A to my z moją bezimienną coreczką 24 tydzień. Może jakieś propozycje imion?
Nr.! Beatka , Jagoda , Jaśminka a mi bardzo się podobała Gabrysia , Hania.
@Porzeczka1234, Beata piekne imię i tak rzadko nadawane!!!! prawda @bea25ta ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to my z moją bezimienną coreczką 24 tydzień. Może jakieś propozycje imion?
@Porzeczka1234, Beata piekne imię i tak rzadko nadawane!!!! prawda @bea25ta ????
Zobacz załącznik 816470
Tymcio rośnie i rozrabia. Mame sobie już ustawił [emoji12]
@porzeczka, mi się podoba Jagoda i Oliwia.
Kasiu piękny słodki ciężar :-)O, jaki już duży chłopak! Buziaczki dla was:*:*
Powiedz lepiej @bea25ta, że chcesz zobaczyć mój bęben, bo lubisz oglądać brzucholki Nie wydaje mi się, żeby miała mały jak na ten tydzień
[emoji7] [emoji7] Mnie się jeszcze podoba Marcelina ;-)Mi sie podoba Michalina jak u @agatush i jeszcze Marianna [emoji11]
@Funia90 ja tez jadlam lody codziennie i czasami bylo mi juz wstyd kupowac bo jezdzilam raz w tygodniu po ogromny zapas [emoji23]
@kas90 ja tez sie na wyczucie golilam a teraz na nowo widze co mam pod brzuchem [emoji3]
Nie wiedzialam ze moje imie ma takie znaczenie [emoji6]
A i znaczenie imienia naszego Szymusia jest podobne-"Bog wysluchal"
@Porzeczka1234 super brzusio [emoji18]
@Destino piekne imie [emoji18]
Asia sliczny Tymcio [emoji11]
Kas cudowny domek ma Asia [emoji7]