reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Moje kochane dziś zachęce was do obejrzenia pewnego filmiku na watku zamkniętym.
Filmik nie jest krotki ale proponuje obejrzeć cały a przynajmniej do polowy :D :D :D
Gdy go obejrzyjcie będziecie wiedzieć czemu go dałam w zamknięty dział ♡
https://www.babyboom.pl/forum/temat/od-naszej-aa-czyli-ani-admin.89046/

Ps co do tematu o gotowaniu to będzie reaktywacja tego co wkleilam wcześniej. Nie będziemy zaśmiecać forum dublujacymi się tematami. Gdy Ania admin go przerzuci będzie można go odnalezc tradycyjnie klikając "po mnie" czyli w mój NIK :*

Ps potem poczytam was więcej :D dziś mam dużo zadań :p

@magda1208 a badałas prolaktyne? Bo ja mam straszne bóle głowy a kręgosłup to z pracy mnie bardzo boli a jak się zdenerwowana to głowa mi pęka. A ta prolaktyne miałam bardzo wysoka i dostałam dopiero na to lek. Bo zmieniłam lokalnego lekarza. Oprócz tego ciągle mam coś na twarzy tez myślałam że od leków a się okazało ze mam pco plus stres.

@Kwiatuszekk23 modlę się za was

@roxie123 bo to wina leków :p. Co do kaszki na czole ja mam tak jak jest podwyższone tsh to zawsze mam kaszkę kiedy robiłaś badanie?

@magda1208 kochana mnie boli biodro okropnie boli czasem jest tak ze jak wstaję to muszę się przeturlać na drugi bok albo mąż mi pomaga wstać jak pytałam maliny to powiedział że to od clexanu albo od tego że śpię na bokach bo nie chcę żeby uciskać na przeponę. Wcinam wapno muszę dlatego polecam jeść wapno przy clexanie. Raz boli mniej raz okropnie dziś nie jest lekko

@nafoczka później obejrzę

@Destino Kciuki zaciśnięte.

Dziewczyny mam zapytanie odnośnie metyli i encortonu czy to możliwe aby tabletki wpłynęły tak znacząco na stan mojego zdrowia. Bardzo boli mnie kręgosłup na całej długości aż nie mogę spać w dzień też . Czasami odczuwam jakby moje nogi były z waty w stawach kolanowych do tego głowa boli i miewam dziwne nastroje. Nie wiem czy encorton może wywołać zmiany biorę go tylko po 10mg i to między 8-12 dc.
Magda, ja miałam mega bóle całego ciała, wszystkich stawów przez 3 dni, a brałam steryd przez 3 dni i odstawiłam. Masakra.
Myśle ze to od tego właśnie masz. Niektórym nic nie jest a niektórzy maja takie przeboje.

Mam juz wyniki. Jakiegos szalu nie ma, ale beta urosla o 84%. Pozostaje sie tylko modlić.

Trzymamy mocno kciuki!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala noo pieknie[emoji5]moje gratulacje,nastepne niebawem z okazji pozytywnego tesciora[emoji5]

@kas90 gratuluje potwierdzonej siurki[emoji5]Asie to fajne laski,wiec jak zagadasz i nakarmisz czyms dobrym to na pewno sie obroci[emoji5]

@anetkruczek gratuluje pecherzyka[emoji5]

@Destino czekam na wiesci z wizyty[emoji4]

@Kwiatuszekk23 gratulacje[emoji4]oby tak dalej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Kwiatuszekk23 modlę się za was

@roxie123 bo to wina leków :p. Co do kaszki na czole ja mam tak jak jest podwyższone tsh to zawsze mam kaszkę kiedy robiłaś badanie?

@magda1208 kochana mnie boli biodro okropnie boli czasem jest tak ze jak wstaję to muszę się przeturlać na drugi bok albo mąż mi pomaga wstać jak pytałam maliny to powiedział że to od clexanu albo od tego że śpię na bokach bo nie chcę żeby uciskać na przeponę. Wcinam wapno muszę dlatego polecam jeść wapno przy clexanie. Raz boli mniej raz okropnie dziś nie jest lekko

@nafoczka później obejrzę
Hm to po lekach bo wcześniej nie miałam nic :/ robiłam tsh z miesiąc temu w normie jest 1cos . Ale będę robić w tym miesiącu też
@Destino jak tam ???

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry