reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZĘTA!!!!!​

wielkanoc.gif

Załączniki

• wielkanoc.gif
    wielkanoc.gif
    245,8 KB · Wyświetleń: 331
Któraś z dziewczyn pytała jakiś czas temu o dr Wilczynskiego z Łodzi :) ja byłam jego pacjentka... I mam w domku 21 miesięcznego brzdąca :) gdyby coś z chęcią odpowiem na pytania ;)

Wszystkim obecnym tutaj na forum spełnienia marzeń i wiary, nadziei i miłości na zbliżające sie Alleluja... Niestety nie będę Was kochane wymieniać, bo jestem z tej "najstarszej gwardii" i nie bardzo orientuje sie w nowych osobach, a ze starych nie wiem kto zagłada ... W każdym bądź razie sciskam wszystkie ;) nafoczka :* ;)

Ode mnie też
ZDROWYCH POGODNYCH ORAZ GŁĘBOKO UDUCHOWIONYCH ŚWIĄT
DLA WAS WSZYSTKICH DZIELNYCH
KOBIET 082741_F2dU_IMG_3062_4.jpg

A tam pod krzyżem jest mój starszy syn Przemek grający PANA JEZUSA w przedstawieniu teatralnym PASJA

Załączniki

• 082741_F2dU_IMG_3062_4.jpg
    082741_F2dU_IMG_3062_4.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry