to dobrze starać się kiedy cykl był taki dziwny, 26 dni.. Czy to nie za mało aby była prawidłowa druga faza..
Ostatni miał 29 dni i wydaje mi się, że to prawidłowo..Jednak to było po gluckpage.
Bardzo boje się ciąży.. same wiecie dlaczego.. Chciałabym zrobić wszystko co w mojej mocy, żeby teraz było dobrze.
Jutro zadzwonię do lekarza i zapytam czy lepiej odczekać i dać orgazmowi dojść do siebie po zmianach czasowych itd. czy nie ma to znaczenia.
@roxie123 Wszystkiego najlepszego! Nie martw się, dzidzia będzie na kolejne urodziny już z tobą.
Ja mam 30 ste urodziny w październiku i bardzo się boję, żeby nie mieć skopanych ewentualną powtórką z rozrywki... dlatego boje się zajść w ciąże.
Ehh.. Dobrego wieczoru dziewczyny!

Poronienia mialam na bardzo wczesnym etapie ciazy, jakos 5 tydzien, wiec chyba zaczena brac Encorton - 5 mg po owulacji. Gdzies czytalam, ze dobrze jest wybic przeciwciala wczesniej.

@susana szkoda ze tylko tort i kawa no ale cóż.... wiesz jak jest niech się młodzież bawi :p

@pixi.nova jesli chodzi o hormony to ja bym chyba nie czekała moim zdaniem nie ma to znaczenie ale zapytaj lekarza dla pewności

@bertha cóż to za testy ? Ja zawsze testowałam żółty bobotest moim zdaniem najlepsze nigdy mnie nie zawiodły

@Dżoana1234 tylko 5 mg chcesz encorton zażywać? Moim zdaniem to troszkę mała dawka czy tyle zalecił ci lekarz? Ja brałam 15 mg od testu przez 2 miesiące później 1,5 miesiąca 10mg i 5 mg ostatni miesiąc. Większość dziewczyn bierze ok 10 mg oczywiście to tylko sugestia

Tyle przepisal mi lekarz. Moze tez ze wzgledu na moja wage, waze 47 kg. Wzrost 148.
Czytalam na innych forach i tez dziewczyny mialy 5 mg, wiec chyba bedzie ok.

reklama
@Dżoana1234 encortonu weź 10 to nic ,że tyle masz wagi jak dzieciaki 2 letnie biorą 5mg to Ty weź 10 nie zaszkodzisz ,a możesz baaardzo dużo zyskać. To moje zdanie. Też miałam obawy co do tego leku ,ale musiałam zaufać dziewczynom tutaj posłuchać ich rad

Do góry