reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha
Dla chcącego nic trudnego ;)
Sexić sie można wszędzie jak jest presja na owu.
Już was nie raz tu zamęczałam moimi ekscesami miłosnymi, a to w parcy a to gdzieś tam .:D
Teraz moja królewna była spłodzona przy smażeniu kotletów mielonych [emoji14]
Nie ważne gdzie - ważne żeby skutecznie .Może traf szczęścia będziesz miała i uda sie przed inv .
:happy::happy2:Trzymam za Was kciuki:yes:
Kurna za miesiąc muszę zrobić mielone [emoji28]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Bertha
Dla chcącego nic trudnego ;)
Sexić sie można wszędzie jak jest presja na owu.
Już was nie raz tu zamęczałam moimi ekscesami miłosnymi, a to w parcy a to gdzieś tam .:D
Teraz moja królewna była spłodzona przy smażeniu kotletów mielonych :p
Nie ważne gdzie - ważne żeby skutecznie .Może traf szczęścia będziesz miała i uda sie przed inv .
:happy::happy2:Trzymam za Was kciuki:yes:
Sus to Ja poproszę przepis na tak udane...kotlety, ile razy obracanie itp :D

Witam się w ten deszczowy dzien :* ja spróbuję w udo, a jak będzie źle, to M mi bedzie w ramie dawał (latem ramiona odslonięte to z takimi sińcami słabo:D). I dam znać jak idzie!
Buziaczki dla wszystkich:*

Witam się w ten deszczowy dzien :* ja spróbuję w udo, a jak będzie źle, to M mi bedzie w ramie dawał (latem ramiona odslonięte to z takimi sińcami słabo:D). I dam znać jak idzie!
Buziaczki dla wszystkich:*
Kaś trzymam kciuki... Ale powiem tak.... U mnie na ramionach wychodzą spore siniaki... Nawet naj nie czuje w ogóle zastrzyku samego w sobie... Ale mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej. Mniej boli na tyle ramienia [emoji6]

@Kwiatuszku dla Ciebie tez spoznione zyczenia[emoji5]wszystkiego najlepszego[emoji320]

@mickey mam nadzieje,ze dobrze mi doradzil.
Nie mam wyjscia ,musze mu poki co zaufac[emoji4]
Bede kontrolowac Tsh i ft4 w ciazy tak jak zalecil.
W sumie to tsh i tak sie sprawdza ale ft 4 dorzuce[emoji4]
Najwazniejsze aby w koncu bylo dobrze i zebym i ja mogla utulic moja wymarzona dzidzie[emoji5]
Czego i Wam zycze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej wszystkim ostatnio zadko tu jestem praca pochłania bez granic. Małe dzieci kochane :) A co u was kochane słychać ja trochę przeziębiena po tym drugim szczepieniu. Mam zielony zatokowy katar i klucha w gardle :(

Hej dziewczyny, udzielam sie raczej w wątku ciąża po poronieniu, ale tym razem pisze tutaj bo myśle ze możecie odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie zespołu antyfosfolipidowego. Czy miałyście jakieś objawy zakrzepicy zanim zdiagnozowano u was zespół antyfosfolipidowy? Czy moze byc tak ze on sie tylko uaktywnia w ciąży i moze powodować poronienie?

Bede wdzięczna za odpowiedz [emoji173]

Hej dziewczyny, udzielam sie raczej w wątku ciąża po poronieniu, ale tym razem pisze tutaj bo myśle ze możecie odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie zespołu antyfosfolipidowego. Czy miałyście jakieś objawy zakrzepicy zanim zdiagnozowano u was zespół antyfosfolipidowy? Czy moze byc tak ze on sie tylko uaktywnia w ciąży i moze powodować poronienie?

Bede wdzięczna za odpowiedz [emoji173]

Ja co prawda zespołu nie mam, ale mam mutacje V Leiden, czyli zakrzepica. Nie miałam nigdy żadnych objawów, 7 lat temu ciążą bezproblemowa, bez leków. Gdy szukałam przyczyny po dwóch poronieniach w 2015r. i sugerowałam zakrzepice nikt nie brał tego na poważnie, żaden lekarz. Bo przecież nie potrafiłam opisać objawów. A jednak....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katarina zespol antyfosfolipidowy moze uaktywniac sie w ciazy i niestety prowadzi do poronien. Odcina doplyw tlenu dzieciaczkowi i maluch umiera. Tak tlumaczyl mi kiedys gin

Ostatnia edycja:
Do góry