reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bertha
Dla chcącego nic trudnego ;)
Sexić sie można wszędzie jak jest presja na owu.
Już was nie raz tu zamęczałam moimi ekscesami miłosnymi, a to w parcy a to gdzieś tam .:D
Teraz moja królewna była spłodzona przy smażeniu kotletów mielonych [emoji14]
Nie ważne gdzie - ważne żeby skutecznie .Może traf szczęścia będziesz miała i uda sie przed inv .
:happy::happy2:Trzymam za Was kciuki:yes:
Kurna za miesiąc muszę zrobić mielone [emoji28]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Bertha
Dla chcącego nic trudnego ;)
Sexić sie można wszędzie jak jest presja na owu.
Już was nie raz tu zamęczałam moimi ekscesami miłosnymi, a to w parcy a to gdzieś tam .:D
Teraz moja królewna była spłodzona przy smażeniu kotletów mielonych :p
Nie ważne gdzie - ważne żeby skutecznie .Może traf szczęścia będziesz miała i uda sie przed inv .
:happy::happy2:Trzymam za Was kciuki:yes:
Sus to Ja poproszę przepis na tak udane...kotlety, ile razy obracanie itp :D

Witam się w ten deszczowy dzien :* ja spróbuję w udo, a jak będzie źle, to M mi bedzie w ramie dawał (latem ramiona odslonięte to z takimi sińcami słabo:D). I dam znać jak idzie!
Buziaczki dla wszystkich:*

Witam się w ten deszczowy dzien :* ja spróbuję w udo, a jak będzie źle, to M mi bedzie w ramie dawał (latem ramiona odslonięte to z takimi sińcami słabo:D). I dam znać jak idzie!
Buziaczki dla wszystkich:*
Kaś trzymam kciuki... Ale powiem tak.... U mnie na ramionach wychodzą spore siniaki... Nawet naj nie czuje w ogóle zastrzyku samego w sobie... Ale mam nadzieję że u Ciebie będzie inaczej. Mniej boli na tyle ramienia [emoji6]

@Kwiatuszku dla Ciebie tez spoznione zyczenia[emoji5]wszystkiego najlepszego[emoji320]

@mickey mam nadzieje,ze dobrze mi doradzil.
Nie mam wyjscia ,musze mu poki co zaufac[emoji4]
Bede kontrolowac Tsh i ft4 w ciazy tak jak zalecil.
W sumie to tsh i tak sie sprawdza ale ft 4 dorzuce[emoji4]
Najwazniejsze aby w koncu bylo dobrze i zebym i ja mogla utulic moja wymarzona dzidzie[emoji5]
Czego i Wam zycze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej wszystkim ostatnio zadko tu jestem praca pochłania bez granic. Małe dzieci kochane :) A co u was kochane słychać ja trochę przeziębiena po tym drugim szczepieniu. Mam zielony zatokowy katar i klucha w gardle :(

Hej dziewczyny, udzielam sie raczej w wątku ciąża po poronieniu, ale tym razem pisze tutaj bo myśle ze możecie odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie zespołu antyfosfolipidowego. Czy miałyście jakieś objawy zakrzepicy zanim zdiagnozowano u was zespół antyfosfolipidowy? Czy moze byc tak ze on sie tylko uaktywnia w ciąży i moze powodować poronienie?

Bede wdzięczna za odpowiedz [emoji173]

Hej dziewczyny, udzielam sie raczej w wątku ciąża po poronieniu, ale tym razem pisze tutaj bo myśle ze możecie odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie zespołu antyfosfolipidowego. Czy miałyście jakieś objawy zakrzepicy zanim zdiagnozowano u was zespół antyfosfolipidowy? Czy moze byc tak ze on sie tylko uaktywnia w ciąży i moze powodować poronienie?

Bede wdzięczna za odpowiedz [emoji173]

Ja co prawda zespołu nie mam, ale mam mutacje V Leiden, czyli zakrzepica. Nie miałam nigdy żadnych objawów, 7 lat temu ciążą bezproblemowa, bez leków. Gdy szukałam przyczyny po dwóch poronieniach w 2015r. i sugerowałam zakrzepice nikt nie brał tego na poważnie, żaden lekarz. Bo przecież nie potrafiłam opisać objawów. A jednak....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katarina zespol antyfosfolipidowy moze uaktywniac sie w ciazy i niestety prowadzi do poronien. Odcina doplyw tlenu dzieciaczkowi i maluch umiera. Tak tlumaczyl mi kiedys gin

Ostatnia edycja:
Do góry