reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
motylek1234
Hej dziewczyny zaczęłam 27 tc tak się o wszystko martwię boje się skurczy przepowiadajacych!
Trzymajcie się kochane !
Trzymajcie się kochane !
@motylek1234 strach jest z kazda z nas jednak staramy sie byc dzielne. Rosnijcie zdrowo [emoji4]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino zaciskam kciuki za Twoje szczęście... Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i będziesz miała przed sobą spokojne 40 tygodni
Cos_tam_marze Destino juz Ci napisała całe sedno sprawy... Mogę tylko dodać od siebie ze genetyka to loteria, a szanse wskazywane przez genetyków to statystyka... Jeśli obracasz sie w kręgu matematyki to wiesz co to znaczy u mojego M mamy translokację chromosomów i pomimo tego cieszę sie juz od prawie 2 lat szczęśliwym macierzyństwem trzeba wiary....
Cos_tam_marze Destino juz Ci napisała całe sedno sprawy... Mogę tylko dodać od siebie ze genetyka to loteria, a szanse wskazywane przez genetyków to statystyka... Jeśli obracasz sie w kręgu matematyki to wiesz co to znaczy u mojego M mamy translokację chromosomów i pomimo tego cieszę sie juz od prawie 2 lat szczęśliwym macierzyństwem trzeba wiary....
@Porzeczka1234 kciuki za prenatalne [emoji110][emoji110][emoji110] bedzie dobrze [emoji8]
Jesli dobrze pamietam to dzisiaj.
@Destino i u Ciebie za bete trzymam [emoji110][emoji110]
@motylek1234 jestes juz tak daleko. To normalne ze sie boisz,ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze i myslec pozytywnie [emoji6]
Jesli dobrze pamietam to dzisiaj.
@Destino i u Ciebie za bete trzymam [emoji110][emoji110]
@motylek1234 jestes juz tak daleko. To normalne ze sie boisz,ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze i myslec pozytywnie [emoji6]
Alusia kotus a jak sytuacja u ciebie?Destino zaciskam kciuki za Twoje szczęście... Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i będziesz miała przed sobą spokojne 40 tygodni
reklama
lamia78
Dziewczynki ja na chwilkę. W nocy czop odchodził dość mocno , skurcze były, nakrecilismy się z M i co ?? Dupa!! Ok 6 skurcze uciekły, mąż do pracy zawiedziony poszedł a ja jestem zła na cały świat. Ale czop odchodzi nadal dość mocno i dziwnie się czuję. Może dziś? ?. Jak coś to @Gabiś będzie wam zdawać relacje na bieżąco. Będę pisała jak długo dam radę Trzymajcie kciuki.
Podziel się: