reklama
susana
Fanka BB :)
LamiaDziewczynki ja na chwilkę. W nocy czop odchodził dość mocno , skurcze były, nakrecilismy się z M i co ?? Dupa!! Ok 6 skurcze uciekły, mąż do pracy zawiedziony poszedł a ja jestem zła na cały świat. Ale czop odchodzi nadal dość mocno i dziwnie się czuję. Może dziś? ?. Jak coś to @Gabiś będzie wam zdawać relacje na bieżąco. Będę pisała jak długo dam radę Trzymajcie kciuki.
Ale emocje
Cholercia aż mnie w pochwie zakłuło
Dawaj znać jak i co .I czy będzie dzisiaj Gwiazda na świecie czy jeszcze czeka .
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Leczylam sie wlasnie w tej klinice i tam wzielam intralipid pierwszy. Transfer udany. Jak go pytalam jak kiedys bylam u niego na wizycie czy moge wziac intralipid a moja klinika dopiero go wprowadzala do uzytku to powiedzial ze jak chce to moge. Takze wzielam. A co pomoglo ze wkoncu pykło i ze ciaza nie poleciała tego sie juz nie dowiem. W sumie to nie wazne bo cel jest. 2 dzieci.Bede brala tak dlugo jak pozwoli mi watroba a juz dzis zaczela marudzic. Sydor powiedzial ciekawa rzecz, ze za jakis czas mozemy sprawdzic allo mlr i powinno wzrastac. Moze jest wlasnie tak, ze kazda poroniona ciaza dziala toche jak szczepienia? Nie sprawdzalismy z M wczesniej wiec nie wiem. Taka refleksja. Mowil tez ze maja dobre wyniki z intralipidem dla osob ktore maja wysokie nk. Tylko musza byc wysokie. Tematu nie rozwijalam, bo powiedzial ze nas to nie dotyczy. Maja bo pracuje z klinika ivf w katowicach i z tamtad ma doswiadczenia roznych przypadkow. Gosc wszystko wyjasnia jest przekonywujacy. O mhtfr nie chce gadac, bo kiedys w to wierzyl i metyle i homocysteine, ale sie nie potwierdzilo. Jednak same musimy byc sobie lekarzami
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, dziękuję bardzo za pomoc i nadesłane zdjęcia!!!!i Czekam na jeszcze
Buziaki dla Was!!!!!
Z miłą chęcią pokazałbym moja sypialnie ale jestem trakcie remontu ! Mam tylko zrobioną kuchnie i salon nad sypialnia się nie zastanawiałam ! Stoi tam tylko łóżko , szafa i dywanik .
Mamy w planach budowę domku Wiec już tak się nie przykładam do tego .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Kurczę, dzieje się! Lamia, a jak się czuje odchodzenie czopu? skąd się wie ze to to?Dziewczynki ja na chwilkę. W nocy czop odchodził dość mocno , skurcze były, nakrecilismy się z M i co ?? Dupa!! Ok 6 skurcze uciekły, mąż do pracy zawiedziony poszedł a ja jestem zła na cały świat. Ale czop odchodzi nadal dość mocno i dziwnie się czuję. Może dziś? ?. Jak coś to @Gabiś będzie wam zdawać relacje na bieżąco. Będę pisała jak długo dam radę Trzymajcie kciuki.
Hihi, może, bo brzuszek Asiowy mi sprzed nosa zwędziła DestinoLamia czekamy niecierpliwie. Moze Bertha przejmie twoj brzuszek
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki!! Mamy dwa prawidłowe zarodki w pierwszym dniu! Teraz oby dalej się ładnie rozwijały i przetrwały do niedzieli... kolejne info dostanę w piątek. Ale się boje czy przeżyją..
Już w sumie 33% (jedna komórka) odpadła, wiec oby teraz już było dobrze... chce oba zarodeczki w brzuszku!!
lamia78
@bertha brzuszek trzymam dla ciebie.
Czop to taki śluz płodny-dużo wczoraj z brązowym budyniem a dziś z krwią. Jak lekka miesiączka -bynajmniej u mnie tak jest.
@susana na ta chwile brzuch ciagnie w dół, ledwo chodzę i skurczy są nieregularne i slabiutkie jak na @. Wiec czekam , nie oszczędzam się, sprzatam ,piorę itp. Po południu zadzwonię na IP co robić.
Czop to taki śluz płodny-dużo wczoraj z brązowym budyniem a dziś z krwią. Jak lekka miesiączka -bynajmniej u mnie tak jest.
@susana na ta chwile brzuch ciagnie w dół, ledwo chodzę i skurczy są nieregularne i slabiutkie jak na @. Wiec czekam , nie oszczędzam się, sprzatam ,piorę itp. Po południu zadzwonię na IP co robić.
Kochane moje, jako ze służę wam pomocą przekazuje bbyboomowe nowości:
W wielkim skrócie:
1. Mamy niemowląt i kobiety z brzuszkiem zapraszamy do ogólnopolskiego testu produktów
Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt
2. Rodziców maluszków, ale również przedszkolaków i starszaków zapraszamy do kalendarza dziecięcych marzeń - mamy fajowe nagrody
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
3.Dzieci w wieku 3 -13 lat zapraszamy do testu portalu finansowego. W zamian 200 zł bon na zakupy i gadżety
Link do: Przetestuj finansiaki.pl
4. Zapraszamy do zadawania pytań naszej położnej
Link do: BB położna radzi mamom
5. I do forów eksperckich - zaraz będzie ich sporo
Link do: Forum o ciąży i dzieciach -BabyBoom
:*
W wielkim skrócie:
1. Mamy niemowląt i kobiety z brzuszkiem zapraszamy do ogólnopolskiego testu produktów
Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt
2. Rodziców maluszków, ale również przedszkolaków i starszaków zapraszamy do kalendarza dziecięcych marzeń - mamy fajowe nagrody
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
3.Dzieci w wieku 3 -13 lat zapraszamy do testu portalu finansowego. W zamian 200 zł bon na zakupy i gadżety
Link do: Przetestuj finansiaki.pl
4. Zapraszamy do zadawania pytań naszej położnej
Link do: BB położna radzi mamom
5. I do forów eksperckich - zaraz będzie ich sporo
Link do: Forum o ciąży i dzieciach -BabyBoom
:*
Nafoczka dziękuje ze pytasz :* czekam na wizytę 22 maja wtedy wszystko sie okaże. Jak byłam 5 maja ciaza niestety była o 2 tygodnie młodsza niż powinna, brak akcji serca... Wtedy wskazywało 6tc... Modlę sie bo co mi pozostało...
reklama
pixi.nova
Kochana życzę dużo powodzenia! Fajnie, że zlecili Ci badania nk, jestem ciekawa jak leczą w UK? Jak będziesz coś więcej wiedziała koniecznie napisz! Trzymam kciukiPixi ja dopiero zaczynam leczenie !
Przeszłam 4 poronienia , miałam 2 histeroskopie operacyjne usuwali mi przegrodę w macicy bo miałam dwurożna z przegrodą teraz mam tylko dwurożna . Nic to nie dało bo nadal poraniałam . Zmieniłam lekarza i klinikę i zbadali mi komórki Nk wyszły bardzo wysokie bo aż 47% . Teraz 19 maja mam wizytę i zobaczymy co mi zaproponują jakie leczenie. Ja niestety nie mogę ci pomoc w sprawie lekarzy bo mieszkam i leczę się w Londynie .
Tyle się tutaj dzieje, że już nie widzę postów, na które powinnam odpisać, więc jak kogoś pominę, to przepraszam! Buziaki
Podziel się: