reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jak myślicie ile mi zajmie zbicie tych komórek z 47% do 12 % ?

Najlepszego Beatka i kwiatuszek ;) zdrówka i spełniania wszystkich marzeń ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
taki wynik masz liczby kom nk? a nie aktywność?bo to dużo...ja mam tyle aktywności
a czym chcesz zbijać?

Kwiatuszku, tak sie kryłas! Wszystkiego naaaj! :)

U mnie owu na dniach, a sexow brak. Sus, miałaś mi wymodlić super sexy i co?? :p
Z M widze sie w piątek, zakładam ze owu wtedy bedzie, i juz z sexami zapowiedziałam sie mojemu M. bedzie duża presja bo jesteśmy u mojej rodzinki, ale trzeba wykorzystać ostatnia szanse na złoty strzał przed ivf!
Ale szanse malutkie oczywiście. :) biore teraz lactovaginal wiec bedzie zbyt kwaśne środowisko dla żołnierzyków i nie przeżyją raczej.
A po lactovaginalu to jest mega wodnista wydzielina non stop, aż sobie chwile pomarzylam ze pewnie taka wydzielina jest w ciąży... juz nie pamietam jak to było. Ech, takie małe marzenia w urlopowy dzien.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

U mnie owu na dniach, a sexow brak. Sus, miałaś mi wymodlić super sexy i co?? [emoji14]
Z M widze sie w piątek, zakładam ze owu wtedy bedzie, i juz z sexami zapowiedziałam sie mojemu M. bedzie duża presja bo jesteśmy u mojej rodzinki, ale trzeba wykorzystać ostatnia szanse na złoty strzał przed ivf!
Ale szanse malutkie oczywiście. :) biore teraz lactovaginal wiec bedzie zbyt kwaśne środowisko dla żołnierzyków i nie przeżyją raczej.
A po lactovaginalu to jest mega wodnista wydzielina non stop, aż sobie chwile pomarzylam ze pewnie taka wydzielina jest w ciąży... juz nie pamietam jak to było. Ech, takie małe marzenia w urlopowy dzien.

Mocno Ci kibiucję Kochana, uda się jak nie naturalsem to z zarodeczkiem albo mrozaczkiem [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@magda1208 hej u mnie cisza strasznie jestem zabiegany przed świętami w pracy mam dramat ledwo żyje. Wiec nie mam czasu na forum bo jak wracam wieczorem do domu to padam:) jestem spokojna jak nigdy nie licze na nic bo mam przeczucie ze znów się nie udało ale mam głowę zajeta różnymi sprawami wiec nie panikujcie. A ty jak??
@porzeczka wkoncu l4 grzeczna dziewczynka:) buziakii ogromne
Pozdrowienia dla wszystkich

Kwiatuszku i dla Ciebie najlepsze życzenia!!! [emoji257][emoji259][emoji258][emoji816][emoji255][emoji253][emoji254][emoji272]

reklama

U mnie owu na dniach, a sexow brak. Sus, miałaś mi wymodlić super sexy i co?? :p

Bertha
Dla chcącego nic trudnego ;)
Sexić sie można wszędzie jak jest presja na owu.
Już was nie raz tu zamęczałam moimi ekscesami miłosnymi, a to w parcy a to gdzieś tam .:D
Teraz moja królewna była spłodzona przy smażeniu kotletów mielonych :p
Nie ważne gdzie - ważne żeby skutecznie .Może traf szczęścia będziesz miała i uda sie przed inv .
:happy::happy2:Trzymam za Was kciuki:yes:

Do góry